Ходим цял ден по разходки,де на басейн да се разхлаждаме ,ноооо никак не слушаме.Опнал ми е нервите до краен предел 

Той и Диди все така разправя,че нямало да плаче щото бил батко,ама не ми се вярва.Хареса му преди седмица като ходихме в градината до директорката,неискаше да си ходим даже,но ще видим.Ааа и той си мисли ,че ще бъде заедно с дечицата дето играе,но за съжаление или не само той е в друга група,всички 3-4 са заедно.
Искал моляви се и той бебе у дома,щото мойта приятелка едната има второ и все сме заедно/нали съм волна птичка сега без работа/та тъй.Дърпа ту мене,ту баща си ама май никой не му се връзва

,само дето напоследък няма никаква активност,но така е през отпускарските месеци,дано скоро живне темичката 
,ние нали си живеем на морето и затова неможем да го оценим,аз това лято имам 7-8 бани,децата също
и от мен,дано всичко лошо е минало и бързо се възстановиш 
и за теб и чакаме поста и да помагаме с каквото можем 

имам предвид това че понякога на Тея ръката е напражо мокра
педката каза че може да е от топлото,но ако на есен пак така продължава май 6те трябва да я заведа на док.

.
.
!

мрънкащо все за нещо,ама и аз не го ограничавах само и само да не ми надува главата.Моя мъж има роднини във Варна,ходихме и там да се видим забързо.Че от тях знам,че рядко можеш да видиш много почернял варненец,просто не им остава време на хората/не говоря за мадамите дето се чудят кво да праят цял ден
Малко наникъде в петък,но нали изследванията си имат и срок.Добре се разделихме,то и приятелчета има сега нали са сборни групи.Казахме си чао с усмивка,помаха ми и седна да си играе преди закуската.Дано все така да е,но си мисля че като си отиде в групата ще е по лошо,няма ги приятелчетата и ще му е тъжно.Но здраве да е,ще си намери други.
да видим дали ще ме огрее.

....Препоръчани теми