Славната ЮНска дружина чукна четвъртата година

• 73 973
  • 665
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,
къде сте момичета? Никой не е подал от много време......... Явно не сте се видели в свободно време /и Вие като мен/. При нас няма нищо ново, Руми е ваканция при баба си в Пловдив, ние сме си в София с мъжа ми и ходим на работа. На мен вчера ми беше за последно от понеделник съм в отпуска  за 2 седмици  newsm44 newsm44 newsm44. Поне малко ще се откъсана от служебните проблеми и от напрежението. Ние на почивка няма да ходим никъде, че не успяхме да заделим финанси за тази цел. Поне ще ходим да си вземем утре детенцето и ще се гледаме после в къщи двечките. Я кажете Вие как сте? Ходихте ли вече на море, или може би някои все още плануват кога да идат на почивка?
Поздрави от мен и до скоро!

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 15:38 от didi_b

# 496
Здравейте ето ме  Hug
Ние сме добре,мързелувам все още в майчинство и така до края на годината.
На море ще ходим в края на август.
До тогава сме на планина на вила  от началото на август.
Нама да имам и интернет през август,защото не сме си в къщи.
Пожелавам хубаво лято на всички вас с повече усмивки  Grinning

# 497
Хехе наистина май бомба е паднала в темата ни  Laughing
Аз от понеделник съм отпуск цели 7дни  Rolling Eyesи съответно Диди си е у дома.Добре сме долу горе,ходим на басейн/той е на 2мин от нас/,на море тази година не се очартава да ходим.Правихме му малък ремонт на детската стая,много си я хареса, явно още не разбира модерните неща,та минахме доста тънко откъм мебели  Laughing Спи си сам в стаята,даже снощи си оправи леглото за сън сам,а днес с малко помощ от мен и си го застла като се събуди.Аз съм си на работа засега,имаме доста работа ама както навсякъде все гледат да те прецакат с парите  Tired
Целувки на всички юнчета и мамите,с пожелание за едно прекрасно макар и малко чудно с времето си лято Heart Eyes

# 498
Хайде и аз да цопна в темата !
Ние пък цяло лято сме се  отдали на безгрижие.Събираме слънце , положителни емоции и се радвам на порасналите си дечица .
Съжалявам че е така телеграфно .
Целувки на всички ви  Heart Eyes

# 499
  • Варна
Ами като сте започнали... да се отчета и аз.
Криско ходи на градинка, къде със сополи, къде без. Миналата седмица дори се погледаха малко с баба си, че беше се закашлял. Аз съм си на работа, не смя да се покажа през деня от офиса навън, че е много горещо. След работа ходим в градинките около блока и така прекарваме летните жеги.
Вчера мъжа ми взе дребния от градината по-рано, че почиваше и ходиха на плажа. Докато се върнат малкия издайник докладва всичко -как се Вмуркал, къде ходили, после той пил сок, а баща му бира. Баща му забравил да го намаже с крем и т.н. Абе изобщо може да му се има доверие на детето  Joy
Мислим си да мръднем някъде за 3-4 дни скоро, но за сега е още проект. Като се осъществи ще покажа снимки.

Ани, направи ли вече някоя друга баня? Аз имам 5.. дето сме на една крачка от морето. Ама хич не ми се ходи, все ми е горещо, а и гнусно малко.

Зори, приятна почивка! Да ни покажеш после снимки на момичетата. п.п. имаш ли фейсбук?

Сонка, видях ви басейнчето Wink Много добре изглеждате, а Дидко как е пораснаааал. Сигурно и ти като мен се чудиш как бързо се свиват на дължина тези анцузи и панталони.

Ами и аз се отчетох, да видим ще повлечем ли крак....Весело лято на всички!

# 500
ДААААА,ЩЕ ПОВЛЕЧЕ ,ПОНЕ МОЯ КРАК ТУК Grinning
ПРИВЕТ И ОТ МЕН МАМИ И ДЕЧИЦА  bouquet
да се отчета с няколко реда и аз,бяхме малко на планина,след това малко моренце тук ,и сега пак на работа Mr. GreenТЕЯ изобщо няма страх от морето,хвърля се направо на дълбокото Shocked,аз всеки път  си мился че ще изпие морето Close БАТКОТО не слуша,има да чете ПОД ИГОТО и онзи ден се прибирам от работа и той на компа гледа нещо и ми вика 'дръпнах си под игото да гледам ,много тъпа тая книга а и БОЙЧО ОГНЯНОВ не ме кефи,филма повече си го бива' Shocked Shocked Идеше ми да го #2gunfire и като си представя че сега навлиза в онази хубавата' възраст,ми се плаче #Crazy
Ами това е накратко,пиша от работа и трябва да ви оставям.ЦЛЕУВКИ НА ВСИЧКИ И ПРОХЛАДНО И ВЕСЕЛО ЛЯТО  bouquet
АНИТКЕЕЕЕЕ Heart Eyes Hug

# 501
Охо,много сте писали бе мацки....
то добре ,че е този фейс бук,че да знам къде какво,нали...Видях и аз басейнчето на Сончето,Диди вътре накефен, голямо цопане е паднало...Анелизче и тебе те мяркам там, снимки още обаче не си пуснала срамота, аде де няма ли да оправите този пусти апарат, нашият е доста зле,но правя тук таме снимки. Отчетохме се с моренце и ние, вече 7 бани, преди обяд пак бяхме на плаж,голяма жега е сега.Днес имаше много вълни , Ники истински се забавляваше с една огромна лодка и много приятели.Дори намокри косата и не плачеше ,а се кефеше ...Косата е свещенна за него, не дава да я къпем ,пък какво остава да я намокри , очаквах да реве ,но не.Ще ви пусна малко снимки тези дни...
На края на месеца отиваме към Велинград, запазих в един хотел, дано сме здрави само, и ние си влачим една кашлица вече незнам от кога...ще ходим пак да лекаря тези дни.
Шеметни летни изживявания ....

# 502
  • Варна
Ани, снимки имам на телефона, обяче някой трябва да се накани да ги качи на компютъра.. Утре ще видя на работа какво имам свалено на компютъра и ще кача няколко, обещавам  Peace

Роси, радвам се да те видя  Hug.. ще ти пиша на лични координати за фейсбук, че там наистина се виждаме и "чуваме" по-често Wink

# 503
Здравейте,

тук има някакво раздвижване  Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Чакайте и аз да се отчета накратко - аз съм на работа, мина ми повече от половината отпуска, оставила съм си седмица за края на август, че сестра ми ще се жени и ще ходя да помагам за организацията. В тази връзка да Ви кажа, че Руми ще е шаферка и много се радва. Ние си имаме рокля от миналата година и добре, че ни става та ще мине и тази сватба с нея. Записали сме й даже час за фризьор за прическа малката принцеса. Ще се отчета със снимки от събитието в края на месеца  Simple Smile Simple Smile Simple Smile.

Ние тази година пропуснахме почивката - нито на море сме ходили, нито на планина  Sad Sad. Добре, че бабите на Руми я водят няколко пъти по селата да подиша за няколко дни чист въздух.

Хайде чао от мен! До скоро писане и весело лято!

# 504
Момичета,сори за спама,но няма ли някой ,който е по-запознат да смени заглавието на темата ни,много ми е кофти като чета това за тригодишните юнаци Embarassed
целувки на всички  bouquet

# 505
  • Варна
Ти по-добре пиши повечко, и малко снимки пусни на Тея, и ще я изпишем темата Wink
Тази я пишем повече от година, много несериозни станахме..

Оказа се, че нямам читави снимки от телефона и не мога да ги кача, както бях обещала на Ани. Но ще измисля нещо Wink

# 506
И ние пропускаме тази година моренцето Confused . Гадно, ама няма как.
Ние сме добре, Боби кара дъъъълга ваканция, Ани не я приеха в ясла и веселбата е пълна Mr. Green

Имате ли групичка във ФБ, в която да се включа Blush ?

# 507
  • Варна
Ето гo и Крис, преди седмица на басейн. Пускам само тези, останалите до една са размазани или със смешни физиономийки. Моето диваненце така и не се научи да позира за снимки. Все трябва да го дебна и да си открадна някоя усмивка.
..............................................

Поли, за групичка не сме се сетили до сега  newsm78. Нооо, идеята е много добра. Само дето аз не знам как се прави.
Ще ти пиша на лични за координати

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 16:21 от Анелиз

# 508
Здравейте,да се разпиша и аз,че да я довършим тригодишната тема,преди да са тръгнали мъниците на училище.... Mr. Green
И ние пропускаме морето и планината и всичко това лято....но за съжеление мен пак са ме налегнали здравословни проблеми и не мога да мърдам много извън града....пък и из него.Татито ни пък е още без работа/много зле положението в Пловдив....всъщност има,но предлагат смешни пари  за много часове,та докато още можем да си позволим ще избира и ще търси нещо по-свястно/.Децата бяха един месец във ваканция/поради уж затваряне на ДГ,която впоследствие се оказа,че си е работила....ама късно разбрахме/.....,но от 1-ви август вече тръгнаха и им е много добре-в сборна група са двамата и са си заформили чудна компания..пък и нали знаете-лятото няма занятия,цял ден игра пада...
Иначе,мога да се похваля,че най-накрая кръстихме дИването/но след поредицата произшествия-лепене на глава в спешното,няколко забележителни падания и .......загубване и търсене с полиция/ просто не търпеше повече отлагане..За съжеление все още не забелязвам да има ефект от прогонването на дяволите от него...но се надявам да е просто позакъснял.....Да,го похваля и че вече не млъква/помнит миналата година по това време имах още притеснения,че нещо не му е наред/,но сега ни "оправя" по домова книжка и вече се молим да млъкне.....Няма да навлизам в подробности колко му е богат речника.....,но контактите с деца и редовното гледане на Картуун нетуърк  определено си  личат ....
И ето Ви го и него/от преди седмица/-незнам дали личи на снимката ама е пораснал много...,но само на височина и на коса,дупето ни е още бебешки размер:http://picasaweb.google.bg/lh/photo/aFjPm5PZ6kpKl-lrbHq-U82QqWwG … w?feat=directlink,тук да го видите до също много порасналият ни батко/ама той расте и на ширина/:http://picasaweb.google.bg/lh/photo/6_7d0sv3llKZIrT6Ujy8ls2QqWwG … w?feat=directlink,ето една от кръщенето:http://picasaweb.google.bg/lh/photo/V11uzlEGFs2NseWVOeohNs2QqWwG … w?feat=directlink/снимките всичките са ни смотани,ама фотографа ни е за бой Wink/,ето ги пак двата братя,на посещение в пожарната:http://picasaweb.google.bg/lh/photo/bJWsCvQmwMQMjy4U80ZI9M2QqWwG … w?feat=directlink
Поли,ако решите да направите група във ФБ-свиркайте...аз там съм по-редовна........
Хайде,лека и споскойна вечер Ви желая.... Heart Eyes Hug  bouquet

# 509
Благодарности на AnMary за смяната на заглавието  bouquet

Ами и аз не знам как се прави група във Фейсбук, просто ми дойде хрумка Simple Smile . Така че ако някой е по-в час, да свирне и на мен, много ще ми е драго Hug

Много са сладки всички юнаци!

Общи условия

Активация на акаунт