Елена още го помни и говори за него. Явно болничната обстановка и е направила силно впечатление и е запазила трайни спомени за всеки детайл.
Аз от 2 месеца съм безработна и си стоя вкъщи. Фирмата, в която работих затвори всички филиали в България, с изключение на този в София. Дори не можах до пълната трета година на детето да ходя на работа както ми се полага по закон. Сега е просто някакъв кошмар да си намеря работа. Ако си бях в родния град, все щях да се обърна към някой познат, но тук няма кой да ме препоръча. Търся си дори и за хигиенистка къде на майтап, къде не.
Всеки ден ви чета, но нямам време за писане на нещо съществено, защото баткото е във ваканция. Елена тръгва от септември на градина. Можеше и по-рано, но така и така съм в нас засега и реших да удължа безгрижното и стоене в нас.
Лек ден момичета!
и те ви помнят.Ами и аз съм безработна и вече ще пукна от скука и нерви по диваненцето ми
И аз май пак ще се върна септември в шивашкия бранш/ако останат фирми де
/
/Радвай,се ,че сте живи и здрави....пък се надявам и да имате поне за основните неща парички... та да я преживеете/пък и се надявам,че ще мине бързо и ще има оправия скоро/Пък дано и да се оправи кръста ти,че то и там всичко е свързано с разходи/за лекарства,за лекари....за какво ли не/..залягай на почивката....И,честит Ви празник-да Ви е живо и здраво племенничето/т
.......расте/на височина,нокти и коса основно/,но поне е здрав-което не е никак малко.....батко му е във ваканция и по-цял ден беснеят,та понякога се бъзиам,че на работата си почивам от постоянните им викове.....

....350лв.
само дето МирО сподели, че помпата за колата е 90лв. и му ги дадох 

Снощи Тея вдигна много висока Т и днес по законите на мърфи аз съм на работа/мъжа ми е на рейс/ та се наложи баба и да я води по разни чатсни доктори и се оказа че се е обзавела с гнойна ангина 
хапвам и ми е леко на сърцето
Пъзелчето днес роди и сега пия за тяхно здраве 
....дребния долу спи с дядо си, голямото дете е в свекърва ми, а най-най-голямото спи до мен
.