Със сладолед Мараш-ки надвиваме жегите по комшийски с верни аркадашки–23 TR Тема

• 35 270
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • до вятърните мелници
Добрутро!
моля да се отбележи за протокола по кое време пиша  Crazy малки се кукна в 6.30 сутринта и неще да спи повече... сега се мъчи по корем да стигне една пискаща рибка и крещи от яд че не може Joy Мирамиличка, наш Тео е топлолюбиво животинче  Joy от топло не се оплаква и с гореща вода обича да се къпе, въобще по този параграф прилича на мама си  Mr. Green обаче че има шило в д...то, незнам на кого прилича  ooooh! БДУ, айде да се похвалиш като вземете датата! Кой ще ви е свидетел/и?

докато не съм забравила, Джиджа, буйрун (заповядай), както се казва по тукашен език - http://www.powerturk.com/ кликаш на РОР 40 и си готова!

аз от едно известно време ползвам "истинска" розова вода (не синтетично ароматизирана) вместо тоник за лице и съм страшно доволна! кожата след раждането ми се промени от смесена към нормална до суха и гюл сую много добре ми идва, даже и да не слагам крем след това  Blush само дето половинката не го кефи на мирис, но няма как, търпи ме  hahaha

Делфина, хош гелдин/добре дошла! А какво е ББГ?

Лора, дюкянствам си най-добре аз и да чукна на дърво за сега върви идеално!   Praynig

Ангелинка, айде дешифровай какво е искал да каже отличникът? мале, понякога се чувствам като на 100 години  #Crazy

БЗ кака, вашето школо кога свършва? Какво ще правите след това?

Мащерке, стискай зъби и успех! Може да питаш Цветито, тя така се мъчи горката миналата година, ако не си спомням грешно...

Хаки, ами аз така и направих. След безуспешен опит да намеря нещо подобно в "зелените" магазини се примолих в "нашата" хлебарница и човекът ми напълни една цяла найлонова торба с трици, но аз си мислех че са пшеничени, не овесени. А отделно си купих и брашно типово  newsm78 ли ще е на български  "кепекли ун" пише на опаковката, но е доста беличко....

Хубава неделя на целия колектив   bouquet  bouquet  bouquet

# 46
  • Costa Rica
Добро утро!

Джорди, хош булдук и мерси за приема!  bouquet

А ББГ е Binbir Gece на жаргона на маймунките от клончето на Онур Аксал.

# 47
Помози Бог   bouquet и  добър неделен ден на всички!

На новите момичета-Добре сте ни дошли  welcome...

Като гледах заглавната страница ми дойде на ума ,адаш,май ще трябва да актуализираме списъка  Thinking  Доста хора не са се появявали повече от година,да не говорим ,че са писали един -два пъти,но за сметка на това пък дойдоха нови...

джорди ,и ние сме ранобудни днес-5.00  Shocked От известно време беше започнал да става към 8.00-8.30  Peace,но днес ме изненада  Simple Smile

мирамила,нашата сватба тук бе също август-на 12-ти,а в България бе на 18-ти  Simple Smile...Дано имате шанса да се запишете на исканата от вас дата...Хайде разкажи ,избра ли рокля,прическа...Само разписване ли ще бъде и къде.?...Нали съм Мара  Laughing,подробно да разпитам   newsm03
Ох,винаги се вълнувам когато стане въпрос за сватби..

# 48
  • Казанлък of all places
Хилоууууу!!!! Ние се прибрахме!
Бяхме на гости на наши приятели , които след 3 седмици заминават за Канада . Радвам се, че са взели такова смело решение, но сърцето ми е свито , реве ми се и от сега ми липсват...Добре , че ходя с тъмни очила .
Джорди, разшифровката на SMS- а е" Матура по английски - 6; по български и литература - 6. Годишна по история - 5" . Не се чувствай на 100 години, радвай  се , докато Тео  е мъничък, че после идва времето на сериозните разговори и поучения и деца, които кога бяха малки и как изведнъж порастнаха...
Мира, много ми е интересен разказа на булка от първо лице! Не мога да си спомня в предишните теми дали сте разказвали , момичета, кой как се е омъжвал, предполагам, че има разлики с нашите, българските, традиции и обичаи. Аз например, не исках голяма сватба, даже от мен ако зависеше, никаква нямаше да има, но ...на 08.07. тази година празнуваме 12 години. Та на нашата сватба имаше 18 човека с нас и кумовете . Случват ли се такива сватби и в Турция или не са честа практика?
Моите момчета се прибраха с една кофичка ягоди , черпя ви по една шепа и отивам да готвяяяя!
И понеже съм блейка ooooh! - и на Делфина добре дошла!

# 49
Суха мащерка, напълно е възможно да са били толкова малко поетитеите. Имаше цели трибуни, за които не се бяха продали билети и стояха целите затворени. Ама дали са били 30 000 посетителите - божа работа  Thinking Мен така ме беше напекло, че и до 30 нямаше да мога да преброя.

За да не пълня нетЯ със снимки - ей тук това е линк към темата, където сложих кадри от Формулата. Ако на някой му се гледа, да заповяда!

Лорче, за кексчето ти трябват:

3 с.л. овесени трици
2 с.л. кисело мляко с 1 щипка сода (с бакпулвер по-не става, пробвах)
1 яйце
ванилия
подсладител (аз слагам 1/4 ч.л. течен)

Вместо подсладител може да ползваш Степче - хем и за аромат.

Бърка се с вилицата напрво в купичката, в която ще го печеш. Аз ползвам една пластмасова кутия от Рикота -

Пече се на макс. мощност в МВ. При мен са достатъчни 2,5 мин, но може и 3 мин или по-малко - според марката и модела на твоята.
Не е идеалния десерт, но за диетуващи става. Аз му слагам по 1 с.л. замразени боровинки, по-вкусно е. Ама се старай да не изсъхва много, че тогава на нищо не прилича.

# 50
  • Истанбул
Дилярче на мама Бз ,Честит рожден ден мило детенце HugДа си все така засмяна и лъчезарна  bouquetДа носиш много радост и щастие на мама и татко Hug Hug newsm51 newsm59 newsm67 newsm38  bigdance2

# 51
  • Казанлък of all places
Да ти е живо и здраво детето, БЗ! Много подаръци му пожелавам и много здраве !

# 52
честит рожден ден на малката Дилара

newsm59 nbirthday  bigdance2  ura Tada newsm59

Да расте здраво и щастливо дете за радост на мама и тати

http://flavorfuldelivery.com/giftbaskets/images/happy-birthday-fun-kid.jpg

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 13:13 от Дивиана

# 53
Честит Рожден Ден на Дилара!
Да е жива и здрава, много щастлива и лъчезарна, само усмивки да греят на лицето й!
newsm59 hbday happy bd baloni baloni bdbaloni happy bd baloni Tada newsm38 Tada newsm18
http://www.arenaflowers.com/product_image/large/305-happy_birthday_balloon.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_wCum1mMP-AU/SGF6CnXWuAI/AAAAAAAAABE/o7 … hday%2520cake.jpg
http://www.flowerstodubai.com/images/Stargazer%20Lilies%20and%20Red%20Roses.jpg
Това за мама БЗ

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 13:14 от Дивиана

# 54
Честит Рожден Ден, на сладката Дилара! Да е жива и здрава и много много щастливо дете!!! Честита рожденничка на мама БЗ!   bouquet

# 55
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ПРИНЦЕСА ДИЛАРА!!!!!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНА!

# 56
Честит Рожден Ден принцеске!
А на мама БЗ много здраво и весело детенце, което винаги да я радва, а на самата рожденичка-безгрижно детство изпълнено с радости и игри!

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 13:30 от tsve_te

# 57
Честит рожден ден ,Диляра!

На малката-голяма чаровница пожелавам щастливо и безгрижно детство,а на всеотдайната и майка бз -дъщеричката и все така да я радва !

# 58
 happy bd cookИ аз пожелавам много здраве и късмет на Диляра. baloni

# 59
bz, честит рожден ден на дъщеричката ти !

newsm59 Tada smile3510

да е здрава, щастлива и усмихната, много да ви радва  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт