Муцунка,честито и тук
-ако искаш да менкаме-аз момченца имам в повече и за момиче си мечтая.........
Здравейте!
Много ти е хубавка госпожицата
И мойто дяволче все мрънка като види бебе,искал и той,даже искаше пари от баща си да сме го купили
Уж почнох да му давам витамини и Есбиритокс,но кажете и вие ако давате нещо за имунитета,не ми се влиза пак в омагьосания кръг на болестите.

))))))))
. Ама аз пусто все се надявах, че няма да се случва често...
Вчера бях на инервю за учителка по икономика. Няма да стане работата, защото нямам стаж в преподаването и учителска правоспособност. Е, добре като имат педагогическа правоспособност госпожите от градината, да намерят подход да се справят с децата!
Старая се да не го показвам , но има моменти , в които изпушвам и викам яко
) и не мога да и го пробутам хич.

,и аз много искам още едно/може да ме помислите за луда/ но се опасявам че май съм вече много изпращяла и се страхувам,но иначе мноооооого искам още едно момиченце 
и на мен ми става хем хубаво хем тъжно 4е съм и липсвала толкова,но определено вече са големи и имат нужда от игри и забвления с други деца а не стоене по цял ден в къщи през зимата.Относно имуностимулаторите за деца горещо ви препоръчвам Изопринозин,а когато усетя че нещата отиват към разболяване веднага започвам капки Умаклор
чудни са при хрема и кашлица 
,а ти се сдоби с такава след операцията за съжеление.
И аз от доста отдавна не съм се отбивала тук.Цялото лято бяхме на различни места и съм много доволна.Само на море не бяхме,защото Велинка е още много малка и не искахме да я тормозим с жегата на плажа.
Не се натъжавай че е пак момиченце и аз се бях настроила за момченце,но в 7м. ми казаха и се пренастроих.Моите момиченца вече се и заиграват заедно,голямата я пази да не падне,дебне я изкъсо,казва кога има ако в пампата,кога лигички
Ние трето категорично не искаме.....Ще си вземаме зет в къщата
цяло лято изкарахме без болести сега незнам какво ни чака ,като започне градината.Ако носи много болести ще си я държа повечето време в къщи.Препоръчани теми