Славната ЮНска дружина чукна четвъртата година

• 73 972
  • 665
  •   1
Отговори
# 510
момичета, кьора се на един лап топ,
та затова по-крако.
много се радвам, да ви чета.
кондициата ми куца последните месеци,
ще ракажа скоро.

любе, пожелавам най-искрено Кабрански да си намери работа, дано.
ти си ми идеал, така ли с насмешка гледаш и на живо.
аз на моменти имам чувството, че ще откача от напрежение около Стефчовите изпълнения.

анитке, мари, аз Криско не виждам, сал басейн Simple Smile

Поли, Анна Сивева съм, едиснтвената в целия фейсбук, но на латиница.
не е нужна група, нека си се съберем поименно.

ето снимки, Благоверния подвиква, следи мачУвИте, уффф.
целувки за моите най стари другари в бг мамата.

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 14:05 от Анe

# 511
Любеее  Hug хем ме разсмя,хем малко ми настръхна косата с тези перипетии.
Ааа момичета много хубаво ,че се "събрахме" във Фейсбук.
Ами то и ние пропускаме моренцето тая година и затова си се ширим из басейните на Русе  Laughing

# 512
А,Сонка......тя моята коса е права и без това...освен това,детето се грижи да ми става по-хубаво червеното/като  ми докарва по-бяла основа/...Ние от жегите се спасяваме на една рекичка/на 10-15км от града имаме едно хубаво място за пикник-с кръчми,поляни и река в която е трудно/но не невъзможно за таланти като моите/ да се натопиш целия..../...аз седя по камъните и крещя или пазя багажа,а охранителните дейности съм ги прехвърлила на таткото или на приятелки ентусиастки/намират се още такива-естествено от категорията неженени и без деца,дето все още се радват на магариите на чуждите Mr. Green/...,та това е един от начините да се спасяваме от жегите и от сриването на къщата.А,за разговорите-ако не е за Бен 10,Бакуган,Скелефлекс/това е много гадно като му настъпиш кокалите,без да искаш/и т.н....просто не разчитам да бъда чута....другия начин да проверя чуваемостта е да питам някой иска ли нещо сладко...иначе-не вървя..... NaughtyДа питам ли,дали само у нас е така или......

# 513
...А,за разговорите-ако не е за Бен 10,Бакуган,Скелефлекс/това е много гадно като му настъпиш кокалите,без да искаш/и т.н....просто не разчитам да бъда чута....другия начин да проверя чуваемостта е да питам някой иска ли нещо сладко...иначе-не вървя..... Naughty Да питам ли,дали само у нас е така или......

Ти кЪ' мислиш Crazy ? Вкъщи всичко се хвърля, като това е съпроводено със съответната команда: "бакуган... нам- си- к'во.... станиииии /тряс-прас!!!/. И за да ми е пълна радостта, малката и тя хваща, и тя хвърля каквото види, крещейки "Коооооо". Живи да ни ожали човек Laughing  ...

# 514
 Laughing Hug
"Бакугаааан топчееее,Драгооо станиии"  Rolling Eyes Laughing другото не мож го запомни моя акъл.

# 515
  • Варна
Аз май съм щастливка... за бакугани още не се говори в нас. Нито пък за БенТен или другото там какво беше... И не бързам и да го светвам, че като слушам съседките какви пари ръсят за тея играчки..
Ние се завърнахме от кратката четири дневна почивка преди няколко часа. Бяхме на едно хотелче до Боженци и изкарахме страхотно. Снимки съм обещала и ще кача, но може би утре. Сега си чакам пералнята да приключи, че да простирам първата партида пране.
Чух заветния сигнал, отивам да зареждам втора партида да се пере и да простирам номер едно. Хубаво е на почивка, но после какво пране и оправяне на багаж ставаааа.. бях забравила.

# 516
Анелиз, аз пък го пазя от компа. Все още успявам да му секвам мерака Crazy . Може да държи мишката, опитва се нещо да прави, но... ще изчака за по-сериозното. А иначе за парите си права: бакуганите са над 8лв! Направо думи нямам ooooh!

# 517
Ха здравейте и от мен,

Тук има някакво оживление май  Simple Smile. Ама драсвайте и тук по някой ред по-честичко за тези като мен дето нямат фейсбук, че ще се забравим иначе  Simple Smile Simple Smile. Гледам за бакугани и за бентеновци говорите, аз нали съм с госпожица та не я вълнуват още тези неща или може би не съм й пускала достатъчно детски канали, че да се зариби  Simple Smile Simple Smile. Нашият любим герой за сега е Франклин. Не ми излиза много скъпо, ама аз купувам само книжки - в месеца по 2-3 в месеца и свалям филмчета на компа да си ги гледа. Иначе тези играчки и аксесоари с анимационните герои са много и според мен неоправдано скъпи, но какво да се прави като ги искат мъниците ще купуваме от време на време по нещо, та да ги зарадваме.

Аз иначе съм на работа в жегите. Руми я гледа татко й тази седмица, че е в отпуска.

Поздрави на всички виртуални дружки и много весели летни игри на дечицата!  Hug Hug Hug

# 518
  • Варна
Диди, и моя Крис харесва Франклин. И аз така, купувам по някоя книжка от време на време. Но той по принцип не обича филмчета. Тази сутрин му пуснах "Червената Шапчица", за да се занимава с нещо докато се приготвя и гледа точно 10 минути. А едно от малкото филмчета, които е изгледал до края. Другите все иска да му пусна и ги зарязва в началото. То на мен ми стана любопитно как завършва "Пипи дългото чорапче", но още не знам Simple Smile. А го имаме от година и повече.

# 519
  • Варна
Ето ги нашите снимки от Боженци http://anitas.snimka.bg/children/razni.467091.20163913 Приятно разглеждане!

# 520
Анелиз, доволни ли сте от мястото? Изглежда много спокойно...

# 521
И аз да питам.......изглежда разкошно....А,Криско е неузнаваем/Анелизче и той май повече на височина расте?/

# 522
  • Варна
Доволни сме много! Единствената ми забележка беше, че няма комарници на прозорците. Не, че има много, но все пак влизаха разни мухи и мушички в банята.
Иначе беше спокойно, прохладно. Стаите са големи и хубави, чисто е. Ходехме да се храним за обяд и вечеря в Боженци, на 10-15 мин път пеша от хотелчето.

Криско расте на височина много, а ми се иска да порасне малко и на акъл Wink

# 523
Ауууу,Анитке колко е пораснал зетя Shocked и мноооого отслабнал и вече ми прилича на теб Wink
Тъкмо ще си паснат в мерките с Тея която всеки път като събличам на плажа си мисля че хората  ще ме попитат дали я храня Mr. Green СНИМКИТЕ еи са разкож,мястото изглежда супер,всъщност в самото село Боженци ли сте били?
При нас нищо ново,от Понеделник Тея вече е пак на тренировки а от 7 септември сме на градина Peace уикенда заминаваме за Мичурин /без децата този път/ и после вече ще пусна малко снимки че вече ме е срам Embarassed
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ Heart Eyes

# 524
Ха така бе ,да се раздвижи темата  Grinning
Анитке,много приятно местенце,а Криско,то цял мъж  Hug
Котето,няма да забравим и ще напомним за снимките  Rolling Eyes сигурно и Тея е порастнала много.
За Франклин и ние сме   Heart Eyes имаме книжки,гледаме филмчетата,ама и другите филмчета не изпускаме  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт