Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са наблюденията за кавалерството в България?
Какви са наблюденията ви за поведението на арабите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми като климатици, вентилатори, кавалерство, готвене, празници, рецепти и лични преживявания. Въпреки разнообразяването на темите преобладава атмосфера на приятелство и подкрепа. Форумът също така обсъжда различни теми като кулинарни рецепти, лични преживявания, религиозни въпроси, здравни съвети и културни различия между различните страни.
-
Какви са наблюденията за кавалерството в България?
Форумът изразява различни мнения за кавалерството в България. Някои участници смятат, че по-възрастните мъже са по-запознати с концепцията, докато други отбелязват, че младите може да не проявяват това поведение. Въпреки това, общо мнение е, че възпитанието играе важна роля при формирането на поведение.
-
Какви са наблюденията ви за поведението на арабите?
-
Как участниците реагират на готвенето и рецептите?
-
Какви са наблюденията за поведението на младежите в градския транспорт?
....ох тук явно езиковата бариера си е проблем. никога някой неможе да ме разбере така,както на български:( ми много ясно,че няма да ме забележи така,както вие тук. айде да ударя един финален за следобяда рев и да отивам да сервирам на глупаците долу:(

Какви ли нямаше тогава-ако някой те настъпи трябва и ти да го настъпиш.Ако сочиш с пръст небето трябва да си ухапеш пръста.Ако се върна върна обратно от вратата,когато съм тръгнала за някъде че няма да ми върви, а вече въобще не се притеснявам да се връщам колкото пъти си искам след като като си излизам от вкъщи съм си казала Бисмилляхирахманиррахиим! Сега само като се замислих,колко мн суеверия и то глупави са измислили хората и до ден днешен все още си вярват на такива неща.
И на старИя вълк му се яде агнещко нИщо 4е зъбИте мУ са опадалИ
ама много зле зву4И И е кнИжовно НеИздържано
мойта работИ ама сега нямаме място къде да я слОжИм * Освен това пералнята 4есто прецаква дрехИте като се перат на ръка се запазват пове4е
? Сашко се роди недоносен и го изкъпаха за пръв път на месец и нещо. В Англия не ги къпят всяка вечер. Аз подмивах след всяко сменяне, със сапун и вода, не мокри кърпи. И мажех с масло от карите или shea butter на английски, най доброто, което съм намерила след свинската мас, естествено