Затъжих се за вас, отдавна не съм намирала време за темичката ни.
Коте, кога ли ще се видим с вас, забравихме се вече
Ние често ходим на летния театър след градина, може да се уговорим някой ден за там
Любе, аз дори не съм разбрала, че си била в болница. Дано вече всичко е наред и мъжете ти да ти отделят нужното внимание и грижи! Абе тея въшки не изчезнаха ли от няколко години? Не съм чувала за въшки от както бях ученичка.
Сонка, много хубави снимки, къде бяхте на море? Диди много е пораснал и прическата му отива
Ане, Вили, Уич, как са малките и големите сладури? Една позната ми беше казала, че са се почувствали истинско семейство когато станали четирима и се наредили около масата
На моя мъж много му се иска, но аз все още се дърпам за второ.Диди, една съседка се оплакваше като теб от болки в кръста и едната ръка, та ходи на някакви нагревки по здравна каса една-две седмици, и упражнения за раздвижване и показвали. Може би трябва да попиташ личния си лекар. Успех

Това беше мили момичета от мен на бързо, приятни почивни дни и послушни дечица ви пожелавам
...и неслучайно се"похвалих"-`щото явно се срещат,та да си прегледате и вие чааветата...

Нямам търпение да стане обед и да си я взема ... Ако щете ми се смейте, но си седя пред компютъра и си плача ... А беше време, когато исках да тръгне на градина, за ми е по-спокойно (майките с породени ще ме разберат
) ... Абе, угода няма ...