Славната ЮНска дружина чукна четвъртата година

• 73 968
  • 665
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
тук май няма никой? Къде сте момичета и сладки юнски дечица? Започнахте ли вече детската градина? Руми вече е втора седмица на ДГ. Сдобили сме се вече с обичайните за ДГ сополи. Дано устискаме без да спираме  Praynig Praynig. Аз давам Рибомунил за имунитета и се надявам да я позакрепя по този начин. Не знам до кога ще са тези болести,  а да мине първата година в яслата, а да мине втората в първа група и сега пак сополи. Вече не знам кога ще го получи този дългоочакван имунитет....
Не знам дали Ви бял писала, че сестра ми прави сватба миналия месец и Руми беше шаферка. Ще ви пусна сега и някоя снимка за да я видите шаферката:

Поздрави на всички!

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 23:12 от didi_b

# 556
Ето и снимките:

# 557
Диди много е хубава шаферката  Hugи рокля и прическа си има .

Моята Йоанка ноември е шаферка и от сега търся аксесоари...чантичка,бели ластици,корона.Тогава вероятно ще е  студено,но ще е с бели сандалки и лятна шаферска рокля,мисля варианти с дебел бял чорапогащник и бял триъгълен шал,като наближи ще видя...как е времето.
Иначе с градината всичко е ок.Радва се че е вече 2 група и е голяма.От как е тръгнала е здрава и за сега сме добре откъм болести.
Много си играят със сестричката и имам доста време за други неща.Повечето им игри са кротки и не разхвърлят.Най често се люлеят на люлката в хола ,това е тип градинска люлка за 2-3 деца(сядат)На рожденни дни също е хит у нас люлката  Mr. Green там се лепят децата.
Скоро Велинка има рожден ден и реших да я зарадвам със скачаща топка.
лека нощ

# 558
Диди, много сте хубави с Руми. Не съм виждала скоро ваши снимки Simple Smile

Зори, каква е тая скачаща топка?

Моите пък ще бутнат къщата, дали ако бяха момичета нямаше да е така  newsm78

# 559
  • Варна
Даа, и на мен много ми харесвате на снимките Диди  Peace

Моите пък ще бутнат къщата, дали ако бяха момичета нямаше да е така  newsm78
Ани, има и момичета, които могат да бутнат къщата. Познавам няколко такива Wink На Зори са й се паднали кротки  Peace

Имам малко снимки от съботния пикник...ама докато се наканя да ги кача и вече няма да са нови  Embarassed

Зори, Велинка не иска ли и тя да е шаферка?
И аз имам снимки като малка шаферка, голямо вълнение беше доколкото си спомням.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 15:28 от Анелиз

# 560
Здравейте  Hug дружки!
Йоанка е по голяма и много се радва ,че ще е шаферка и ще носи красиви неща по нея си,а Велинка тя все още не разбира,но все пак ще я облека красиво с розова рокля(от тюл и лъскави паетки,продават ги в парти магазините),останала от кака и.
Скачаща топка представлява голяма гумена топка с дръжки(една или две дръжки)Скоро бяхме на детски център и беше интересно на децата.Велинка тогава с друго си игра.
Не купувам бебешки играчки,старая се да купувам само играчки с които да играят и двете. Като строител,кубчета,свирещи кукли и други интерсени неща(даже и куклите ги спрях ,че ни станаха много)
Йоанка и на дрехи много се радва,а напослядък купуваме само книжки за оцветяване и фулмастри.
Целувки на всички юнчета и на техните братчета или сестричета.

Откакто смениха изгледа на сайта за качване на снимки не мога нищо да кача незнам къде греша,всичко изглежда наред  Rolling Eyes
Вие с каква големина качвате снимите?Аз имам 2 албума в юнчета и нищо не мога да кача откакто смениха лицето на сайта.Ако някой е качвал наскоро снимки  нека ми пише.

# 561
Здравейте,момичета!
От кога се каня да напиша някой ред тук... да не се забравяме ...Радвам се,че с повечето от вас се срещаме във фейса и там снимките и приказките вървят много...
Ники вече е на градинката и той, днес отиде с прическа"бик" т.е . косичката нагоре. Това той си го измисли, все е един суетен и сложихме парфюм... Да не се е влюбил /това в кръга на майтапа/,пък може знае ли човек....
Възползвахме се от хубавото време вчера и направихме една обиколка на морската градина с колелото, иначе много го мързи да върви. Какви бисери ми носи от градината не е истина, все от класа са изразите, станал е много самоуверен, много наперен ,миналата седмица все се оплакваха от него ... Явно в групичката има деца ,от които се учи.

# 562
Тя и моята е станала бая оперена,и леко нахална Embarassed
градинката доста ги променя ...
Тази седмица съм я спряла,че сестра и има рожден ден и ще имаме гости ,а ме е страх от сополки.
Аз от 9.12 съм вече на работа,идва края на хубавата почивка   Cry

# 563
Ани, да, речникът им е ужасен.
Стефан ръси отвратителни думи.
За сега гледам да мълча, щото файда няма от обяснения,
а реагирам ли още  по-кеф му става.

В градината е супер - хвалби, прекрасен бил, точен, изпълнителен,
но до вратата в 17 часа.
Въпреки всичко виждам напредък и нека свършва този период,
който започна преди 2 години.
Вече си задържа вниманието, концентрира се,
само че Борето ще намери начин да го разконцентрира,
ще мине през екрана, докато гледа ТВ, ще го джасне и се почва...

Сега сме на вълна английски у дома,
въпреки че не го владея добре, немският е моя език,
но гледаме това и двамата попиват.
Стефан гледа, повтаря и бързо се учи.

http://www.youtube.com/watch?v=DK9VPtz3EHQ

http://www.youtube.com/watch?v=uXip5wNE9P0&feature=related

Както и англ. песнички

http://www.youtube.com/watch?v=FrsM9WggCdo

http://www.youtube.com/watch?v=d8FwBSITW-4&feature=related

Хубаво е да са със субтитри да понапявам и аз Simple Smile
А да вадя текстовете.
Хубаво е на ази възраст да чуват чуждата реч.

В градината не го записах на англ. като всички,
само на народни танци,
но уви всички желаещи са за модерни такива  Confused
каквото и да означава това.

http://www.youtube.com/watch?v=DK9VPtz3EHQ

# 564
ПРИВЕТИ НА ВСИЧКИ Laughing  bouquet
От няколко дни времето при нас е ужасно.студ и дъжд Cry просто не ми се вярва още че зимата така 'брутално' нахлу SickНадявам
се скоро поне малко да се постопли PraynigАни от Бургас,недей така да казваш че във Фейса се чувате по често отколкото тук,аз нещо хич не го долубвам този фейс Embarassed,така че влизайте и тук от време на време Hug
АНЕ, Браво за английския,на тази възраст знам и аз че попиват много бързо,а ние нали си имаме учител под ръка/баща ми е учител по англ. и френски/затова хич не го знаем Mr. Green
Ние сме горе долу добре,Тея от няколко дена е в къщи ,имаше хрема и леко накашляше,но засега сме овладяли положението с хомеопатия,дано Praynig Иначе и тя като всички останали набори понякога е непоносима,в градината много я хвалят ,всеки ден се прибира с награди'браво',но като реши че нещо трябва да стане,край Naughty
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ И ДА ПИШЕТЕ,ЕЙ Hug

# 565
Добро утро,момичета!
Отдавна не съм писала в темата......Сега се включвам за да ви съобщя една хубава новина.Преслава живот и здраве ще става кака през май.Много съм щастлива.
За градините-ходи с желание и носи често награди.Госпожите я хвалят много.

Хубав ден на всички!    bouquet

# 566
Лава Hug това е страхотна новина,дано имаш лека и спокойна бременност и каката мноого да те слуша Peace Heart Eyes

# 567
коТето ,благодаря ти за пожеланията.  bouquet

# 568
Лава,честито и от мен!Пожелавам ти лека блеменност и още по леко раждане....а накрая и едно хубаво и здраво бебе/знае ли се какво сте си поръчали?/!
Аз,да се похваля си намерих добре платена работа и от другата седмица тръгвам...но понеже  се налага да си доработя и на старата-известно време ще карам без почивка......
Иначе,юнаците са добре-ходят на градина.....минаха ни родителските срещи,дадохме си лептата за общото благо/тая година биваше....бяха сравнително скромни/,след голямо чудене и маене Иво реши да става футболист,а брат му-танцьор/въпреки,че аз исках да ги запиша на английски,че се оказа,че познавам преподавателката и знам,че е съвестна/,пък аз поне за начало ще им пробутвам по някоя и друга думичка английска/то не,че покрай детските не знаят повече от мен/....Най важното е,че са здрави....,че там слушат/но по правилото,че слушането е до вратата на ДГ-после му се отпуща края...и става страшно,но като гледам не е само по нас тая болест....... Mr. Green/За обогатяването на речника,също няма да споменавам.....аз,съм от обясняващите,че така ние говорим вкъщи,и че ако искат да си ги повтарят,но тях ще ги помислят за невъзпитани......което засега минава...

Зори,направо се стреснах...кога порасна тая твойта щерка/като,че ли вчера беше,като се похвали,че ще повтаряте...а сега е вече на две/

# 569
*Люба* ,няма значение какво ще е,важното е да се роди живо и здраво. Praynig
На теб пожелавам лека работа и висока заплата.

Общи условия

Активация на акаунт