Със сладолед Мараш-ки надвиваме жегите по комшийски с верни аркадашки–23 TR Тема

• 35 273
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
ПРИВЕЕЕЕЕТ НА ВСИЧКИ

аз нали съм си изпълнителна и веднага гледам да изпълня подканата на джорди да драснем някой ред от КУМОВА срама...та като се заговори за кумове..да се похваля и аз  Crazy взехме си нашата дата  Heart Eyes и сега на 16 август ще кажа своето "ДА"  на моя възлюбен  married Hug Heart Eyes . сега нали се сещате какво предстои  badscale  running   newsm39 иначе с приготовленията сме на половина, ни покани, ни ресторант щото до тази сутрин нямахме още дата  Tired Tired а и моя човек замина отново за Мараш  ooooh! ама ще я докараме някак си  Crazy Crazy
абе къде е народа ?  newsm78 всички ли са на почивка? я всеки да сподели на къде ще го отвее вятъра това лято  smile3549 ние след сватбата ще трябва и да направим малко парти и в бг та в промеждутъка може и да ни остане една седмица да отидем някъде  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

оффф как издържате в тия жеги бе хора  sweating

айде много цунки на всички малки маймунки

ps: ако има желаещи за хамбра да свиркат  Party Hug...како bz нищо не казваш за Ню Йорка  newsm78 вие кога се връщате?

айде лека и прохладна вечер от мен

# 166
  • до вятърните мелници
Добрутро момичета!

Ето по едно разбудително с изглед  Joy -

и малко да се подкрепите

Благодаря Лора-Ди!
И аз така викам за нашия татко - пу-пу! Незнам за днешните турци, но съм доволна, че мога да разчитам за Тео на него. Е, понякога забравя да му смени памперса или пък го навлича като за световно с дрехи, но това са бели кахъри. А малкия как му се радва Heart Eyes, на него се смее така както на никого другиго!!! Много са сладки и двамата, голяма любов имат Heart Eyes

Мирамила, честито за датата! Значи на 16ти, а?! Какво се пада, неделя?! А в кое гражданско ще е подписването? Наистина ви предстои маратон, обаче е толкова приятно  Blush Надявам се да не се поддадеш на стреса и да извлечеш само приятните емоции, които да ти останат прекрасен спомен!
А аз съм "жива" да се видим, обаче с Тео ми е малко трудно да пътувам, така че ако се решиш да наминеш към Азия ще се радвам да пием по кафе!

Цветито я прошпионирах от фейсбук-а, че заминавали на почивка. Цвети, ако имаш минутка драсни два-реда!

Нюйоркчанката и тя хайманосва сигурно и не и остава време за нас.
А за другите, незнам, сигурно като видят че БЗто не е писала и не се спират на раздумка  hahaha

# 167
  • Казанлък of all places
Не, бе, ти пък! Как да не спираме! Аааааа....
....само признавам със срам на челото, че тези дни ми е много натоварено и снощи и най-добрите ми намерения не ме спряха да заспя на дивана... Grinning
Така, сега : вчера беше св. Петър и Павел. По този повод приемете почерпка за здравето на мъж ми ! А днес същият този мъж влизайки в хола каза : Анче, ша черпиш! Аз Shocked. Днес било международния ден на преводача! От мъжа си да го науча !  Laughing Та , ето и от мое име и за мое здраве, щото търговски мениджър си от ден до пладне, а да си преводач е краста завинаги Simple Smile
Джорди, като чета за Тео и направо с глас се хиля! Имат една възраст, в която са абсолютни пършинги и едни такива ,с очи те работят! Изключително са забавни, само да имаш сили да търчиш след тях! Аз даже бих ти казала да зарежеш Дюкан , защото , съдейски по собствения си опит, от търчене след новопрохождащия ще свалиш до под килограмите, на които си забременяла Simple Smile

Мира, тъка ли ти отвътре? Радвам се за вълнението ти ,и да докладваш, ей!
Сега,дами, успешен ден и до скоро! По късно, ако имам време, ще пусна малко инфо какво се прави на св. Петър и Павел...

# 168
  • Варна
   food010Мерси за кафенцето и особено за изгледа,Джорди!
Къде разхождаш Тео?Имате ли в близост парк или нещо подобно?
Аз открих на пазара едно магазинче за ориенталски подправки,в което има много от
продуктите,необходими за рецептите от турската кухня.Има и розова вода,та смятам
да изпробвам рецептата за сироп,която беше дала bz.
Днес съм планирала кюфтета от леща.Миналата седмица опитах мляко с ориз.Не ми
се получи много добре,но аз съм упорита.Мисля,че си намерих грешката и
ще опитам пак.      chef
miramila, блазе ти!Започва най-сладкият период в живота ти! hug
Много щастие ви желая и дано този период да продължи дълго,дъ-ъ-ълго!
А какво решение взе за роклята?
Анджи,да си жива и здрава и да практикуваш любимата си професия още
100 години!!!  bouquet
Поздравления и най-добри пожелания(макар и на патерица) за именника!

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 09:08 от Lora-Di

# 169
Привет,привет...

По парче студен карпуз от мен
в този топъл ден  Grinning

Аз нямам череша, на двора като анджи и цвете,че да седна под нея на сянка и да пиша.Но резнах една любеница,сиреч карпуз,т.е. диня и си викам,стига само съм ги контролирала тихомълком,я дай да се  и разпиша..

мирамила,радвам се,че сте успяли да запазите датата ,която желаехте за разписването...

анджи   bouquet,поздравления за именника и професионалният празник  Wink..

Да ви споделя ние пък на каква сме вълна...Моят мъж се запали да ходим на къмпинг с палатки  Shocked ...било му голяма мечта...И понеже знае,че мен подобен род приключения никак,ама никак  не ме привличат Crossing Arms,зариби и двете ни приятелски семейства  Simple Smile..Те пък много се запалиха и от една сидмица се купуват палатки,надуваеми легла,лодки,хамаци и пр.....

Ако всичко е наред ,в петък  сутринта ,живот и здраве потегляме  newsm78 ...Всъщност мястото където ще ходим изглежда хубаво

http://kabatepe.com.tr/galeri/galeri.html,но  полевите условия малко ме безпокоят,ако беше хотел щях да съм с първа,но ....

Кой знае,току-виж ,че вземе да ми хареса и да искам пак Embarassed  Sunglasses

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 21:48 от benmary 2

# 170
benmary 2 ние пък почивка с каравани уреждаме - по това се запалихме. На мен не ми е много ясно с бебе и още едно дете как ще бъде, но проверяваме за сега Wink

# 171
  • Казанлък of all places
Бенмари, ние пък точно за бивакуване в Турция сме навити и двамта с мъж ми - палатки край морето, какво по-хубаво от това! Сигурна съм ,че ше ти хареса!Ех, ако имахме и каравана...айде, другия път!

# 172
  • София
Здравейте мами от Турция  Grinning
Извинявайте, че ви се намесвам в темичката, но спешно ми трябва превод на едно изречение /опитах с google translate, но ми преведе само отделни думи/. Та изречението е следното: "Penceresiz kaldim ANNE, ucurtmam tel orgulere takildi, hani benim cocuklugum ANNE..." Благодаря ви предварително!  Hug

# 173
  • до вятърните мелници
Анджи, честит професионален празник на патерица (вчера не успях повторно да се разпиша, сори!)   bouquet Много вкусна почерпка, ей!
Да ти идват думите като песен на уста и редакторите много да си те обичат и коткат  Grinning!
Значи и моя татко, ако беше  жив и той щеше да има празник, макар че при него преводачеството беше по необходимост, а писачеството - по призвание Simple Smile

А на всички хипари по душа, Честит Джулая! Една снимчица от Камен бряг  Heart Eyes

Анджи, за килограмите, аз се уплаших понеже имам една приятелка, която вместо да свали качи 25 отгоре, а нейната дивачка е на 2г. и 6м! Пък и все ми викаха че от кърменето се сваляло, но при мен се получи застой (добре поне че не качвах) Но сега с Дюкан съм свалила повече от половината, които имах наум. Сигурно си права че ще се втесня като хукна подир Тео, но аз за всеки случай да се подсигуря с малко минусчета предварително Mr. Green

Лора, настъпи ме по болното място. Аз и друг път съм го споменавала, от Варна най-много ми липсва Морската градина. Тук, поне в близост, няма подобен парк. Много ми е смешно, когато да казват "парк" на градинките  Mr. Green  “Като цяло ние в центъра на Кадикьой сме ощетени откъм зелени площи #Cussing out

Леле, Бенмари, звучи хем романтично, хем страшно - на палатка с малко дете. Сигурна съм обаче че мъжете ще се забавляват много! Дано и ти да успееш! Къде е това Кабатепе? Изглежда страшно красиво!

Елиии  Hug, как са малчуганите? Дай някоя нова снимчица! Как си ти?

Хубав ден на всички  Hug

п.с. Леа, без контекст не мога да се справя. Нещо не ми се вижда много смислено, особено от втората запетая нататък  newsm78

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 10:59 от Джорди

# 174
  • София
Джорди, все пак благодаря  Simple Smile Поне за бързия отговор  Wink

# 175
  • Варна

Анджи, за килограмите, аз се уплаших понеже имам една приятелка, която вместо да свали качи 25 отгоре, а нейната дивачка е на 2г. и 6м! Пък и все ми викаха че от кърменето се сваляло, но при мен се получи застой (добре поне че не качвах) Но сега с Дюкан съм свалила повече от половината, които имах наум. Сигурно си права че ще се втесня като хукна подир Тео, но аз за всеки случай да се подсигуря с малко минусчета предварително Mr. Green

Вчера по телевизията гледах интервю с някакъв професор по хранене и диететика(не запомних името).Та той се произнесе за
диетите,включващи предимно протеини,че създават опасност от необратима промяна на клетъчния метаболизъм.До колкото
разбрах,било възможно в един момент клетката да започне да използва протеините като основен енергиен източник
(респективно да ги превръща в мазнини и да ги складира),а не като градивен материал(както е нормално).Диетологът не
влезе в подробности,не разбрах доколко тази опасност е реална,а не теоретична.Но ми звучи логично.

Лора, настъпи ме по болното място. Аз и друг път съм го споменавала, от Варна най-много ми липсва Морската градина. Тук, поне в близост, няма подобен парк. Много ми е смешно, когато да казват "парк" на градинките  Mr. Green  “Като цяло ние в центъра на Кадикьой сме ощетени откъм зелени площи #Cussing out

Джорди,ако знаеш само как ме разочарова!Аз не съм била в Истанбул и представите ми се базират на гледките от турски-
те сериали(на които изненадващо станах голяма фенка).И в тях героите все се разхождат по едни красиви крайбрежни алеи,в
едни красиви паркове.Аз си въобразих,че в Истанбул те са навсякъде.
Е,нищо.Като порасне Тео още малко,ще можете да предприемате по-далечни разходки.Поне на филм тези алеи изглеждат
много красиви по различен от Морската градина начин.Може би защото са досами морето.Поставила съм си за цел и се надявам
скоро да видя този приказен град.

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 17:43 от Lora-Di

# 176
  • Истанбул

Здравейте мами от Турция  Grinning
Извинявайте, че ви се намесвам в темичката, но спешно ми трябва превод на едно изречение /опитах с google translate, но ми преведе само отделни думи/. Та изречението е следното: "Penceresiz kaldim ANNE, ucurtmam tel orgulere takildi, hani benim cocuklugum ANNE..." Благодаря ви предварително!  Hug

Лея, това е стих:
"Без прозорец останах, мамо,
хвърчилото ми се заклещи на телените огради,
къде е моето детство, мамо!..."  bouquet

# 177
  • Варна
Добро утро,мили дами!
Днес кафето е от мен.Да ви е сладко!
Пожелавам на всички един прекрасен и успешен ден!!!

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 08:50 от Lora-Di

# 178
Добро утро красоти,  Hug
Отдавна не съм се разписвала, но знам, че не ми се сърдите. Има си основателни причини за съжаление... Stop На всички почиващи приятна почивка. Чакам картички и снимки.  Laughing  Mr. Green  Бях писала за дипломната работа, която трябва да защитавам. Не можах да се приготва за лятната защита, в любимата ми София бях нападната от глутница кучета и разбира се ухапана, следваха куп противонезнамсикакви ваксини и мотания из болници и поликлиники.  newsm45 newsm45 newsm45 smile3518  Стресирана съм и още в ШОК от цялата тази лудница.  cry Съжалявам само, че не можах да защитя навреме и да имам спокойно лято.  Banghead Banghead Banghead Но здравето преди всичко. От около 2 седмици тук постоянно вали и е студено. Незнам дали ще има лято при нас. Не, че понасям много горещините ама посред лято да ходиш с есенни якета втора седмица си е направо грях.  Crossing Arms  smile3514
До скоро, хубав ден .

# 179
  • София
Мистик, благодаря ти много за превода!    bouquet Сигурно цялото стихотворение е така хубаво, щом се просълзявам още при този стих...

Общи условия

Активация на акаунт