Славната ЮНска дружина чукна четвъртата година

• 74 065
  • 665
  •   1
Отговори
# 90
Сонче, да ти е живо и здраво племенничето! Да е все така жизнен и палав! Grinning
Елена още го помни и говори за него. Явно болничната обстановка и е направила силно впечатление и е запазила трайни спомени за всеки детайл.
Аз от 2 месеца съм безработна и си стоя вкъщи. Фирмата, в която работих затвори всички филиали в България, с изключение на този в София. Дори не можах до пълната трета година на детето да ходя на работа както ми се полага по закон. Сега е просто някакъв кошмар да си намеря работа. Ако си бях в родния град, все щях да се обърна към някой познат, но тук няма кой да ме препоръча. Търся си дори и за хигиенистка къде на майтап, къде не.
Всеки ден ви чета, но нямам време за писане на нещо съществено, защото баткото е във ваканция. Елена тръгва от септември на градина. Можеше и по-рано, но така и така съм в нас засега и реших да удължа безгрижното и стоене в нас.
Лек ден момичета!

# 91
Ананасче  Hug и те ви помнят.Ами и аз съм безработна и вече ще пукна от скука и нерви по диваненцето ми  Rolling EyesАма и тука хич не е розово.Такива като мене невишисти май никъде няма да намерят работа  TiredИ аз май пак ще се върна септември в шивашкия бранш/ако останат фирми де  Simple Smile/

# 92
Привет ,момичета......аз се прибирам от работа и освен да се стоваря някъде с вдигнати крака-нямам сили за нищо....ама се ядва,де...нали не е всеки ден Mr. Green
Сонка,не само в Русе....явно кризата повсевместно  е полазила и почти навсякъде/особенно пък в провинцията/ е страшно.......И,честно,не е в теб проблема ,нито в образованието ти/аз като съм ги наредила две висши....та направо се избиват за мен Wink/Радвай,се ,че сте живи и здрави....пък се надявам и да имате поне за основните неща парички... та да я преживеете/пък и се надявам,че ще мине бързо и ще има оправия скоро/Пък дано и да се оправи кръста ти,че то и там всичко е свързано с разходи/за лекарства,за лекари....за какво ли не/..залягай на почивката....И,честит Ви празник-да Ви е живо и здраво племенничето/то и моят племенник е роден днес-незнам за твоя,но нашия батко е голям дявол/
И,понеже ,Ане иска поне два реда за работата-веднага докладвам:не  ми е нито по специалността,нито по-сърце....ама на тоя етап беше най-доброто предложение-работя в един денонощен магазин близо до вкъщи-само в събота и неделя и когато иска някой от колегите да почива през седмицата-го замествам/като днес например/.....И за осем работни дни в седмицата ми плащат колкото бих вземала за цял месец ако вися в някой офис/понеже имах такива оферти-за 6 дневна работна седмица/...та хич не мрънкам,че смените са дълги/по 12часа/ и че работата е много/почти не се сяда/.......ама берекет версин/викат старите хора/...нали нямам разходи по ходенето,пък и не се налага да опираме до детегледачка/че мъжът ми ги гледа диванетата като съм на работа/....Иначе не съм се отказала да търся и нещо  друга-пращам средно по пет СВ-та на ден.... и първо,май повечето никой не ги чете/нямам потвърждение за отваряне от получател/,второ-ако някой все пак се прежали да ме покани на интервю-обикновенно стигаме до въпроса за възрастта ми/явно 35 години е вече критичната граница на която хората да биват наемани/....а пък ако все пак ме одобрят/има и такива  случаи-аз сама се отказвам предвид условията и заплащането които предлагат.....
Та това е при мен...иначе Иво е станал като латерна...докато се молех да проговори-сега само се моля да мълчи...ама-няма Naughty.......расте/на височина,нокти и коса основно/,но поне е здрав-което не е никак малко.....батко му е във ваканция и по-цял ден беснеят,та понякога се бъзиам,че на работата си почивам от постоянните им викове.....

# 93
Добро утро   bouquet
 завърнах се!

Поздрави на всички ви липсвахте ми  Hug Изчетох ви......
Почивката беше хубава и дълга 13 дни.Момичетата слушаха  Grinning
Сега чакаме следващата почивка на село след седмица.А август в началото сме пак към София.
Аз не работя ,вземам мин. майнчинство.Но бих казала че се оправяме добре.Просто не харча за нищо излишно.Таткото пък е учител и не взема също много пари......
Сега отивам за мляко докато не е избягал млекаря  Laughing От домашно млекце правя сирене и кис. мляко за децата.Много им харесва.чао

# 94
....та понякога се бъзиам,че на работата си почивам от постоянните им викове.....

Колко добре звучи това  ooooh!
И аз съм така - ходя на работа за да си почивам  Sunglasses
Като дойде събота и неделя все ми се иска да отиваме някъде, че в къщи е като, че ли две бомби са паднали  Tired ама добре, че мироТо не мрънка (че като знам какви мъже има) и само когато съм в кондиция си шетам.
Любе, и аз бих се наела да работя на такава работа - а ако ще и чинии да мия по цяла нощ.
Не знам дали съм споменавала, но работя в рекламна агенция - лазерно гравиране.Работата ми харесва, ама  Money ....350лв.
Вчера ми дадоха 175лв. и докато отделя за тока 60лв. за детската градина 50лв. за кабелната и интернет 40лв. и останах с 25лв...охооооо богата съм  Joy само дето МирО сподели, че помпата за колата е 90лв. и му ги дадох  Mr. Green
Ама.....преживяваме.Миналият месец бяхме добре, че правих едни менюта за ресторанти и като взехме паричките - на моренце ходихме. Другата седмица пак ще ходим, ама търся пари сега  #Silly
Ако някой са му останали - да праща Wink

На всичкото отгоре ми откриха и няколко "критически болести".
Нямам оросяване в дясната половина на тялото, някакъв "хроничен бронхит", аритмия на сърцето и всичкото това е дошло от липсата на желязо в организма, което трябва да е от 10мг, а то е 2мг.
Сега се наливам с червено вино и дроб  ooooh! и пак станах "мама дебеланка - мърморанка" както ме нарича ВикториО  smile3514

Ами това е - не бях споделяла, но вие ме предразположихте  #Shocked
Останаете си със здраве!
Целуваме ви

П.С. И догодина - Ви (си) пожелавам само да се надсмиваме над писанията си и като си направим една обща среща на някое хубаво местенце да бъдем всичките здрави и с много възможности  Hug Hug Hug

# 95
Привети , милички!
Тази криза, тази криза ...аман .
Люба и в София не е много розово положението.Доста хора даже си заминаха оттук и то завинаги. Няколко познати на шефа ми фалираха .Не знам май няма бранш ,в който хората са пощадени , ама какво да се прави и ние някак си свързваме двата края, нали има хляб и покрив над главата ни ,пък за другото каквото остане .
Не знам как ще ми е с две деца - е я НАн пак е болна как ще я пускам на ДГ не знам май няма. Rolling Eyes каквото стане.
Ане  Hug
Сонка,  съжалявам за кръста ти и за това че се оказа безработна  Tired
Дидка , да ти кажа честно много свежо и позитивно ми звучиш -караш ме да се усмихвам като те чета . Simple Smile Вие с мъжа ми май ще се окажете колеги -в нископлатения бизнес свързан с лазерно гравиране  ooooh!
Ананасче успех и на теб . Дано да си намериш работа !  Hug
Аз съм си 2в 1 на бебето не му се тръгва хич ....а на мене малко взе да ми тежи , ама какво да го правя насила няма как да го родя  Simple Smile

Хубав и усмихнат ден момичета  bouquet

# 96
Момичетаааа  Hugдето вика мъжа ми "в  каква криза да навлизаме ,като ние не сме излизали от нея"  Grinning Наистина надявам се да сме живи и здрави пък другото само ще се нареди.При нас е мама харчи,тати не  Rolling Eyes ама какво да направя като съм си свикнала да не задържам нищо в джоба си.Малко се затегнах сега ама съвсем малко,главно харчим дружно с Диди  Rolling Eyes имаме ли възможност сме нагласени на барче с нещо за децата.
Та тъй не се оплаквам само да можех да спра тези безцелни разходи ама пусто все се отпускам.Днеска сме на рд на братовчеда,че май май на сестра ми момчето е с варицела освен гнойната ангина дето я има и ще поизчакат с техния рд.
Лек ден мили!

# 97
Привет и от мен!
И аз де не остана назад да се пооплача малко SadСнощи Тея вдигна много висока Т и днес по законите на мърфи аз съм на работа/мъжа ми е на рейс/ та се наложи баба и да я води по разни чатсни доктори и се оказа че се е обзавела с гнойна ангина Shocked та сега сме на Цефзил Close
И като си представя че сега се започва с болестите от градината ми и де да хвана оня влак за които си мисля често Mr. Green
Сега да се изкажа и аз за тая гадна криза,аз стм на работа и съм доволна,но Naughty заради нея мъжа ми сумати и време неможе да си намери работа на брега/ той е инженер/ и да спре вече да пътува Close Или както Луба каза ти предлагат едно "чудно работно време" за 500 лв #Crazy #Crazy #Crazy но както се казва да сме живи и здрави и да се надяваме че скоро нещата ще започнат да се оправят Praynig Praynig Praynig
Между другото тук при нас на морето се усеща много осезаемо кризата,туристите са много по-малко и гъмжи най вече от румънци Mr. Green
Аз все още немога да кача снимките нооооо скоро Wink
Айде отивам да работя Hug

# 98

Дидка , да ти кажа честно много свежо и позитивно ми звучиш -караш ме да се усмихвам като те чета . Simple Smile Вие с мъжа ми май ще се окажете колеги -в нископлатения бизнес свързан с лазерно гравиране  ooooh!

Радвам се, че е така  Hug Особено сега в това време, гледам да "гледам" по-ведро на нещата.
Пийвам  newsm24 хапвам и ми е леко на сърцето  Laughing Grinning

Вили, хайде - пожелавам ти в близките 3 дни на имаш вече бебОче в ръцете  Hug ще ви донесе много радост  Heart Eyes Пъзелчето днес роди и сега пия за тяхно здраве  Grinning

Много съжалявам за малките Ви, болни душички  Tired
И Миши бе така, обаче дано не ме чуе дявола, от както Миро му купи рибното малко не ми се е разболявал 3 месеца.
Ей това е
Сега мисля да им направя почивка и после да вземем подобно, но на сиропче  Peace

Отпускащ ден на всички  Hug
Ох, дали не се напих Drunk....дребния долу спи с дядо си, голямото дете е в свекърва ми, а най-най-голямото спи до мен

# 99
...
Та това е при мен...иначе Иво е станал като латерна...докато се молех да проговори-сега само се моля да мълчи...ама-няма Naughty.......расте/на височина,нокти и коса основно/,но поне е здрав-което не е никак малко.....батко му е във ваканция и по-цял ден беснеят,та понякога се бъзиам,че на работата си почивам от постоянните им викове.....

И Боби е така- не млъква  Crazy .
Понякога имам чувството, че нарочно ме засипва с тъпи въпроси само и само да ми види реакцията ('щото аз гледам да му отговарям, независимо какво пита и като ме забие с някой въпрос, ела да видиш обяснения Laughing ). Оня ден даже се оплаквах на сестра ми, че вечер съм на ръба на психическите си сили от разговори на тема защо вали, къде отидоха абитуриентите, защо не трябва да дава на Ана бонбони и подобни Crazy

За кризата не ми се говори. Аз работя в мебелна къща и с тая криза в строителството (и по света) и ние си го отнасяме Sad . Дано нещата се пооправят до връщането ми на бач. Иначе в момента и ние сме на ръба: от глад няма да умрем, но на края на месеца сме аха! да паднем под нулата. Та мъжът ми ще започва втора работа Tired
Така или иначе и по- зле сме били и знам, че ще се справим, независимо от всичко. Много сме, силни сме, сплотени сме и се обичаме... Heart Eyes

# 100
Имам най- голямото щастие на света да ви съобщя, че снощи в 12 часа Вили е родила здраво и красиво момченце, Владимир, 3600 и 50 см. Казва, че са добре, гушкат се и се кърмят.
Да им е жив и здрав бебока и много щастие и късмет на цялото семейство.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 15:29 от TABBY

# 101
  • София
Хайде и тук да честитя на Вили Hug!
Да сте живи и здрави и много щастливи  bouquet!
Нямам търпение да се видим в парка Grinning!

# 102
Не мога да се стърпя Hug Честит син , Вили Heart Eyes Да ти е жив и здрав, много да слушка и кротува, че и ти на добро бебче да се порадваш Grinning
Бързо да се възстановяваш  и скоро - вкъщи  при кака и тати  bouquet

# 103
Честит син на Вили!Да им е жив и здрав!

# 104
Честита рожбичка, Вили!!! Желая на малкия /голям/ Владимир и цялото ти семейство само щастливи мигове Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт