Славната ЮНска дружина чукна четвъртата година

• 73 971
  • 665
  •   1
Отговори
# 540
любе, пикниците ви са страхотни.
гледах и снимки.
глася аз една тепавица тия уикенди.
мъжът ти е прав,
мене тази жега ме побърка, ужас,
пък и влагата тук мори още толкоз.

аз се радвам, че моите поне плодове ядат,
праскови, ябълки, дини, доволна съм.
викаш "пощеш" динята  Mr. Green

Сонка, виж с търсачката за уреда на Запер.
Това чудо ме подлуди, другото нещо което искам да имам.
КЪм 100 лева е, но лекува всичко, е и вярата ще помогне Simple Smile

# 541
Айде пак аз-то малко на чат стана...ама карай/аз,Ане,Сонка..тук там някой още за цвят Mr. Green/
Ама да кажа,че наистина вярата и мисълта за изцеление правят чудеса-след  три операции за последната година и съвсем реална заплаха/добре,че спряха плановите операции заради жегите и проблемите със ЗК/,миналия месец щяха да ме срежат отново.....и този път щеше да е доста тежка и с последствия доживот операцията......и да Ви кажа с хомеопатия,билки,четене на книги  и молитви взе че се размина...в момента докторите си мислят,че ги бъзикам като им обяснявам с какво  се е стигнало до такава драстична промяна в състоянието/и упорито твърдят,че  хормоналното лечение е решило проблема,нищо че ми го предписаха,като превенция,защото незнаеха какво да измислят друго за да ме закрепят до есента/.....Ама не ми пука,да си мислят каквото щат.........И,с риск наистина да ме помислите за луда,но да Ви кажа-в църквите/но не навсякъде и не всеки поп,та трябва да се пита/ четат Василиеви и Киприянови литургии-за здраве,против уроки и магии......носи се хляб и дреха да ги опеят и наръсят със светена вода.....е,наистина мога да кажа,че има нещо в тях-не само на мен,а и на мои познати им помогнаха и то в доста тежки ситуации.
Та Сонка,ако не помогнат лекарствата/щото от опит с болен гръб, мъжов знам,че малко от тях наистина помагат......а и инжекции са му слагали и на физиотерапия е ходил и какво ли не е пробвал-вкл.прехваления Космодиск/,не пречи да пробваш и с това...поне няма да навреди.

Ане и моите ядат плодове..ама това дИване ще ме умори с тия семки и костилки......иначе и в момента хрупат моркови-това е може би най-обичания зеленчук вкъщи.

# 542
  • Варна
Добро утро!
Аз само набързо, че ме чака работа..
Любе, много се радвам за теб!  bouquet Дано нямаш повече подобни проблеми! По повод на това, което разказваш, една моя позната (приятелка на приятелка) три пъти я режат да махат киста и сега се оправи с хомеопатия. Доктора като гледал на видеозона казал, че такова чудо не е виждал. Киста вече нямало.. Ходим при един и същ хомеопат от София. Много се зарадвах за нея като разбрах, дай Боже повече хора да се обърнат към алтернативните и естествени методи за лечение!
Моето яде плодове, но и на захарните все налита. Опитвам се да ограничавам, но все награди в лъскави опаковки иска..

Сонка, дано мине бързо  Praynig

Аз ще поработя, пък после пак ще надникна тук..

# 543
Люба, моят мъж имаше някакви гъбички под нокътя на палеца на крака. Почти целият нокът беше някак побелял. След няколко месеца ми показва пръста си: "Виж, почти изчезна". Останала му е една малка ивица в горния край /израства си здрав нокът/. Като го попитах как му е минало, той каза, че постоянно си е повтарял, че нищо му няма и палеца не му е болен Crazy . Обожава филма "Тайната" и силно вярва в положителните енергии, независимо дали идват от църква, молитва, място или от самия него. Така че- съвсем не си луда Mr. Green , явно има неща, които са по-силни от очевидното и за които, за съжаление, много от нас не са дорасли Peace . Дано всичко и занапред ти е ок Grinning
Сонка, защо не си намериш добър масажист? Ако беше от Сф щях да те пратя при мъжа ми Laughing . Има няколко клиентки, които са много доволни от това как им действат масажите. За излекуване не знам, но поне ще успява да ти облекчава болката Peace

Анелиз, да не говориш за д-р Стоянов?

# 544
  • Варна
Не, Поли, не е д-р Стоянов.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 16:11 от Анелиз

# 545
Момичета  Hug Незнам и при масажист ходих,и инжекций слагам тоя път ниц  Confused днес съм ужас.Ще видим ,цял ден лежа и не ме отпуска.

# 546
Здравейте мацки  bouquet
Аз пак съм на работа и реших да намина Mr. Green,гледам Люба,Анитка,Сонка и Ане си говорят ,та реших да вляза за малко цвят Mr. Green
ПЪРВО да кажа че съм забравила как се качват снимки,и ако някой има нерви и добро желание нека ми обясни Hug
Сега да кажа и аз за положителните мисли,наистина смятам че ако човек се зарежда само позитивно много от болестите ще ги преборваме на крак,но понякога човек се плаши,започва да прави едни лоши сценарии и така попадаш в един порочен кръг и не се стига до нищо добро,аз сама често си повтарям че трябва да мисля само позитивно,ноооо невинаги ми се получава Thinking Много от болестите човек сам си навлича,стреса има голяма роля в това,а кой днес не е подложен на стрес Sad Така че мили мами ,опитвайте се да вярвате повече в добрия изход на нещата и в Господ/силно вярвам в него Praynig/
Иначе вчера отидохме на плаж за последно това лято,поне аз така си мислех,но като гледам днес отново става ,та ще видим Thinking
Сега да се похваля че мъжо ще ме води през октомври на екскурзия до Лондон,та ако някоя мама е ходила,нека сподели кои места   ще е наи-интересно да посетим Hug
Целувки и до скоро  bouquet

# 547
# 548
  • Варна
Роси, Теа е неузнаваема направо.. толкова много е пораснала  Peace Много красива госпожица е станала. И ти изглеждаш много добре. Аз на една-две снимки се зачудих дали си ти, виждаш ли до къде се стига като все нямаме време да се видим Wink

# 549
Ани Hug, верно не сме се виждали от мноооого отдавна Embarassed а днес случайно минах покрай градинката на медицинския и видях няколко от майките с които се виждахме там като бяха малки децата,вече са родили по още едно Rolling Eyes и в този ред на мисли вие няма ли да правите Криско скоро батко newsm78 Аз още не съм се отказала от мераците за трето,освен това има и семейно единомислие относно желанието да е пак от женски пол Mr. Green /само дето още набирам смелост Blush/ жалко че няма от нашата тема мама с 3 ,да каже много ли е страшно Wink

# 550
  • Варна
а днес случайно минах покрай градинката на медицинския и видях няколко от майките с които се виждахме там като бяха малки
Като минаваш пак от там и имаш време, звънни за по едно кафе. Офиса ни е там, виждам градинката от терасата. През почивните дни ако не успеем, поне през седмицата може да се видим. Свободна съм за кафе от обяд нататък  Peace
Второ аз не искам още. Не ми се дебелее, не ми се стои в къщи и ред други причини. Криско вчера пак ми каза, че ако бях родила няколко бебета щял да има с кого да си играе. Преди няколко дни пък в един детски магазин се спрели Крис и баща му до кошара за игра. И дребния заявява :"Ние нали ще имаме бебе, хайде да купим тази кошара". После искаше някаква играчка, но аз му казах, че ако ще имаме бебе трябва да купуваме играчки за бебето. След кратък размисъл заяви -"Ти ми купи йониката, аз ще си дам старите играчки на бебето".
По принцип и аз искам да имам 3 деца, дори искам да са 2 близначки. Нооооо... не ми е дошло още времето  Simple Smile

# 551
оооооо,АНИ  Peace за мераците за три деца,явно не съм само аз 'лудичка' Wink
Относно кафето,дето се каним да пием ,като мина следващия път оттам макар че рядко ходя в тази посока,но задължително ще ти се обадя Peace
А Криско добре се ориентира за играчките Wink хитрец
Малко на чат го обърнахме Embarassed

# 552
Коте, много е сладка.
Не съм я виждала поне 2 г.
Много е нежна и много променена.
Не знам, аз не сиках да си представям къщата с едно дете.
Вече се заиграват, весело е, на моменти екстремно откъм викане особено,
но сякаш формулата е почти пълна.
Най-пълна ще е с още един член,
но нямаме място, финансите не стигат сега, пък и нека въздух да взема.

Анитке, няма страшно, килограмите се свалят :- ))
Важно е вътрешното усещане, пък и понякога нещата се случват без да ги искаме,
но сякаш навреме :- )))

Любе, Поли, вярата, да.
Любе, вярвам и аз, даже искам в неделя да ходя на литургия,
но уви не мога да стигна.
Даже ме е срам, че съм невежа по повод църквата и нещата, които стават окло нея.

Поли, Тайната е любим филм на моя мъж,
аз така и не успях да го гледам.
То аз пък каво ли гледам от 4г.
Викаш, мсажист е.
Аз сега си поръчах някакви камъни, пълниш ги с етерични масла и те загряват по протежение на прешлените.
Но един хубав масаж, не би ми се отразил зле.
Сестра ми беше масажист, но й се отрази на коститен а ръцете и получи като лека травма.
Това я отказа.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 14:25 от Анe

# 553
Ехо...
Не съм ви навестявала....вече сме си у дома....вече всичко е по  старому и ето ,че надникнах.Как само сладко-сладко сте си бъбрили и някакси ме увлякохте. Много приятно ми стана! Явно момичета всички мислим в една посока, важното е наистина да се вярва , и за църквата абсолютно подтрепям /няколко пъти сме правили такива молитви са спасение и здраве/ ,но най-важно е наистина позитивното мислене!
Дано вече болката на Сонка да е отминала, дано и при Люба нещата са наред. Дано Бог да е с нас си пожелавам и да пази децата ни!!!
А за снимките на Котето - Тея е много ,много различна, обожавам тези рокли, ако знаеш колко често ги гледам в един бургаски магазин и си мечтая за едно такова момиченце ...сладурана!
Анелизче,брез какви мечти си имала за близначете, е тва е ! Дай боже!!!

# 554
Хелоу на всички малки и големи  bouquet
Днес времето е отврат и така ми се спииииии,но съм на работа Sad
Аз като гледам колко мои поста има на последната страница и ме хваща Embarassed,явно съм решила да наваксам за неписането през последната година Mr. Green,така че мами не ме карайте много да се срамувам ами драснете по някой ред и качете по някоя снимка на порасналите деца Hug
Ани добре дошла у дома Peace
При нас ,Тея ходи на градина от 4 дена и вече се обзаведохме със хрема,но аз не съм и очаквала друго  Twisted Evilдано се размине само с това Praynig Батко ни е на светлинни години от започването на училище,хич не му се чува,на мен още по-малко Mr. Green
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ И ДА ПИШЕТЕ,ЕЙ Naughty

Общи условия

Активация на акаунт