Славната ЮНска дружина чукна четвъртата година

• 74 066
  • 665
  •   1
Отговори
# 105
Вили, честит син Владимир!

Heart Eyes

Нека да расте здрав и щаслив, честито и на кака Нан Heart Eyes и на щасливия татко.

за най-щастливата мама Вили Hug

# 106
Вили,да ти е жив и здрав малкия Владимир-много да Ви радва и дано да е кротко и лесно за гледане бебе!Пожелавам ти много приятни емоции и поводи за радост и гордост покрай него и кака Нана!

# 107
  • София
Честит син Вили!
Да ви е жив и здрав!
  bouquet
Много да ви радва и двамата с кака Нана много да ви слушат!

# 108
  • Канада
Вили,честит ти син!Да расте здраво  и послушно момче,късметът да е постоянен негов спътник!Нека бъде гордост за мама тати и кака!На теб,бързо възстановяване! 

И аз да вляза веднъж и.............каква хубава новина!Истински се зарадвах!Много се вълнувам на такива новини,повече от колкото когато аз родих! Simple Smile
Ние сме добре,юнаците растът.Имахме прекрасен рожден дени страхотна торта,естествено не без помоща на Пепи!Пепи  Hug На бебо пък му излезе първото зъбче toothТака бързо ми лети времето....сякаш вчера бяхме бременни,а сега децата  са ни на по 3 smile3555Като го погледна Ванко-вече си е голямо момче,може да ме купи и продаде Mr. Green
Няма повече да ви досаждам,че май ме е налегнала философската муза Embarassed
Ето две снимки от нас от този уикенд
Моите две слънца
http://media.snimka.bg/3651/013557030.jpg
и мама и тате Mr. Green
http://media.snimka.bg/3651/013557031.jpg
Целувки от мен

# 109
честит син на Вили и честит имен ден на синчето и Владимир да расте живо и здраво дете.Кака Нана как реагира с бебчо Габи все иска да е кака ,а когато ч питаме казва не искам че бебето ще ми спи в леглото.Лек ден.

# 110
Здравейте,мацки!
Не съм ви навестявала 100г. Бъбрите си страхотно, не за особено приятни неща, но важното е ,че новината е голяма и хубава за Вили- син, да е здрав и да има късмет! Честито на цялото семейство!
Аз си бачкам , днес останах сама в офиса и ще релаксирам ...влязох като бял човек във форума  Embarassed....
При нас нищо ново, още не сме почивали това лято, таткото е зает поне за сега, но аз съм си оставила една седмица за морето,дори и Ники още не сме завели, то няма кога.Иначе му купих нов бански.Той горкичкия все подаръци търси,щом се прибера у дома и дамската ми чанта става ала-бобула да търси. Деца какво да ги правиш.
Момичета няма да се отчайваме, криза,криза ще я избутаме, ще пийваме винце -аз съм почитател и ще си пишем поне честичко във форума.
Пожелавам хубави летни дни, при нас не вали толкова много, но от седмица времето е много променливо, дано има слънце.
Поздрави!

# 111
Здравейте   bouquet
Страхотна новина!!!!!
Дочакахме големия мъж!Вили ,честит ти син!!Да бъде здрав и щастлив!!!!

Ние сме добре,моткаме се по разходки.Моята също ме е пипнала с досадни въпроси и с думите "защо","кой","къде".
Бебе Велина пораства и вече се изправя и пристъпя ,като се държи за нещо.Да кажа на мамите с по едно дете,че второ се гледа много по- лесно.Натрупали опит от първото.Аз да ви кажа не знам кога минаха 9 месеца.......много бързо върви времето.

# 112
ВИЛИ, Честито бебче! Пожелавам ти от все сърце да е живо и здраво и много да те радва!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ние сме добре, ще ходим на море от 31.07. С нетърпение чакам да дойде момента в който ще изляза в отпуска и ще си почина малко. Руми ходеше на ясла до вчера, а от понеделник е при майка ми за седмица. После ще я гледа татко й, че той има още отпуска. Няма да я пускам преди септември на ясла. А за новата учебна година вече сме в градинска група. Иначе моето момиче си има сополи от време на време, но сериозно не се е разболявала вече повече от месец, пу-пу дано се запази така и на-есен Praynig Praynig.

Аз да Ви се оплача имам много гадни болки и гърба и едната ръка - вече седмица съм така и не минава от нищо. От понеделник тръгвам по лекари, че не се търпи вече.

Хубав слънчев ден от мен!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 113
Честито Вили, да ти е жив и здрав синът, да расте усмихнат и слънчев! И не се бой - със сигурност ще се справиш! Голямата разлика е между 0 и 1 дете, между 1 и 5 не е толкова съществена Mr. Green

# 114
Честит имен ден на Илиянка на Вили!!!
Пожелавам и много здраве, щастие и късмет и да бъде най- добрата и послушна кака.
   bouquet  bouquet  bouquet

# 115
Честит имен ден на Илияна на Вили!Пожелавам и много здраве,късмет и щастливо детство.

# 116
Ехаааа ето това е много добра новина  Party
Честит малък мъж на Вили!Здраве и щастливи мигове с него и семейството!Бързо възстановяване!  bouquet
Честит имен ден и на каката!  bouquet
И аз трябва да почерпя за моя мъж именник!Да ми е жив и здрав! Wine Glass
Ооох снощи се върнахме от морето,много хубавко плаж,море,разходки игри с детето.Диди беше много щастлив,изключае случяйте в които все намираше за какво да се сърди Rolling EyesМного проблеми нямахме с неговото непослушание,даже и не искаше много да се къпи повече риеше пясък с такъмите си.Ама свърши до следващата година  Rolling EyesИмаме и снимки после ще пусна да ни видите  Sunglasses
Данип големи сладури са тея малки мъже  Hug
Аз сега ви оставям,че имам излизане.Целувки на всички и лек ден!

# 117
Вили, честито бебенце, да ви е живо и здраво и много щуро!!!
Лелей, няма никой, на море ли сте, по парковете ли...

# 118
Благодаря ви момичета -просълзихте ме! Hug
Ние сме добре - Влади спика и папка , Нан постоянно го гушка и му казва че го обича  Simple Smile Все още се нагаждаме един към друг и се опознаваме.
След кошмарното първо раждане това сега беше прекрасно -до последно стоях у дома , гушках Нана и и казвах че след малко тати ще ме закара ,за да родя бебето.Тя поиска да дойде с нас и пред родилния дом ме гушна и ме целуна от колата.В 10.30 ме приеха и в 00.02 през нощта Влади изплака Simple Smile Докторите се майтапеха че е послушно и изпълнително момче ,защото се е родило точно на термина си. След два часа го гушках и кърмех и изкарахме прегърнати първата нощ в живота си ,която няма да забравя никога. Simple Smile Когато четях във форума за естественото и не дирижирано раждане си мислех че не е възможно -е случи ми се и е много хубаво.
Останаха ми да смъкна 2-3 килца и отново съм във форма.
Благодаря още веднъж на всички ви - на онези ,който ми се обаждаха докато бях в болница ,на онези ,който ми помагаха и ме подкрепиха -Таби , Чушка ,Кате , Велмарче обичам ви! Heart Eyes
Ане  Hug

Ставам че Влади е гладен!  Simple Smile

Целувки на всички ви!

# 119
  • Варна
Вили, Честит ти син Владимир! Пожелавам му спокойно и щастливо детство,  да е здрав, послушен и с късмет!
Много се развълнувах като прочетох за раждането ти, описала си го много красиво! Пожелавам ти бързо влизане във форма и Влади да ти оставя време за форума Wink

Аз за съжаление време и сега нямам, много работа ми се струпа в последно време, а вечер като се прибера не искам да видя компютър.

Поздрави на всички, весели отпуски и някой ако идва към Варна да се обажда!

Общи условия

Активация на акаунт