Славната ЮНска дружина чукна четвъртата година

• 74 068
  • 665
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мамчета ,как я карате в тези жеги ...Габи от днес е ваканция та ще сядам по често пред компютъра .Тази сутрин се събуди и каза '' МАМО НЕ ГАДИНААА''.... и аз и казах че са ваканция и тя се успокои и продължи да спи.Хайде лек и спокоен ,а на почиващите приятна почивка.

# 121
Ехоо момичета,къде се губите?Дано сте по почивки и сте добре всички!
Ние сме добре,готвим изследвания за градина и тръгваме  Simple SmileХодим цял ден по разходки,де на басейн да се разхлаждаме ,ноооо никак не слушаме.Опнал ми е нервите до краен предел  Rolling Eyes
Общо взето сме добре.Целувки на всички  Heart Eyes
Ето ни да ни видите да не ни забравите  Laughing
http://soni.snimka.bg/children/didi-prez-avgust-09g.410770
Лека вечер от мен!

# 122
Честит имен ден!

# 123
Честит имен ден и от мен явно не ви се сяда на компютъра няма никой в форума.Сонка  доста сте пораснали и ние се настройваме за тази градина но Габи нали почна още през юни и не и хареса та сега сме ваканция и незнам как щее през септември от сега казва ,че не иска да ходи http://me4i.snimka.bg/family/sl-nchiceto-na-mama-i-tati.336881.14192659

# 124
Честит имен ден на всички именнички в темата-да са живи и здрави и много късмет да имат!

Тя,темата,наистина съвсем замря/надявам се покрай тръгването на ДГ на малчовците да живне поне малко/,но и аз не съм се разписвала,за което отивам да се  Embarassed....,но последния месец нещо не ми върви на добре/оперираха ме,в момента съм със страшна анемия и сринат имунитет,та все нещо мрънкам и се оплаквам и предпочитам да Ви го спестя/.....Иначе,поне децата са здрави/диви и щастливи/....гледат се кажи-речи самички...и също се настройват лека-полека за ДГ/Иво отсега разправя на всеки как щял да ходи там да слуша госпожите и лелите,да яде мляко и да пие сок и да си играе със Сашо Илиев....за първите две се
надявам да няма проблем със реализацията...ама как да го уредя със Сашо в групата-идея си нямам/Сашо е приятел на батко му/

От мен лек и спорен ден! И дано да се поразпишете/че аз не мога много да седя и да пиша пред компютъра...ама мога да чета/

# 125
Аууу Любе,какво ти има бе?Дано не е нещо сериозно и бързо да оздравяваш  Hug
 Laughing ама и Ивката си го бива,а търси му сега Сашо  hahaha Той и Диди все така разправя,че нямало да плаче щото бил батко,ама не ми се вярва.Хареса му преди седмица като ходихме в градината до директорката,неискаше да си ходим даже,но ще видим.Ааа и той си мисли ,че ще бъде заедно с дечицата дето играе,но за съжаление  или не само той е в друга група,всички 3-4 са заедно.
Сега сме на друга тема-БЕБЕТА  #CrazyИскал моляви се и той бебе у дома,щото мойта приятелка едната има второ и все сме заедно/нали съм волна птичка сега без работа/та тъй.Дърпа ту мене,ту баща си ама май никой не му се връзва  Rolling Eyes пък той милия даже и леглото си освободи вече за бебето.Естествено че щял да спи на голямото легло при нас ,обещава че нямало да бие бебето  Laughingабе все едни бисери ръси мале мале.Аз днеска съм почивка от истериите му,пратихме го при свеки на село.И без това 2 седмици беше отпуска никаква не се обади да го вземе,сега го искаше.Айде оставям ви,че ще изляза и аз като бял човек на кафе със сестричката ми  Heart Eyes

# 126
Ееее забравила съм да ви пусна снимки и от морето
http://soni.snimka.bg/children/didi-na-more-v-4ernomorec-i-varna.404455

# 127
Любе,  Hug
Бързо да се възстановиш.

Сонка, Роси, благодаря за снимките!

момичета, голям пост ми изчезна, м***а му.
нямам време за друг, а отдавна искам да споделя.
сили нямам, спи ми се.
утре ще се пробвам.
лека нощ!

# 128
Привет на всички мами и дечица  bouquet
Аз не съм се вясвала от сто години,но тайничко ви чета Wink,само дето напоследък няма никаква активност,но така е през отпускарските месеци,дано скоро живне темичката Hug
Първо,Сонка страхотни снимки от морето,сигурно сте си прекарали супер Hug,ние нали си живеем на морето и затова неможем да го оценим,аз това лято имам 7-8 бани,децата също EmbarassedНо освен желание трябва да имаш и време за това а аз напоследък боря кризата и все нямам време за нищо Mr. Green
Любе, Hug Hug Hug и от мен,дано всичко лошо е минало и бързо се възстановиш Praynig
Ане , Hug и за теб и чакаме поста и да помагаме с каквото можем Heart Eyes
Сега да кажа две думи за нас,Тея ходи на ДГ с огрооооооомно нежелание Mr. Green,всяка сутрин сме с уговорка че ще я взема първа,хленчи докато влиза.после казват че не палче но все още не спи а само лежи на обед Twisted EvilНаскоро я постригах късо и сега е като момченце,но поне и е леко на главичката,че иначе се събуждаше с мокра коса Peace
Абе да ви питам на вашите децича потят ли им се ръчичиките и крачетата newsm78 имам предвид това че понякога на Тея ръката е напражо мокра newsm78 педката каза че може да е от топлото,но ако на есен пак така продължава май 6те трябва да я заведа на док.
Ами това е засега,целувки на ВСИЧКИ И БЪДЕТЕ ЗДРАВИ Heart Eyes  bouquet

# 129
Здравейте и от мен!
И аз не съм от редовните, но викам да се разпиша та да побутна темата малко  Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
Ние миналата седмица си дойдохме от морето, бяхме за 10 дни. Починахме малко и сега с нови сили сме пак на работа. Снимки ще се опитам да Ви пусна, ама не знам кога ще е  Embarassed Embarassed, че пусто време за нищо не ми стига ...... Но поне се успокоявам, че не съм само аз.
Любе, дано се оправяш бързо  Hug Hug Hug.
Аз също не съм много добре със здравето - лоши болки в гърба и ръката имам и от нищо не минават. Вече повече от месец си ме боли, но да не се оплаквам повече тук, че да не развалям темата..
Руми е в почивка от градината, сега я гледа татко й, от време на време викаме и детегледачка. Така ще го караме да септември, няма начин, като не работи детската градина.
Руми е лошичка от време на време - тръшка се, инати се, тропа с крак, вика и казва, че ми се карала, защото е голяма.... и разни такива работи. Та от време на време ме изкарва извън нерви и я пошляпвам, но рядко. Гледам повече да обяснявам. Иначе ръси разни бисери - няма, няма и каже някое изречение с думи които не съм предполагала, че знае.
Хайде момичета, ще Ви оставям за сега. Разписвайте се по-честичко, ако можете  Simple Smile Simple Smile Simple Smile  bouquet  bouquet!

# 130
  • Пловдив
Здравейте и от нас с Любомир!

За жалост нямам почти никакво време покрай многото торти и грижите за палавия Любак. Иначе сме добре, Любомир въобще не слуша, но гледам все с разговори да се справям със ситуациите. Много рядко бива наказан или шляпнат по дупето. На моренце мислим да ходим от другата неделя и до 7-8-ми септември- за 7 или 10 дни. Ще решим на място дали ще останем още.
А след като се приберем започва градината. Честно да ви кажа, с нетърпение чакам този момент, за да си почина малко от ежедневните грижи.

Целувки от нас  Hug

# 131
Момичетааа Hug
Дано като свърши отпускарския сезон се позавърнете  Wink
Коте,благодаря!Изкарахме добре да,колкото може с дете  Simple Smile мрънкащо все за нещо,ама и аз не го ограничавах само и само да не ми надува главата.Моя мъж има роднини във Варна,ходихме и там да се видим забързо.Че от тях знам,че рядко можеш да видиш много почернял варненец,просто не им остава време на хората/не говоря за мадамите дето се чудят кво да праят цял ден  Rolling Eyes/
Ох да ви кажа,днес ни е първия ден на градина  Simple SmileМалко наникъде в петък,но нали  изследванията си имат и срок.Добре се разделихме,то и приятелчета има сега нали са сборни групи.Казахме си чао с усмивка,помаха ми и седна да си играе преди закуската.Дано все така да е,но си мисля че като си отиде в групата ще е по лошо,няма ги приятелчетата и ще му е тъжно.Но здраве да е,ще си намери други.
Аз почвам усилено търсене на работа  Flutter да видим дали ще ме огрее.
Пепи приятно изкарване на почивката,после да наминеш и да споделиш.
Диди_б  ставни ли са ти болките?Аз се мажа сега с едно конско лекарство/гръб и кръст/ та мааалко съм по-добре.Можеш да пиеш и Милгама също много успокояват ставните болки. Hug Peace
За сега толкова,че днеска пак много задачи.Ще подавам за детски и ще ходя за работа да проверя,по някаква програма от борсата  Thinking
 Hug Heart Eyes

# 132
Момичета привети !Пие ли ви се още от моето кафе Wink
Ние с малчовците сме добре , не е толкова трудно колкото си мислех , човек се организира и влиза в релси ..сега се борим с колики , отдавна забравено  минало , нали  Laughing
Нана ми помага , вечер го къпем заедно , докато играят по детските площадки с Иванна идва да го мляска , а у дома го прави почти постоянно и само повтаря - обичам те бе  Simple Smile
Люба , дано се оправяш бързо!
Ане , намери време  да споделиш онова ,което си искала  Simple Smile
Сонка ,успех в търсенето на работа!
Диди,отиди на лекар за тези болки . Сподели какво ти е казал.
Пепи ,прекрасна почивка ви желая  Simple Smile
Коте , радвам се да те "видя" и ти пиши по често  и покажи Тея с новата прическа Heart Eyes
Едно силно гуш от мен и да знаете че не съм ви забравила! Hug

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 20:08 от Вили.

# 133
 Много мило ми стана, като видях толкова много публикувани отгвори.
И аз утре ще ги мисля изследванията за градината. Като сме на вълна бисери, Деница тия дни питала татко си: "Защо бебето има дупе с пръчка?" Joy Joy

# 134
Айде,да дам и аз скромен принос в помръдването на темата Laughing,.ама нещо не ми е до писане тия дни/уж вече живнах след опреацията...ама пустата анемия ме държи все в положение"изтормозена и влачеща се като парцал"/,та  гледам да не се оплаквам много из форумско.
При нас веселото е,че се бяхме уредили с въшки/въпреки,че не сме ходили на съмнителни места и не сме общували със съмнителни хора/-та имахме оня ден "обезпаразитяване".Няма да навлизам в подробности какъв зор падна,че то коси ли са,чудо ли #Crazy....
А,модерния лаф у наш`та къща тия дни, като се скарам нещо на Иво е :"Ти не си ми майка!",което първоначално ме втерщи,но Сами ме светна,че е от "Ледена епоха 3"..и понеже вече съм свикнала с подобни интерпретации на известни реплики,сега просто чакам да видя кой ще е следващия изимитиран герой/иначе добре го докарва на имитации дИването/....Другото е,че като тръгнем да излизаме навън и го пита някой къде отива,отговора е,че отива"да бие бебетата"/слава богу досега нито едно не е набил/....но определено втрещява и питащите го,които вече са достатъчно  Shocked от озъбването на батко му,който е без два предни зъба и обясненията му за въшките,за това,че сме нямали интернет и кабелна една седмица/о,ужас/ и всякакви други такива поверителни информации......ама-нека питат,нека знаят....
На всички с болежки,пожелавам да се оправят,на маиките с бебета-да се наспят,на почиващите-активно да релаксират,на работещите-лека работа/тая седмица и аз пак ще ставам"работна"/,а на всички неразписали се-да намерят малко време и да напишат по ред,два/26 ми е обещала-дано да не забрави/
От мен:лека и спокойна!
Р.С.И стискайте палци,че тия дни съм на контролен преглед-дано да съм вдигнала хемоглобина,че да ме не приберат пак в болница.....

Общи условия

Активация на акаунт