Точкова диета - ядеш и отслабваш трайно

• 71 472
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен.Преди 2 години правих тази диета и бях свалила 12 кг.,бавничко за 9 месеца.Ако разбера как се качват снимки ,ще ги пусна,за да ви мотивирам.Най -хубавото е ,че благодарение на протеините се свалят само сланинки и си топи ЦЕЛУЛИТА.Тялото ми изглеждаше все едно съм ходила на фитнес .Много ми хареса режима,защото никой не разбира ,че си на диета-хапваш си мръвка ,пийваш си с приятели  Hug ,какво му трябва на човек...Но явно трябва да съм си на диета цял живот,защото си ги върнах ... Cry От днес я започвам пак.С вас съм точици,да слабеем заедно.

# 91
  Ха, добър ден!Сутрин за писане нямам време че сме по разходки от рано...Казах ви че като не пиша тук и става лошо.Забравям за последните три дни и днес съм първи ден на точкова диета.Отчет ще има всеки ден!

кафета - 6т
  салам,кашкавал и един домат - 6т
  домат, краставица, сирене и маслини - 14т
  До тук 26т

Вечерята я обмислям.Довечера ще кажа и за нея.

Добре дошли на новите момичета  bouquet
   П.С От сега да кажа още 5т бяло фрапе.Следобед не мога без него Joy Значи 31..въх те само 9 останаха за вечеря бе ooooh!

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 13:44 от Kpuccu

# 92
Здравейте точици. От вчера се движа и не прегрешавам и резултата е на лице. Отслабнах половин килограм.
Взех си детето от майка ми и сега и аз съм по-разходки  Simple Smile днес домат, краставица, сирене и няколко четеши. Сега пия кафенце с мляко.За вечеря не знам, майка ми готви мусака със тиквички, но има и картофи май ще ям салата и ще пийна една биричка Laughing и малко сухо филенце за мезенце
Румелия 12 килограма за 9 месеца Браво. Пусни снимки за да ни стимулираш. Запази ли резултатите.
Криси на отчет всеки ден  Laughing
Лилянчо влизай в релси бързо. Ти колко килограма имаш още? последните се свалят най-бавно.
Па3805 менрси за кафето  Hug

# 93
  • София
Така аз до тук съм на:
кафе без захар - 0т.
салата моркови и цвекло - 16т. и две варени яйца - 0т.
за довечера си мисля  newsm78салата домати краставици - 7т. , колбас - 0т. и диня - 9 т.  та така ще ги докарам до 32 т. за днес

# 94
Здравейте, момичета!

Аз също ви чета, но реших да не се изказвам, че  Embarassed Embarassed Като цяло гледам да спазвам точиците, но си имам по едно прегрешение в последните два дни (бях и болна)  Embarassed Няма да кажа какво закусвах днес  ooooh!, но иначе съм досега на айран и една супичка....за вечеря нещо минимално ще е - омлет с шунка предполагам. Килцата си ги държа  Flutter Продължавам здраво и стриктно напред!  Hug

# 95
  Вече и аз незнам какво ми се яде..Да не е сладко, да не е солено..и аз незнам..изчаткала съм в това време..

Обещаният отчет и за вечерята: домат, краставица, кашкавал, мортадела/колбас с маслини/ -11т.

# 96
За съжаление не запазих резултатите,затова от днес съм с вас.Ще се опитам да пусна снимките някак.Успех на всички точици.За протокола:ДНЕС--3 кремвирша ,половин краставица и 1 чаша бяло винце( за сега) Grinning

# 97
# 98
опс.....май трябва в търсачката да се напише името на албума-ТОЧКОВА ДИЕТА

# 99
rumiella, наистина си стимул, дано бързо възвърнеш хубавата си форма!  Hug

# 100
  • Средната земя
Искам и аз при вас, но още не са ми ясни изчисленията Embarassed
Доколкото разбирам няма значение какво ядеш, стига да си в рамките на 40 точки, така ли е?
А тези точки в табличките за 100 гр. продукт ли са?
Мога ли да пия 2в1 подсладено с мед?
А въглехидратите, не е ли опасно без тях, защото, така като гледам, всички са над 40 т?

Криси, ти за колко време ги свали тези 4 кг.?
Извинявам се за стоте въпроса, но вече не издържам с тези 10 кила отгоре, които нямат смъкване Confused

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 01:41 от Зипър

# 101
Румиелла, страхотна си на снимката със синият бански ! Спортувала ли си докато беше на диетата?  за мен резултата е много впечатляващ, защото изглеждаш като изваяна..много добре си свалила - точно където е трябвало. Браво ! Давай сега на отначало..и аз съм като теб-  във фазата :"отначало"...и си представям как се чувстваш,но ще успееш,вече си наясно с нещата... Hug

# 102
За съжаление не запазих резултатите,затова от днес съм с вас.Ще се опитам да пусна снимките някак.Успех на всички точици.За протокола:ДНЕС--3 кремвирша ,половин краставица и 1 чаша бяло винце( за сега) Grinning

Първо добре дошла! Hug Искам да те попитам как качи кг-те?Аз също спазвах тази диета и свалих от 69кг до 56 за 3-4месеца.След това си ги задържах 6-7 месеца докато не забременях.Сега даже имам да свалям с два по-малко.Искам саво до уточня че след диетата не съм се тъпкала, но хапвах два пъти месечно и торта Неделя и малко шоколад.Случвало се е и да пропусна тортата, рядко ми се яде сладко.Хляб не ям по принцип.Всичко си позволявах, но с мярка и не качих нищо докато не забременях.
 ИЗглеждаш чудесно със синия бански!Пожелавам ти скоро да си върнеш формата  bouquet

Искам и аз при вас, но още не са ми ясни изчисленията Embarassed
Доколкото разбирам няма значение какво ядеш, стига да си в рамките на 40 точки, така ли е?
А тези точки в табличките за 100 гр. продукт ли са?
Мога ли да пия 2в1 подсладено с мед?
А въглехидратите, не е ли опасно без тях, защото, така като гледам, всички са над 40 т?

Криси, ти за колко време ги свали тези 4 кг.?
Извинявам се за стоте въпроса, но вече не издържам с тези 10 кила отгоре, които нямат смъкване Confused
Има значение какво ядеш.В първия пост е обяснено много ясно със сини букви.Извадила съм цитат от книгата, прочети го Wink
Да, точките са за 100гр продукт.
Мед не може!
Диетата се базира на ограничен прием на въглехидрати.Прецени си дали е подходяща за теб сама.
Никъде не съм писала че съм свалила 4кг.Не съм се теглила скоро.Бях свалила 2 с Дюкан и продължих с тази диета.
  Да ви призная реших да си купя кантар и да си сложа и линийка.Само че линийката ще е само с двата свалени от Дюкан защото сега незнам колко съм като не съм се неглила. Joy

# 103
  • Средната земя
Късно наминавам, но да си кажа че кг-те намалят.Още един падна.До момента са три и половина даже.Доволна съм.При това се теглих след вечеря.Може и 4 да са, но вече не се вманиячавам.Важното е да падат.От утре пак ще пиша тук менюта , че иначе става лошо както споделих.Вече си го доказах за втори път.Трети няма да има.Лека нощ момичета и до утре Hug

Лили, ти само кат те повикам пристигаш и все с бира, а сега почна и сладолед!Какъв пример даваш а? Crossing Arms Joy

Aaa, каза, каза Wink

# 104
Доста дълго запазих килограмите-някъде 6-7 месеца,ама съм си чревоугодник по природа Twisted Evil А резултата е -сега изглеждам като като на първите снимки Cry
Явно трябваше да правя разтоварен ден или нещо такова.  Започвам отначало-63кг,които за мен са доста ,както се вижда.А не съм тринирала изобщо,просто явно там някъде под сланинките има мускулиии Thinking
P.S.  На снимката със синия бански съм 51 кг.

Общи условия

Активация на акаунт