Със сладолед Мараш-ки надвиваме жегите по комшийски с верни аркадашки–23 TR Тема

• 35 273
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • Казанлък of all places
Добър ден! Докато се обърна и то станало обед Simple Smile
Лоре, това с ароматизираната пот са го забелязали японците ( ей, къде е Кайги?Simple Smile) и направо си продават капсули с концентрирана розова вода за целта . Да са живи и здрави, този народ с розите тук на тях се надява!
Двамата ми сина са организирани "по научному" - дребното тръгна на английски ( не ме бийте!) ,а батко му , докато го чака, виси 2 часа в библиотеката, или поне така казва. Да взема да го изпитам какво точно е прочел ли... А, и май си намерих учителка по турски! Истинска ! Филолог! Днес ще се калесваме, ако се харесаме, почвам!

# 91
  • до вятърните мелници
Добър да е!

Хаки, Хапчице, мерси за предложенията! Ще потърся из аптеките, сякаш това в жълтата опаковка го бях мернала първия път като търсех да си купувам... но течен не са ми предлагали  newsm78

Лора , радвам се че е станала тричавата палачинка и че ти е харесала. Аз вече съм голям фен понеже страшно помага за храносмилането и ходенето до 00. А денят на таткото е като деня на майката (татковците и те се еманципирали  Joy), БЗ-педията да се изкаже с повече инфо ако е необходимо  Hug. А на малкия и аз така, много му се радвам и мляскам, и ревнувам когато други налитат да го целуват  Blush  #Crazy

Анджи, честито за даскалицата! дано да си допаднете и да почваме да практикуваме вече и с теб по скайпа!

На мен днес ми е съботата и по този повод чистя, че жената дето ми помагаше е в болнични  ooooh!

# 92
Привет дяца  Mr. Green Wink Hug ...ко става ....Надявам се ,че всички сте в страхитни лятно настроение ... Party

Делфи - а бе знам ,че сте далече от 'Станбул, ама все пак в мечTите си може да сме , където си поискаме , нали тъй  Mr. Green Laughing. Ти гледаш ли др. TR филми ...като отворя 'Кино и ТВ' половината страница е за TR филми  Mr. Green, поне 4-5 теми има , нали  Whistling Crazy Wink

Сахри - мерси за пожеланията  Hug. Както и да вси4ки др. момичета, които са писали след моя постинг с благодарноcтите  Hug Peace.

Адаш - къде си , бе ..отнемА те .. Mr. Green Wink

Мирамила - та какво викаш за роклята  newsm78 Whistling Mr. Green

Анже - не са майтапи, ти, кака  Mr. Green Crazy Laughing.... ти донеси само китките (ама май не може да ги вкараш,. е хайде и на готовата розова вОда съм доволна  Wink Flutter). Статията е много хубава ! И аз точно това пречетох и то няколко пъти се връщах; и на различни места търсих да проверя дали наистина таково огромно количеcTво рози са необходими за 1л . мАсло ...Нищо чудно ,че е толкова скъпо (и във финансов и в емоционален аспект)  Peace.

Steffi - да звъннеш този път  Naughty Mr. Green!!!!

Kaigi = alooooooooo, k'De cTe  newsm78 Mr. Green

TsVETE, Cyxa M.Hug Laughing Sunglasses

Джорди - какво реши за подаръка за татков ден  Mr. Green Wink

Лора -ди - питай колкото и каквото искаш , не се срамувай  Mr. Green Laughing Hug ...А за father's day ето малко инфо :
 Денят на бащата се отбелязва през третата неделя от месец юни B 52 държави (ето и част it тях)
: Аржентина,Великобритания, , Индия, Канада, Китай, Куба, Малайзия, Мексико, Пакистан, Словакия, САЩ, Турция, Франция, Холандия, Швейцария, Южна Африка, Япония etc. . Както е казала Джорди е еквивалента на Денят на майката (което е различно от International Women's day 8 март;но в БГ е 2 в 1  Mr. Green) . В някои държаBи (католичесkи) този празник е религиозен , а не светски, и е свързан с пpa3ника на Св. Йосиф (19 март). За пръв път Денят на бащата е честван на 19/06/1910 в Spokane, Washington. Една мацка(Sonora Louise Smart Dodd) докато слушала речта за Деня на майката се сетила ,че ще е хубаво да има и ден на таткото, и така се ражда идеята и за този празник  Peace Нейният баща(William Jackson Smart) отглежда Heя u 5-Te и братя и сестри, след като мaйката умира при раждането на посленото дете. Tя решава да му благодари като измисля така да се каже този ден (умишлено избира да е през юни, когато е роден баща и). През 1972 R. Nixon озаконява този ден като официален празник на таткото. Та така с две думи ... Пожеланията в неделя  Mr. Green Hug Peace

Хаки, Мистик - каки мои златнички   Mr. Green Whistling Hug  bouquet

Лека вечер ..леко поддухва ветрец тук ....aaaxxxx блаженство  Whistling Mr. Green Hug

# 93
Привет Къзлар!
Айде и аз да драсна два реда smile3523
Тук сутринта такава буря беше, че си умряхме от срах с децата... И те бъзливи кат майка им...
Сега е прохладно, даже е много приятно. Преди малко имаше заря от площада, а също така имаше и концерт на `Сигнал`- моя любима група! Ама аз нали бях на работа както винаги... Crossing Arms
Джорди, Миме, обещавам този път да звънна! Не знам, ама като идеме в Истанбул, времето не го усещам. Толкова бързо минават дните! Нали кат се юрнем по магазините, като невидели! Но ще предвидя ден за кафе с приятелки на Босфора! Два пъти идвахме от както се е родил Тео! Този път вече ще наминем в Азия да го видим!
Хапчице, още не съм изпробвала рецептата за тези питки, но в много близко бъдеще ще я направя - като се сетя ми се дояжда - нема да мога да отслабна, то се видя...
Уж си мислех, че сега ще имам повече време - ама уок...
Сутрин водя малката на гимнастика.. Вчера видях една кола с Текирда регистрация, и те за късмет спряха и ме питаха къде има аптека. И аз ги попитах дали наистина са от там и те хората потвърдиха.  Satisfied
Отивам да си видя баницата, че съм спец по изгорелите манджи!  food002 smile3538
Лека и мека на всички! Two Hearts

# 94
Ехооо,кой питаше за мен  Wink ...адаша..ама тя си знае защо чезна напоследък  Simple Smile

Правя се на сладкарка тия дни  Grinning.Две торти съм замислила...едната, днес я започнах и утре ще трябва де е готова...А другата ще е за рожденният ден на мъжо-другата седмица...

джорди,от течният подсладител ,който сладка хапка ти показа и аз ползвах..Купила го бях от Тансаш,но мисля,че го има на щандовете за диетични храни в големите супер- маркети.С него си правех едни какаови кремчета,защото сладкото  ми липсваше много в следобедните часове и с тях преодолявах липсата на шоколад и плодове  #Crazy...

# 95
Синковецът влезе на изпит по български език след 7 клас. Стискайте палци да не умра от нерви днес. Иначе той е спокоен като дирек.

# 96
  • Казанлък of all places
СТИСКАААААМ!

# 97
  • с.Николово, обл. Русе
Привет!

Влизам в темата Ви с молба за помощ. Канени сме на вечеря при нашите квартиранти - две момчета студенти от Истанбул. Въпроса ми е какво мога и не мога да занеса? Какви са обичаите им за ходене на гости?
Предварително благодаря.   bouquet

# 98
Ще се справи момчето, Хапчице! newsm10

# 99
  • Истанбул
Стискаме, гледай и ти да устискаш!! Grinning

Коте Ваниа, след грешката, която направих, да се опитам да се поправя!!! Embarassed Ами, познаваш ги сигурно! Според мен, шоколадови изделия и нещо за пиене (алкохолно), а ако не пият, пак шоколад и нещо за пиене (безалкохолно)! Grinning

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 11:19 от mistik

# 100
  • до вятърните мелници
Хапчице, ето и от мен малко за кадем! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ще се справи момчето, щом е и спокоен, ще успее!!! А ти дръж фронта и "спокойствие, само спокойствие", както казваше моя приятел Карлсон, който живее на покрива  Mr. Green

бягам, че дечко се събуди...

# 101
  • Costa Rica
Синковецът влезе на изпит по български език след 7 клас. Стискайте палци да не умра от нерви днес. Иначе той е спокоен като дирек.
Споко, човек, тая година който не е кандидатствал, той няма да влезе! Няма ги вече вълненията от едно време. То на дребните затова не им пука, щото знаят, че ще влязат. Пък и за "Под игото" лесно се пише.

# 102
Здравейте

аз така  се поотнесох ...толкова време не съм писала или чела.Все има нещо за правене и времето не стига..
Неда започна да спи по 2-3 часа и вече посядвам на компютъра Grinning.Малко се постресирахме около спирането с кърменето ,но вече е история

benmary2, къде ходите на плаж? Аз водя Неда на плуване  Grinning вече 3 седмици,но тук при нас в закрития басеин/външния много студен за нея/ 3 пъти седмично.

bouquet лек ден

# 103
  • Истанбул
Ето едно интересно четиво Simple Smile Нека да е в памет на Вера Мутафчиева и  с пожелание за повече хора и историци като нея! Hug

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=3723& … =5&id=0001101

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 16:30 от mistik

# 104
привеееет на цялата банда    bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

днес съм в страхотно настроение благодарение на кака ни bz-педия  Mr. Green..абе друго си е да се докоснеш направо до извора  Heart Eyes още веднъж много thanks,tesekkur ederim, спосибо и так дале за кака бз

и ако не е твърде нахално ще мога ли да замоля за рецептата на ароматното солено изкушение,моля, че забравих да си я запиша  Blush Praynig  bouquet а за принцеса дилара много целувки и прегръдки   bouquet Hug  bouquet Hug страхотна красавица  Hug

сладка хапчице как мина изпита? стискам палци да  е успешен за младежа, то май нашите деца не са подложени на толкова голям стрес, ама като гледам тукашните си е наистина голЕм стреса на финалния изпит  #Crazy Tired
джорди , снежи, призмо да нацелувате малките бебоци  Hug Hug как се справяте с жегата?

мистик страхотна статия...и наистина доказва колко ГОЛЯМА е Вера Мутафчиева ..  bouquet преклон пред паметта й  Praynig
абе момичета като стана дума за четиво да ви питам вие книги на български от кои сайтове си сваляте и още нещо искам да си намеря (или по-точната дума е да си сваля)една книга на АЙН РАНД "Унизеният Атлас" или някъде може да се срещне преведен като "Атлас сви рамене" . в замяна давам "Изворът" на Айн Ранд в книжен вариант  Mr. Green Heart Eyes

айде слагам маста..точно според сезона-с бира и таратор..заповядайте

Общи условия

Активация на акаунт