Ние сме добре/пу-пу/,ходим на градина,госпожата е доволна от нас,много сме слушали
,защо ли обаче само там.Като се върне става много игрив,ама и все за нещо мрънка.Даже се ядосвам,че като го оставям все се забива на столчетата и сяда и мирува,другите деца лудуват преди закуска,че и после той не.Сега искаме голяяям подарък,искаме и бебе,ама истинско да го люшкал
То и аз като че ли искам,но в тоя момент едва ли ще се навием.За болестите дето ни дебнат направо незнам,все съм на тръни като го вземам.Сутрин толкова много деца чувам да кашлят,а е едва есента.А зимата какво ще е ?Ние от първата седмица се сдобихме със сополки ,които май бързо отминаха с капки Хидрокортизон.Давам му сега и есберитокс,да видим.Зори картинката е готина
Дано и вие тръгнете на градина без плач и без да боледувате по натам.Вили привет,ама за бебо нищо не драсна
За яденето и ние сме така
ама нищичко не хапва,сега вечерята му е диня и аз все му викам "а да те видя като свършат дините кво ще ядеш"
Аз го хващам де,че ме слъгва нали виждам менюто.Сега от сутринта е с баща си да гледат някакви гонки с бъгита.Нали сме фенове на мотори,коли,бмв-та,бъги и най-любимите му инструменти чукове,резачки и темподобни.Щял майстор да става
За работа и аз още не съм почнала,все я търся.Уж исках да сменям шивашката професия ама май няма да стане,че тая седмица сигурно ще почвам в една малка шивашка фирмичка/то нали при нас в Русе бол има/Важното е да съм редовна смяна и събота да почивам по възможност,е и не да блъскам за 200лв както бях.
Това е засега целувки на всички,успех за тези дето ще почват градина!