Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на зачеването според обсъжданата тема?
Какви са мненията за въздържанието преди зачеването?
Какви са възгледите за влиянието на емоциите по време на зачеването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на зачеването според обсъжданата тема?
-
Какви са мненията за въздържанието преди зачеването?
-
Какви са възгледите за влиянието на емоциите по време на зачеването?
-
Какви са мненията за зачеването инвитро?
-
Какво е преобладаващото мнение за въздействието на зачеването върху бъдещето на детето?

но не сме ходили да се пречистваме някаде или сме се възджали от секс преди това. 
Темата е интересна за мен много, млада и не много информирана, но с желание за семейство и дете. С мъжа ми много се обичаме, за сега само говорим за деца .... но изчакваме все още - искам брак. Въпросът е наистина как е правилно да се зачене, мислила съм си да спирам цигарите месец - два преди да спрем да се пазим, да водя по-здравословен начин на живот - напоследък децата се раждат с все повече вродени заболявания, алергии и т.н. Но съм твърдо ЗА , че живот трябва да се създава с много любов, не с фикс идея за дете .... Аз съм изтърсак - имам две сестри-планувани, умни и трудолюбиви, аз съм зачената с похот, любовта на родителите ми ме е благословила, били са вече възрастни и не са искали трето, но когато разбират е било късно-цветна бременност, съдба, та аз съм най-красивата,най-сърцатата и най-успялата, но и най-много обременена и болнава от всички ...... та дилемата е как да съчетаеш нещата за да не си обременен с мисъл за 100% зачеване с пречистване и т.н. , но и да бъдеш "добра почва за посяване" , да дадеш всичко-това е може би за наистина извисени хора ............... ????????????? Кажете Вие майки, защото мисля от майчината пазва няма по-добра