Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са наблюденията за кавалерството в България?
Какви са наблюденията ви за поведението на арабите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми като климатици, вентилатори, кавалерство, готвене, празници, рецепти и лични преживявания. Въпреки разнообразяването на темите преобладава атмосфера на приятелство и подкрепа. Форумът също така обсъжда различни теми като кулинарни рецепти, лични преживявания, религиозни въпроси, здравни съвети и културни различия между различните страни.
-
Какви са наблюденията за кавалерството в България?
Форумът изразява различни мнения за кавалерството в България. Някои участници смятат, че по-възрастните мъже са по-запознати с концепцията, докато други отбелязват, че младите може да не проявяват това поведение. Въпреки това, общо мнение е, че възпитанието играе важна роля при формирането на поведение.
-
Какви са наблюденията ви за поведението на арабите?
-
Как участниците реагират на готвенето и рецептите?
-
Какви са наблюденията за поведението на младежите в градския транспорт?
Каааак стеееееее 

Дай Боже всеки му. Ники, да ти се връща, мила
, значи нещо цял живот съм си го знаела по един начин те ми казват противоположното. Чудя и се понякога на тая медицина, за Англия сега се сещам, че има неща, които определено не ми харесват, например официално пишат по бебешките книги да не се престараваш със стерилната обстановка около бебето, само щяло да им е от полза да свикнат с повече микроби. Това го приемам, но ми се струва, че англичанките оставят децата си в прекалено голяма мръсотия....някои неща са ми били шокиращи да ги видя. Веднъж пък акушерката като дойде на посещение след раждането майка ми тъкмо беше пристигнала и гладеше един куп дрешки. Акушерката (възрастна англичанка) едва ли не с присмех ми каза, ох бабата пък глади, на теб би ли ти минало през ума да гладиш дрешките на бебето? Естествено майка ми беше в потрес от английските табиети.

но извратени мозъци не липсват из широкия свят
,все пак това е твоят живот