Честит 3 рожден ден на Цветелин на Elisir, Иван на dany_ip, Денислав на Deva-co!

Преслава се подобри,кашлицата намаля.Разминахме се с антибиотика,пие само сиропи.

Хубав ден от нас.

А ЗА МАМИТЕ ИМ

и като я взех единия ден от там я питам защо не искаш да ходиш на градина а тя ми отговаря ,защото там няма кой да ме гушка

Относно тръшкането и инатите за киото пишете,нииииииищо не ни е чуждо
,това което ме вбесява направо е мераците и да бяга пред мен и аз да тръпна дали ще спре на тротоара или не
и като и кажа ами ако някой те открадне или те смачка кола и тя ми вика нека да ме смачка,искам
Ей в тозо момент ми иде да я напердаша така яко ....
Скоро и аз ще се отчета.

имаш моята виртуална подкрепа.Дано скоро се възстановите от шока и вие и Иванна.Защото колкото и да не разбира случилото се може да остане трайно в съзнанието и.Все пак имате много хубавка торта,макар и скромна по думите ти.Дано и ти се оправиш,аз нали ходих на прегледи за гуша.Имах сърцебиене,не можех да спя,вдигам често кръвно,ту слабея,ту дебелея,за щастие няма нищо,даже преди имах възел 4мм сега и него го няма.Доктора ми каза да търся причините за всичко в ежедневието си и начина на живот,демек нещо на психична основа
Дано и при теб не е нещо сериозно
за теб и Иванна.....
/Знам,че не става лесно,нито бързо....на мен ми трябваше повече от година за да го осъзная.....че и да успея да се разрева като хората......и през това време разбрах и какво са болестите-нищо сериозно,но бяхме почти постоянно болнави-и аз и децата..../И,да си кажа,че при нас нещата се оправиха,след като се преместихме да живеем на друго място/въпреки,че и преди това не живеехме заедно,но майка ми често идваше вкъщи-имаше си стая дори/........за съжеление това беше отчаян ход-но имаше ефект.........

. Като ви чета, направо се успокоявам (не ме разбирайте погрешно
), защото смятах, че целия зор е заради Ана. Но явно си е от периода. Аз също откачам на моменти, но рядко ги пляскам (през ръчичката, 'щото обикновено с нея прави глупостите
. Оставете другото, ами и таткото трябва да възпитавам. Страшно нетърпелив е спрямо Боби, няма нищо градивно в отношението му. Единственото, което постига е да го подчини. А той разбира от приказка (задължително добра!) и може с малко повече мерак от наша страна, да постигнем мир. Ама нъцки! Тати възпитава войник
. Много ме е яд, а и се изморявам вече да обяснявам първо на Боби, после на тати... Ама ще се оправим.
. Оправяй се по- бързо 
!

мога да кажа,че повечето време слуша,е има моменти всеки ден където ме ядосва и се караме.Когато сме на люлките иска да се се люлее много и като я сваля (след уговорки ,че и другите деца искат да се люлеят)често ревееее.