Славната ЮНска дружина чукна четвъртата година

• 74 069
  • 665
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Привет, мацки  Hug
Затъжих се за вас, отдавна не съм намирала време за темичката ни.
Коте, кога ли ще се видим с вас, забравихме се вече Wink Ние често ходим на летния театър след градина, може да се уговорим някой ден за там  Hug

Любе, аз дори не съм разбрала, че си била в болница. Дано вече всичко е наред и мъжете ти да ти отделят нужното внимание и грижи! Абе тея въшки не изчезнаха ли от няколко години? Не съм чувала за въшки от както бях ученичка.

Сонка, много хубави снимки, къде бяхте на море?  Диди много е пораснал и прическата му отива  Peace

Ане, Вили, Уич, как са малките и големите сладури? Една позната ми беше казала, че са се почувствали истинско семейство когато станали четирима и се наредили около масата Simple Smile На моя мъж много му се иска, но аз все още се дърпам за второ.

Диди, една съседка се оплакваше като теб от болки в кръста и едната ръка, та ходи на някакви нагревки по здравна каса една-две седмици, и упражнения за раздвижване и показвали. Може би трябва да попиташ личния си лекар. Успех Peace

Това беше мили момичета от мен на бързо, приятни почивни дни и послушни дечица ви пожелавам  Simple Smile

# 136
Анитка и аз се радвам да те видя/че вече наистина се притесних какво става с Вас/,но вземи драсни и два-три реда как сте с Криско.....Благодаря,ти за загрижеността-добре съм вече/е,това не пречи да се оплаквам в рамките на приличното от време на време/,..а за въшките и аз си мислех,че са отдавна забравени-ама на-"уредихме се" Mr. Green-а уж,по-културни места ходим и с чисти хора общуваме Thinking...и неслучайно  се"похвалих"-`щото явно се срещат,та да си прегледате и вие чааветата...
Лека и спокойна нощ Ви пожелавам....и приятна почивка утре! Heart Eyes Hug  bouquet

# 137
  • Варна
Добре, драсвам и за Криско. Напоследък е трудно управляем, особено в събота, защото в петък го вземат баба и дядо, спи при тях и в събота като дойда да си го взема са едни лиготии, едно тръшакане за най-малкото нещо, капризи.. Карат се с племеницата ми за играчки, дрехи, внимание. Тя е на 4 и половина и до преди няколко месеца нея я тресе тая треска, а сега се прехвърли на Криско. Мони вече стана послушна, добричка, отстъпва си всичко, чак не мога да я позная. А това моето как ще го "възпитаваме" до като му мине пубертета не знам. Иначе в градината бил послушен, яде, спи, понякога има серии с всекидневно опикаване, после затишие. Свикна сравнително лесно, отдавам го на това, че е ходил на ясла. Хомеопатичката ми даде едни гранулки за това напикаване, и като че ли вечер стиска повече. Преди се е случвало с памперс да сменям 2 пъти на вечер чаршафи. Сега го вдигам веднъж към 1-2 ч и в повечето случаи сутрин е сух. Другото за градината е, че всеки ден си носи някаква кола или друга играчка, и все казва, че някой му я вземал. Аз обаче на другия ден пак го подстрекавам да взема, за да се научи да си пази нещата. Иначе до сега по площадките всичко му вземаха от ръцете и идваше да ми реве.

Ами това ще е от мен за сега, събудих се рано и ходя като някоя кукувица...и ме е яд, че когато трябва да ходя на работа ми се спи, а в неделя не мога.

# 138
 Здравейте!
 Ние ходихме за 3 дни на море, преди 3-4 часа се прибрахме. Скапана съм. Понеже татито е на нова работа поради кризата, няма възможност и желание една трета от времето му да премине в пътуване с жигулестера по пътищата съвсем не вечни на България, хванах една бабешка екскурзия до Поморие. Навих и баба ми да ми помага с децата, та беше веселба. Цялата тази гимнастика е заради голямата ми уста, понеже цяла пролет обещавам на Деница да я водим на море... Точно сега обаче малкото врекало си показа рогцата, та не ми се говори (сигурно ми отмъщава задето го завлякох на концерта на Любе). За капак на всичко от известно време ми е много депресарско, та не ми е нито семейно, нито социално, ама изобще. Ако някой знае по -безобидни антидепресанти, да казва (нещо от типа на бала кантарион за чайче, например).

# 139
А,впечатленията от концерта на Любе кога и къде ще мога да прочета?/извинявам се на колежките за спам-а...ама аз си чакам,чакам...../А,пък за антидепресарско-незнам нещо по-добро от  промяна на мисленето/и посоката му/...
Анитка,мерси за бързата реакция на подканването HugЗа тръшкането-както виждаш-до време е ....ще го израсте и Криско.
А,за градината-да видим и ние какъв цирк ще сме-от 15-ти......ще има да се оплаквам...........

# 140
Да драсна и аз някой ред...
Сега е спокойно при мен...останах и самичка в офиса....
Завърнахте ли се от почивките, нещо наистина не мърдаме напоследък.Аз хвърлям по едно оченце, за да разбера кой,как е.
Ние започнахме със сополите и гърлото още сега, незнам каква зима пак ни чака, но и аз съм си виновна ,цяла седмица се влача с хрема ,как да не лепна и на Ники. Иначе той е такъв кампазанин, вече се тръшка и реве на всеки магазин да купуваме, и така плаче ,че да си те скъса сърцето.А като хукне напред ,иди че го стигни, постоянно сме като бягане с препятствия,но мъж какво да се прави.
Аз казах ли ви каква почивка си изкарахме, бяхме на море в Несебър за 10дни с братовчедчето,което е 1г по-малко.Е това беше цяло наказание, бой,рев,дърпане на играчки, и пак същото. По цял ден без да си заиграят, само царевицата на плажа ни даваше малко спокойствие...Но с деца на море,като с деца на море....
Та такива неща при нас...На всички ви   Heart Eyes  bouquet!

# 141
Добра вечер и от мен  Laughing
Анитке мерси,бяхме в Черноморец.Сравнително добре изкарахме,като се има в предвид /дето пише Ани/ с дете на море  Simple Smile
Аааа Ани от Бс чаках кога ще разкриеш за почивката  WinkАз нали все разглеждам албумчетата в снимката,че без да искам ви видях.
Ние уж сме добре,ходим си на градина,естествено лепнахме от там и сополи  :ooooh:3 месеца добре веч се започна гадорията.
Любеее ам те въшките по чистити хора ходели  Hug
Аз ви оставям засега,че ми дишат във врата  Crossing Arms
 Hug Hug Hug

# 142
Добра и от мен!Аз само прелитам,ама не мога да се въздържа да не чесиття и тук първия рожден ден на Борис на Ане!Да и е жив и здрави много да я радват двамата с батко Стефан!

# 143
Честит рожден ден на Борис на Ане!Пожелавам ти щастливо детство и весели игри!

# 144
  • Бургас
Здравейте и от мен момичета!

Честит рожден ден на Борис на Ане и от мен. Да е жив и здрав и много да ви радва!

На мен ми е криво и "чорлаво", защото моето пораснало момиче днес за първи ден е на градина ... И няма и половин час и вече ми липсва  Cry Нямам търпение да стане обед и да си я взема ... Ако щете ми се смейте, но си седя пред компютъра и си плача ... А беше време, когато исках да тръгне на градина, за ми е по-спокойно (майките с породени ще ме разберат  ooooh!) ... Абе, угода няма ...  Mr. Green

# 145
Боже, цяла година минала от както Ане разказа за раждането на Борис.Ето и той станал голям батко.Честита ви 1-а годинка , Ане! Да сте здравички само!Пращаме целувки на двамата юнаци!!!
Е Сонка , аз си трайках за почивката, то като сме на морето,какво да се хваля, бяхме на 30км от Бургас само....така е всяка година, сменихме си леглата само и полудяхме ....Сега си мисля да направя изненада на двамата мъже за 4те почивни дни,които се задават през септември....ще си направим една екскурзия само тримата.
И аз се зачудих за въшките - даже онзи ден ги споменахме,че като сме били малки и все това ни се случваше...

Ирра - и аз съм същата ревла, децата си ни липсват,иначе като сме с тях все навикваме и се караме.Мънички са , и понеже все с тях доста е тежко. Само да не прехвърляме емоциите върху тях.Хайде усмихни се!
Излизам,че уж трябва да работя

# 146
Хайде и от мен
Честит първи рожден ден на Борис!Много усмивки,весели и щури дни,здраве и късмет!  bouquet

# 147
Момичета,не съм писала от много отдвана,но просто време не ми остава.
Само да се похваля бременна съм,но малко днес ми стана мъчно казаха ми че пак момиченце чакаме а толкова много си мечтаех за момченце,но няма нищо нали трябва и трето.
Поздрави на всички!

# 148
Добро утро!

Mucunka,лека бременност. Hug

# 149
Здравеите скъпи мои любими съфоромки. Толкова време ме няма тука, че чак и аз не помня вече последното си включване. Муцунке, честита ти бременност, лека и спокоина да е и здраво бебенце накрая.
Иначе какво да кажа за нас, добре сме, порастваме вече, от Понеделник сме офицялно на детска градина за първи път. Не вярвах че това време ще доиде някога, но неисе дочакахме. Буби много се валнува пък да видим как ще е първя ден. Скоро се върнахме от БГ, децата изкараха много весело и забавно. Пораснаха отведнъж като че ли.
 Ох извиняваите ама дребня беснее и е гладен та 6те приклю4а за сега. Пускам саита да ни видите. Лека ве4ер.

http://www.todor-todorov.magix.net/

Общи условия

Активация на акаунт