Славната ЮНска дружина чукна четвъртата година

• 74 071
  • 665
  •   1
Отговори
# 150
Лиде,да кажа и тук-чудни са ти децата..и се радвам,че сте прекарали добре в БГ/нищо,че не остана време и начин да се видим/
Муцунка,честито  и тук stork-girl-ако искаш да менкаме-аз момченца имам в повече и за момиче си мечтая.........

# 151
Обещаните снимки:

# 152
 Hug Здравейте!
Ух,почна се с сивите и дъждовни дни  Sad
Муцунке честито и лека бременност  PeaceМного ти е хубавка госпожицата  Heart EyesИ мойто дяволче все мрънка като види бебе,искал и той,даже искаше пари от баща си да сме го купили  Laughing
Лиде страхотни снимки,заредени с много настроение!
 Ние сме долу горе добре,ходим на градина,първите дни минаха доста добре,предвид очакванията ми за сълзи.Харесва му и приятелчета има,и нови и стари,но  както казва "де да ги знам как се казват,не съм ги питал" Rolling EyesПочнахме градината и вече сме с хрема на която досега не и давам да прерастне в болест,но да видим до кога.Днеска като го занесох имаше доста деца с направо плашещи кашлици  TiredУж почнох да му давам витамини и Есбиритокс,но кажете и вие ако давате нещо за имунитета,не ми се влиза пак в омагьосания кръг на болестите.
аЗ ПАК да пусна да ни видите/на мама манекенчето  Laughing/

http://soni.snimka.bg/children/didi-prez-avgust-09g.410770.14628817

# 153
  • Бургас
Айде и аз ...да се оплача ..пак ... След три половин дни на градина дъщеря ми се сдоби със сополи и температура. Добре, че още не работя и мога да си гледам докато се оправи напълно. А си мислех, че може и да ни се разминат тия болести, защото навън я пускам да играе със всички деца на площадката и проблеми не е имало, но ..уви....
Честита бременност на Mucunka!   bouquet

# 154
Колко сте мили , момичета.
аз само обещавам да пиши и зачезвам  Blush
благодаря от името на борис за прекрасните пожелания.
аз пак съм в монтана за няколко седмици, гребем чист въздух с шепи,
бога ми какъв въздух дишат хората тук.
аман от нефта в бургас, наистина е отчайващо,
казвам го като човек, койкто не е свикнал с въздуха там.

Муцунка, браво, честито. не се коси,
третия път ще ги"нашарим" Simple Smile))))))))

Лиде, милсех за теб. приказни сте.

Ире, кога ли ще се срещнем? Simple Smile
Не се коси, градините са бъкани с бацили, факт е.
едно шреме преди да влезем в градината ни гледаха корема,
ръцете и гърлото.
сега няма такиша неща.
децата ходят болни.
аз засилвам имунитета с мед и медена дъвка, така наречения пчелен клей.

Момичета, Стефан е  в страшна фаза,
детето има много енергия и нужда от постоянна занимвака.
аз не съм в състояние да му дам това,
не мога да сколасам навсякъде да огрея.
той буквално реве да градина, от март е ходил само месец.
лятото почива, гледах го спомоща на свекърите,
не ми се даваше на градина лятото.
сега пък сме в монтана,
виках малко да вземат чист въздух преди зимата.
щом сеприберем веднага го пускам на градина.
днес валя цял ден и почти полудях, а той да не говорим,
затворен  у дома, е на път да разбие поне една стена.

Много ми е трудно на този етап.
Любе, чудя се как се справи,
но Сами е друго тесто човек,
не че моето момче е лошо,
не няма лоши, тригодишни момчета,
просто е по-ЕНЕРГИЧЕН  Mr. Green

Сонка, браво, много е сладък ДИми.
за тебе браво, винаги показваш снимки.
аз нямам под ръка.
но пък приятелка с проф. фотоапарат ще ни снима.

Пепи, велики неща твориш!

# 155
  • Бургас
Ане, когато кажеш!  Hug
Ехааа ... Поздрави на Северозападния край! И аз съм от там (Видин) и страхотно си почивам като се прибирам, но това лято не успях да отида...Най- много ме е яд, че не можах да заеда децата на село да се набеснеят на воля, но така се стекоха нещата.  Confused

Ох, а на мен пък ми е много трудно да свикна, че моето момиче пораства и вече трябва да си я деля с детската градина  Embarassed. Тези три дообяда едвам дочаках да стане 12 и да си я взема.  А за бацилите ...така е. Пък и този май доста силен излезе, че и четиримата ни тръшна  #Cussing out . Ама аз пусто все се надявах, че няма да се случва често...

# 156
 И ние сме на същия хал - Деница тръгна на градина с кеф, обаче петъка вече се оборудва със сополи. Но пък не е загуба, вместо да стои затворена поради дъждовно време, правим тегели с количката, че вкъщи не е работа по цял ден. Започнах да и давам клеева тинктура, пък дано се оправи бързо и вече да не я лови нищо. На бебока давам Биогая капки и засега не дава признаци да се разболява.

# 157
Привет!Аз от понеделник сигурно ще взема да мрънкам о ДГ/тогава тръгва дИвчо/,но засега да чукна на дърво е здрав,но въпреки това почнах да му давам един сироп от корени на кръвен здравец/аз пия същото но на капсули за анемията/-казва се "Герисан"-струва 4 и нещо....и се надявам да има поне някакъв ефект/макар,че при честотата с която се сещам да го дам-надали/

# 158
И аз да се вясна набързо. Елена ходи от 1 седмица на градина и от общителното и неревливо дете няма помен. Вчера би всякакви рекорди по кратък престой. В 9 часа ми звъннаха да я прибирам, че много ревяла.
Иначе аз трескаво продължавам да си търся работа, но имам чувството, че ще си остана вкъщи тази зима. Cry Вчера бях на инервю за учителка по икономика. Няма да стане работата, защото нямам стаж в преподаването и учителска правоспособност. Е, добре като имат педагогическа правоспособност госпожите от градината, да намерят подход да се справят с децата!

# 159
Здравейте и от мен и аз съм като вас безработна то с малко дете на градина никой не ни иска  ,Габи вече ходи по спокойна на градината  само сутрин помрънква ама се ядва нее както през целия юни рев и сутрин и вечер. Като цяло е добре започват да ги учат на песнички и на игри ,всеки ден има по нещо ново.with от суполи трудно се отърва дете постъпило в градина и ние бяхме така като почна първата седмица . Лек и доходен на работещите ....

# 160
  • Бургас
Ох, и моето дете се промени много само за три половин дни ходене. Стана една такава тиха, възпитана ...ама аз не я харесвам такава. Искам си бъбривото, бясно дете с неподправените писъци на радост. Сега е вкъщи и пак си стана такава, но да я видим като тръгне пак на градина Confused

# 161
Привети и от мен!
Ане , с много закъснение , но да ти е жив и здрав Борис!
Муцунка , честита бременност!Радвам се за теб!
Аз за градината поне не се кося , Нана ще ходи по малко , защото ще разболява Влади.Знам че и се играе с децата, но ще постой повече време през зимата у дома.
Тя си е все 12кила и живее от въздуха направо.Толкова ме ядосва с това ядене, че ми иде да я набия поне по два пъти на ден #Cussing out Старая се да не го показвам , но има моменти , в които изпушвам и викам яко  EmbarassedА е толкова слабичка че ребрата и буквално се броят.Убедена съм че ще е от първите лепнали сополи и оборудвани е вирус , така че съм подготвена още от началото да си я прибера подсмърчаща.А и вода не пие ....все трябва да я подканям.Днес точно в парка си говорехме за този Герисан-сиропа и май и аз ще купувам.За меда като уникално лекарство знаем всички и имам домашен такъв и клей също -познайте обаче дали иска дори да го помирише....даже реве и не го ще ни в мляко ,ни в чай.Държи сама да си слага захар (щото е много полезна Sad) и не мога да и го пробутам хич.
Друго какво покрай нас...ами станала е голям философ , все пита защо -това и е любимата дума  Laughing реве и се тръшка също- абе нищо по различно от това , което трябва да е едно чудесно и нормално тригодишно хлапе.
 Grinning
От мен целувки на всички ви -аз отивам да обядвам най после , че ще взема да се свърша съвсем Mr. Green

# 162
Добра вечер и от мен ,мили дами  bouquet

Децата се тръшнаха и реших да намина набързо преди за съм заспала права Mr. Green
Страхотни снимки Лида, много са пораснали дечковците Hug
Муцунка , 4естито и от мен и ти желая много лека бременност и не се коси 4е пак е момиченце,както казаваш -има и трети опит Wink,и аз много искам още едно/може да ме помислите за луда/ но се опасявам че май съм вече много изпращяла и се страхувам,но иначе мноооооого искам още едно момиченце Grinning
Сега малко за нас да разкажа,аз работя,Тея ходи на градина/без желание,но поне не пла4е/ а като я прибера е най-послушното дете на света,прегръща ме,целува ме по 100 пъти казва ми че ме обича  Heart Eyes и на мен ми става хем хубаво хем тъжно 4е съм и липсвала толкова,но определено вече са големи и имат нужда от игри и забвления с други деца а не стоене по цял ден в  къщи през зимата.Относно имуностимулаторите за деца горещо ви препоръчвам Изопринозин,а когато усетя че нещата отиват към разболяване веднага започвам капки Умаклор Peace чудни са при хрема и кашлица Peace
Любе,Герисана е изключително подходящ за теб в момента ,защото той се предписва предимно при анемии Peace,а ти се сдоби с такава след операцията за съжеление.
Снимки още немога да кача Embarassed,ще чакам мъжо да се върне и тогава.
Айде лека и спокоина нощ на всички Heart Eyes
Анитка, Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 163
Привет дружки   bouquet И аз от доста отдавна не съм се отбивала тук.Цялото лято бяхме на различни места и съм много доволна.Само на море не бяхме,защото Велинка е още много малка и не искахме да я тормозим с жегата на плажа.
Прочетох за сега само последната страничка на темата ни.
Муцунка много се радвам че си бременна  Hug Не се натъжавай че е пак момиченце и аз се бях настроила за момченце,но в 7м. ми казаха и се пренастроих.Моите момиченца вече се и заиграват заедно,голямата я пази да не падне,дебне я изкъсо,казва кога има ако в пампата,кога лигички  Laughing подава и играчки и я пои с вода.Като спят заедно вечер и следобед все се гледат и се смеят и крещат.Голяма радост си е да имаш две дечица  Heart Eyes Ние трето категорично не искаме.....Ще си вземаме зет в къщата  Laughing
На градина Йоанка е от 15.09,надвам се да не плаче все пак сме ветерани от яслата  Praynig цяло лято изкарахме без болести сега незнам какво ни чака ,като започне градината.Ако носи много болести ще си я държа повечето време в къщи.
Не мога да се оплача ,че не слуша.Предвид даже че я броя за голяма заради малкото бебе,слуша повече отколкото трябва.като се събере с деца дивее и тича и т.н.Сега любимата играчка и е количката за кукли.Казва"Аз имам бебе и ти имаш бебе"
Стана късно и ще си лягам.
Обещавам скоро снимки

# 164
Вижте кава интересна картинка намерих  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт