Славната ЮНска дружина чукна четвъртата година

• 74 058
  • 665
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!
Първо искам да честитя (с малко закъснение)рождения ден на Вили. и да и пожелая много здраве,семейно щастие и сбъднати мечти!

Анe ,ходим често до Сандански в почивните дни и  2 пъти качихме Преслава на водно колело там.Първия път я беше страх,но после много и хареса.

Честит имен ден на всички,които празнуват днес.Честит имен ден и на свекърва ми,пожелавам и много здраве,късмет и семейно щастие.

Честит рожден ден и на Николас и Джули!Весел празник,мили деца!

Хубав ден от нас!  bouquet

# 76
Честит трети рожден ден на Дали!Желаем на нашата приятелка много здраве,късмет,много усмивки и да не ни забравя!  bouquet 26, честит ти празник защото неиминуемо рд на детето си е празник за сърцето и душата  Hug  bouquet
Честит рожден ден и на Божидар!Здраве и много късмет в живота!  bouquet

# 77
  • Варна
Вили, Честит рожден ден мила! (на голяма патерица)
Бъди много здрава, щастлива, обичана и обичаща жена!

С Дари благодарим за целувките - и на вас много целувки   bouquet

# 78
Здравейте мацки  bouquet
Аз пак немога да смогна с времето и да влизам по=често тук Embarassed
ВИЛИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН  bouquet ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И СКОРО ДА ГУШКАШ ЕДНО ХУБАВО И ЗДРАВО БЕБЧЕ Hug Heart Eyes

Иначе партито на Тея за рд мина супер,получи много подаръци,но аз имам проблем с компа,преинсталираха го и сега немога да кача снимки Embarassed,простете моето невежество,като ми остане малко време да се образовам и ще пробвам да пратя Sad
Тея ходи все още с рев на дестка градина,после като я вземам ми казват че освен при воденето след това не плаче ,но на мен ми е още мъчно Cry,дано свикне по=бързо Praynig
Целувки на всички мами и дечица Hug Heart Eyes

# 79
Здравейте мили майчета Simple Smile

Много ви благодаря за подкрепата.  Hug
Иванна вече е с очила с ужасно висок дьоптер... на едното е 4 а на деругото 4.5. Добре ги приема очилата и за сега сме добре.
Ето да я видите:

Лек и слънчев ден от мен Simple Smile

# 80
Tаби  Hug за теб и Иванна Heart Eyes
Аз май съм пропуснала че тя има проблем с очите newsm78,а ти всъщност как разбра за това newsm78
Чувала съм че когато децата навреме сложат очила макар и с голям диоптер след време постепенно намалява и накрая изобщо не се налага да носят.дАНО И ПРИ ВАС Е ТАКА Praynig

Аз днес съм на работа и гледам как народа на тълпи отива да гласува Mr. Green,да видим какви ще си ги изберем Twisted Evil
 Hug на всички

# 81
привети!
Тука съм си не съм родила ,не съм се и засилила. Wink
Иванна е много сладка така - трябва да я видя. Simple Smile
Вчера Нана си сцепи брадичката от едно нелепо падане ,та се наложи да я лепят в Пирогов -аз два часа бях с контракции на 8 и 6 минути, но ми се размина раждането Wink
Сега е добре , гледаме се у дома ,стремя се да я пазя и подтичвам след нея и така.
Коте ,Саси , Лава, Сонка Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви за пожеланията момичета!

# 82
Здравейте!Аз набързо,че да не ми изстине кафето  WinkНие сме добре /пу-пу/,че при нас пак са тръгнали някакви вируси.Гледаме си се,то вкъщи много бързо минава времето.Докато станем и хайде обед,следобед и в леглото пак.Днеска сме се успали,даже Диди още спи,,вчера не спа на обяд и кривчото легна рано.
Таббии така е сладка Иванна Heart Eyes.Наистина как разбра,защото когато се видяхме с 26 каза,че и на Дали са и изписани очила с голям диоптър.
Вилиоще ли не си гушнала сладкото бебенце  Hug Hug и за Нана,пак че можеш с корема да подтичваш след нея,аз с моя кръст изобщо немога де се мръдна понякога и се зачудих как ли ще е ако забременея с второ  Thinking ooooh!
 Hug Hug Hug

# 83
Здравейте и от мен Simple Smile

Благодаря ви за милите думи за Иванната. Носи си ги очилцата, даже днес рева, че съм и ги свалила да ги почистя и ми вика "върни си ми очилата бе мамо, мои са си"...
Ами какво да ви кажа, забелязахме я преди няколко месеца, че криви лявото око към носа и веднага я заведохме на доктор, а тя не можа да я прегледа и чак сега след тридневно разширяване на зениците с атропин видяха, че има далекогледство. Отидохме и на второ мнение и се оказа същото, но с разлика в дьоптера... та решихме да послушаме частната докторка и от петък е с очила. След два месеца пак на преглед и така докато не решат, че ще се махнат очилата, което в переспектива е до 10 година на Иванна.
Вили, много съжалявам, че се е наложило пак да преживяваш такива неща с Илиянката и то в това положение, но нали знаеш да се разминаваме с дребни нещича. Целувам ви и ви прегръщам и се надявам, че скоро ще се видим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лек и слънчев ден   bouquet

# 84
...само за кратко...

Вили, леко раждане и едно сладко бебо4е ти пожеламе  Hug
А Иванна си е пак Прекрасна  Heart Eyes

Целувки  Hug

# 85
А,`що накратко,бе Коджабашева..нещо,напоследък си много лаконична Thinking
Таби,Иваната е много сладка и без и със очила......дано да има ефект от носенето им....и дано да е все така  склонна да ги носи/,че нашата "голяма снаха" е с очилца и вечно гледа над тях...та майка й и татко й вече са като навити с репликата"Гледай през очилата"/
Сонка,какво стана с теб-официално безработна ли си вече?И как ти е кръста?............А,за Далия,не знаех,че и тя е с очен проблем...дано и пре тях да се оправи бързо....пък ,ако видиш мама  26 нейде из Русе,да я поздравиш от нас и да и напомниш,че ни липсва....
Коте,ако ще те успокоя...и аз в неделя работя.....и цял ден гледах електората как се беше повел семейно да гласува....а,за Тея-дано да се е "изревала" вече и да ходи с усмивка на ДГ Praynig
Саси,сега разбрах защо така нарядко се разписваш и показваш Дари...`ми тя била опасно хубава Wink
С голямо закъснение да чесиття РД на всички които съм пропуснала/ама от работата мога само да Ви чета...пък и тия дни имахме проблеми с нет-а/-да са живи и здрави и много късмет да имат!
Вили,дано да нямате повече такива ситуации/то и мен днес ме сюрпризираха с две разбити колена...ама качествено разбити/.....стискам палци да  ти е леко раждането и скоро да ни се похвалиш с кротко бебе!

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 19:28 от Анонимен

# 86
 Здравейте!
 Нещо имам проблеми с публикуването, затова и поредният опит е кратък, че да не ме е яд, ако пак не се получи...
 Бъдете здрави всички  bouquet  bouquet трогната съм, че ме помните, ама напоследък рядко сядам пред компа.
 Вили стискам палци и аз всичко да мине безпроблемно и да имаш повече време за себе си и след раждането. Понеже аз вече сама си говоря, че взех да си и отговарям. При нас положението е добре, като махнем туй-онуй. Като знам аз какъв дивак бях/съм, ако Деница е като мен, до края на живота си ще карам на успокоителни.  #Crazy #Crazy ... #Crazy

# 87
иднЪ горещта прегръдка!  Hug
за друго време нямам.

Иванна е прекрасна, с постоянство ще свали очилата.

Вили, всичко ще е наред. Тия дни мисля за теб.  Hug

Диде, Любе, пишете по 2 реда за работата. Simple Smile
не знам аз кога ще се връщам, не искам и да мисля Simple Smile

Стефан е спрян от градината, свекърва ми е отпуска, помага.
По цял ден ги товаря и разнасям с колата.
Бобо като я види, колата де, се радва от сърце.  Crazy

ще гледам пак да се вмъкна, че и със снимки.

хубав ден  Hug

# 88
Здравейте!
Честит рожден ден и на последните юнско-юлски деца!Здрави,весели и щастливи!
Ние сме добре,ходихме оня ден и на басейн та да разведрим обстановката.Бях забравила колко е скучно  в нас и това безпаричие ни ограничава разходките с харчалък  Rolling Eyes
Любе да официално съм безработна  Rolling Eyesв това положение на краза всеки ми се чуди, но на мен не ми пука ще си гледкам детето и това е.С кръста съм на косъм,хем ме боли ,хем не ме боли.Ама и с него така ще бъде "царска болест" било каза един дядо от входа,не се умира от нея само те мъчи  TiredСега пия едни американски хапчета,че с тях съм по-добре.
Дидка съвсем случайно ти набарах албума от морето  Rolling EyesБързо да разкажеш за почивката,много со сладки децата. Hug
Ето и малко снимки от басейна http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397982

# 89
Забравих да почерпя  ooooh! днес на леля момчето става на 3 годинки Да ми е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт