Славната ЮНска дружина чукна четвъртата година

• 74 073
  • 665
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен!Ееее темата се раздвижи  Mr. Green
Ние сме добре/пу-пу/,ходим на градина,госпожата е доволна от нас,много сме слушали  Thinking,защо ли обаче само там.Като се върне става много игрив,ама и все за нещо мрънка.Даже се ядосвам,че като го оставям все се забива на столчетата и сяда и мирува,другите деца лудуват преди закуска,че и после той не.Сега искаме голяяям подарък,искаме и бебе,ама истинско да го люшкал  CrazyТо и аз като че ли искам,но в тоя момент едва ли ще се навием.За болестите дето ни дебнат направо незнам,все съм на тръни като го вземам.Сутрин толкова много деца чувам да кашлят,а е  едва есента.А зимата какво ще е ?Ние от първата седмица се сдобихме със сополки ,които май бързо отминаха с капки Хидрокортизон.Давам му сега и есберитокс,да видим.
Зори картинката е готина  PeaceДано и вие тръгнете на градина без плач и без да боледувате по натам.
Вили привет,ама за бебо нищо не драсна  Simple SmileЗа яденето и ние сме така  Tired ама нищичко не хапва,сега вечерята му е диня и аз все му викам "а да те видя като свършат дините кво ще ядеш"  Laughing пък той ми отговаря "ще отида с дядо да набера от нивата"  Rolling Eyes/нали мъж ми и баща му се занимават с производство на зеленчуци/Как ли не го мъча да яде,а на градината ядял ми казва,супа ,манжда и все за десерт банан  Simple SmileАз го хващам де,че ме слъгва нали виждам менюто.
Сега от сутринта е с баща си да гледат някакви гонки с бъгита.Нали сме фенове на мотори,коли,бмв-та,бъги и най-любимите му инструменти чукове,резачки и темподобни.Щял майстор да става  Laughing
За работа и аз още не съм почнала,все я търся.Уж исках да сменям шивашката професия ама май няма да стане,че тая седмица сигурно ще почвам в една малка шивашка фирмичка/то нали при нас в Русе бол има/Важното е да съм редовна смяна и събота да почивам по възможност,е и не да блъскам за 200лв както бях.
Това е засега целувки на всички,успех за тези дето ще почват градина!

# 166
Здравейте,
не съм се разписвала скоро, а тя темичката ни се е пораздвижила малко Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
Моите болежки затихнаха за сега - спаси ме физиотерапията. Но лошото е, че съм с хронично заболяване - почти имам дискова херния и ще си ме боли цял живот /на кризи - затихващи и появяващи се отново/. Сега планувам да ходя на санаториум през ноември. Но стига съм разваляла хубавата ни тема с моите "бабешки" болести.
Руми е на ДГ от вчера, но групите пак са сборни  Sad Sad. Така ще е до след празниците. И тя вчера си идва и ми вика - мамо, големите деца не ми дават да си играя с тях. Тази сутрин тръгна почти без желание за градина, а досега винаги с охота е тръгвала  Cry Cry. Дано от друга седмица да се оправят вече нещата като са си в нормалните групи.
Всяка втора дума на Руми е защо и като й отговоря пак защо, защо, защо. Явно сме в тази фаза, ама аз на моменти се изнервям от тези постоянни въпроси. Иначе вади думи от рода на "явно" и е започнала да брои след 10 така - 12 - 20. Предполагам го е чула от някое по-голямо дете, но не е запомнила всички числа.
Хайде милички до скоро, че трябва да работя!

# 167
На добър час на всички малчугани!
Честит рожден ден на Поли Уоли!ЗДраве,щастие и много хубави моменти със семейството!  bouquet

# 168
Честито и от мен на Поли Уоли-да е жива и здрава и много поводи за усмивки да има!

И нас ни затресе ДГрадинската треска-от сутринта не съм на себе си,не ми се пише,не мога място да си намеря...само като си спомня какъв рев изрева още със събуждането Ивчо,после и на предаването му на г-жата/иначе мила жена ми се видя/пак така жално плачкаше...одеве се обадих,казаха,че вече всичко е наред,но направо не ми се мисли за утре как ще е/че знам от опит със Сами,че най-страшно е на втория-третия ден/

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 14:42 от Анонимен

# 169
  • Бургас
А ние сме си още вкъщи след злополучната половин тридневка и все още точим сополи ....  Confused Не минават и това е - вит. C, сребърна вода, капки Олинт, Коларгол ...а, и физиологичен разтвор - и не, та не. Иначе абсолютно нищо друго няма, но как да я пусна така ...съвестно ми е, пък и мога да си я гледам вкъщи, защото още не работя. За капак и аз съм като малките (сополива). Е все така ли ще е до първи клас ...  ooooh!

# 170
Привет и от мен!
Честит рожден ден на Поли Уоли!Здраве,щастие и късмет!

Отдавна не съм се разписвала.Преслава от вчера ходи в новата градина.Първия ден отиде с желание,но тази сутрин плака много.Надявам се,че ще свикне бързо с новата обстановка.

I r r a ,бързо оздравяване. Hug

bouquet

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 14:59 от лава

# 171
Здравейте!
Пожелавам на всички бързо адаптиране!

http://media.snimka.bg/4294/014843363.jpg
Ето ни на 15.09 бодри бодри  Laughing
http://media.snimka.bg/4294/014843334.jpg
http://media.snimka.bg/4294/014843323.jpg
 При нас всичко е ок за сега,няма ревове при все, че цяло лято беше в нас.Още преди 3 седмици като тръгна понесе добре гредината,освен сополките  дето си ги донесе първите дни Rolling Eyes
Вчера обаче малко ме изложи,ходих да им гледам тържеството в градината.Беше уж без родители,ама всички бяха накацали вътре в двора.Ние с братовчедка ми нали наште първа група и ние там,крихме се залягахме да не ни видят.Беше хубавко ,музика ,танци,малките гледат и премигват.Моя и той,децата танцуват Диди седи и гледа  Rolling EyesНакрая на тържеството реших и аз да се покажа,беше точно до мен с гръб.Като се обърна видя ме,отначало не реагира нищо,но в следващия момент се окопити и искаше да дойде при мен,аз го върнах при групата му и тоз като ревна мале ужас.Че така набързо избягах да не го разтройвам,а той тъй жално се разплака и хукна да ме гони,госпожата го хвана обаче.Ама цял ден се ядосвах на себе си насила да го разтроя детето.Вечерта като го взех взе да ми разказва случки от тържеството.
Ох ,мен ме боли един зъб днеска,оставям ви засега отивам да си полегна малко  Blush

# 172
чЕСТИТ Имен ден на всички именници!Желая им ВЯРА,НАДЕЖДА И ЛЮБОВ!  bouquet

# 173
Честито и от мен!Да са живи и здрави и много щастливи!
Ето,да се почерпите за мое здраве:

# 174
Ехо,и ние сме на детската градинка вече...
Нищо няма да ви казвам, но Ники е голям мъж, първият ден беше голяма забава, той има опит и знае и е ревал от яслата, но този път беше различно...На вратата го посрещнаха с голяма радост негови приятелчета от игрите на парка, накараха го да събуе маратките да сложи пантофки и да играе, а той усмихнат и без търпение...После имало и парти , песни ,но аз само надничах и не посмях като Сонка да се появя,защото знам ,че ще се случи същото...
Така вече няколко дни....все на тръни ,как ще е ,дали ще е здрав....Майчета и вие сте на моя хал явно, цяла седмица главата ще ми се пръсне от притеснение, но не показвам на Ники,че ме е страх , всяка сутрин уж бързаме за работа /аз казвам,че той също е на работа/,правя се ,че е като нас и така става номера май.
Хайде желая хубави дълги почивни дни...
Дано сме здрави всичките!

# 175
  • Варна
Здравейте!
Честит имен ден на двете ни Любки, здрави и обичани да са, и зло да ги забрави!   bouquet   bouquet

Съчувствам ви за детската градина, ние уж го минахме този период, но като се позастои в къщи 3-4 дни заради сополи или нещо друго и пак има рев сутрин. Отделно, че всяка сутрин с отварянето на очите започва увещание -"уте нали няма да ходя на деката гадина". Все някога обаче ще свикнат. За по-големи деца знам, че се сърдели като отидат да ги вземат по-рано, че не били се наиграли..

Сега разказвах на колежките ми вчерашното изпълнение на Криско -отиват с баща си в хранителния магазин, а той голям, тип супермаркет. Спират пред витрината с колбасите и Криско се лепва за стъклото с разперени ръце и крещи "Татееееее, салааааам". Мъжа ми от неудобство купил няколко кренвирша. А ние в къщи такива неща рядко вземаме, едно че са боклуци, второ че никой не ги яде. И естествено нашия вечерта изяде половин кръгче от кремвирша. Ама циркове пред квартала може да прави като гладно циганче
Вили, за "кака" Нана прочетох как се представя, а как е малкия Влади? Няма ли да ни го покажеш?

# 176
  • Пловдив
Здравейте милички,

Хайде и аз да похваля моето момче, че с огромно желание ходи на градина и грам не мрънка за мен. Има си приятелчета от парка в групата и им е весело и забавно. Но за лош късмет точно на именният му ден ме викнаха от градината, че се съмняваха за шарка и сега си пазм къщата. Хванал е отнякъде варицела. Кара я много леко, но ми е притеснено, че сме заразили други дечица Sad

# 177
Хайде и ние в отбора: Боби в петък за сефте беше в новата градина. Отиде с голям ентусиазъм, Вики на Тинтири-минтири го посрещна и тръгна да му показва новите стаи и всичко беше наред. Следобед, обаче, милият хич нямаше настроение Sad . Беше много тъжничък. Не ми каза защо и ми е много тъпо, хич не споделя. Като го попитам, затваря си очите и не мърда, докато не го оставя на мира. По- късно вечерта го попитах небрежно дали новите госпожи са му се карали и той като зацикли:" Нищо не е правила", "А наказваха ли те?"-"Нищо не е направила"... и така на всеки въпрос. Не знам, дано се спогодят, защото може да е ужасен инат, а в същото време много е чувствителен като му се правят с лошо забележки... Ще видим...

Пепи, дано така лекичко да я изкарате гадната Варицела Peace

# 178
Само да се разпиша да кажа че сме добре.
Малката ми почна детска градина 2 пъти в седмицата за 2 часа и половина и сега се чудя и исках да ви питам и вас,ще биете ли грипни ваксини(че ето на от 3 пъти ходене днес е болничка).

# 179
Зз съм пас откъм ваксини.....освен задължителните-нищо друго не слагам/ако има начин и тях ще прескоча/

Общи условия

Активация на акаунт