Съзнателно зачеване

• 22 604
  • 271
  •   1
Отговори
# 180
Ох, вече ми идва малко в повече.

В началото темата ми хареса като замисъл, но започва да придобива друга посока.
Обобщаване на всички несъзнателно заченати като еди- какви си  ooooh!

# 181
Изглежда тези хора, които нападат тук са израснали и отгледани в неуважение КЪМ СЕБЕ си. Затова не умеят да уважават и мнението на другите.

Много вярно! Така съм се изненадвала понякога от безмислената и ненужна злоба на някои хора, докато разбера, че в крайна сметка мразят първо себе си...
Въпреки, че не съм напълно съгласна с Людмил  Hug по някои въпроси, темата ми харесва и се радвам, когато чета нещо ново тук.
Ако някой намира в темата нещо полезно, което да му помогне и да го направи по-добър - добре дошъл!

# 182
аз съм напълно съгласна с елхичка и фата моргана.
Людмил е пуснал тази тема, за да сподели своето мнение, а не за да си налага начина на мислене или пък да твърди, че само заченатите по този начин хора са стойностни тн.

Факт е, че хората, които са обичат влагат много страст и позитивна енергия по време на секса. Дори аз не бих нарекла това секс, а правене на любов. Естествено е, че детето заченато с такава любов, както и отгледано с обич, уважение и разбиране от страна на родителите ще израстне хармоничен човек.

Сега някой ще каже за децата, които са заченати с любов, но след това родителите се разделят и детето израства само с единия родител... Е, то също получава обич, но винаги ще му липсва нещо и това ще бъде другия родител. И детето ще се опитва да компенсира тази липса по един или друг начин- било то търсейки го в своя партньор или нещо друго.

Като цяло най- доброто за едно дете е да израстне в здраво и стабилно семейство, в което цари любов, уважение и разбирателство.
А хората, които по стечение на обстоятелствата отглеждат децата си сами са герои, защото те дават от себе си двойно повече, за да могат да компенсират липсата на другия родител.

хора много, ситуации много, мнения много- има хиляди изключения. Така, че няма смисъл от спорове и нападки. Всеки един случай, всеки един човек, всеки един житейски път са уникални и не могат да бъдат слагани под общ знаменател.

# 183
Да си толерантен не значи да не задаваш въпроси и да оставиш всеки да прави твърдения, като че са факти.

Някой си бил открил нещо преди 10 хил. години. Ходи че провери!

Аз пък съм Света Майка от Бене Гесерит, мога да си избирам пола на детето, затова реших да родя момче, пък да видим дали ще излезе квизац хадерах.

# 184
Ехаа, фенка на Дюн!  Hug
Мислих си, че само аз помня терминологията, да не говорим, че никой от хората, които познавам не щеше да я чете  Laughing
п.п. А в моя екземпляр го бяха транскрибирали Бин Джезърит

# 185
  Бин Джезърит е едно, съзнателни заченат куизъц хадерах друго Simple Smile

# 186
  • София

Аз пък съм Света Майка от Бене Гесерит, мога да си избирам пола на детето, затова реших да родя момче, пък да видим дали ще излезе квизац хадерах.

Grinning Grinning Grinning Joy
E, късмет тогава!!! ама за кой ли ще е... не им е лесно на тях, твърде голяма отговорност....

# 187
Ехаа, фенка на Дюн!  Hug
Мислих си, че само аз помня терминологията, да не говорим, че никой от хората, които познавам не щеше да я чете  Laughing
п.п. А в моя екземпляр го бяха транскрибирали Бин Джезърит

Мда, така се получи след тежко превръщане на голямо количество от "водата на живота", след което по време на тежкия махмурлук получих просветление на света майка:)

Off: Джезърит е по-правилно, поради теорията, че името идва от "джазира", Саудитския полуостров. Като телевизията- Ал Джазира. "бене"- син, някаква семитска думичка пак. Или "синовете на полуострова".

Наистина никой не я чете тая книга, а едно време като бяхме тийнове целият клас я беше чел, та на едно момче- Владимир, му викахме Барона. В последствие този прякор доведе до напълняването му с 20 килограма.

# 188
Извадки от беседи на българският духовен учител Петър Дънов:

"Ще дойде ден, когато тези обединени души ще раждат деца по различен от сегашния начин. Те ще бъдат обгърнати в светлина, ще обменят тази светлина един с друг и от така образуваната атмосфера ще се родят силови потоци, които ще ги заобиколят. Тогава това, което мъжът предаде на съпругата си ще бъде абсорбирано от нея в най-голяма чистота и тази чистота ще привлече присъствието на трето същество, тяхното бъдещо дете. Естествено, това дете ще има идеален афинитет с неговите майка и баща. В момента, в който се появи Духа на тяхното бъдещо дете, майката ще получи в слънчевия си сплит флуид, който ще обгърне детето и няколко минути по-късно детето ще се появи пред родителите си, на вид точно като тях."

Разбира се, засега хората не са в състояние да създават деца по този начин, но нещо подобно се случва на спиритичните сеанси. Ясновидец може да види, че докато медиумът е в транс, той отделя от слънчевия си плексус флуид, енергия, подобна на светъл облак, който дава възможност за кратко време на призрака да се прояви и дори да бъде фотографиран. Призракът, въплътен по този начин, не може да бъде видим много дълго, тъй като медиумът бързо реабсорбира флуидната материя, която е отделил. Но за в бъдеще, когато хората създават деца по този начин, тази материя няма да бъде вземана назаем, а ще бъде давана като подарък, завинаги. Очевидно е, че за да бъде това възможно един ден, хората трябва да работят, за да постигнат абсолютна чистота. Начина, по който ние сега създаваме деца, е животински. Защо зачатието се прави на тъмно, със загасени лампи, на скрито? Защото хората чувстват смътно, че не това е начина, определен за синовете на Бога. Господ не е нито толкова жесток, нито толкова скъперник, че да не даде на хората някакъв друг метод, но те са загубили тайната, потънали са твърде много в материята.

# 189
О, аз съм убедена, че вече е започнало да се случва - в енергиен аспект точно така възприемам създаването на детето, но все пак на този етап съществува и материалното.
Поне що се отнася до нас - няма загасени лампи и елемент на смътно чувство за срам и вина Wink

# 190
Държа да отбележа: не усмивам никой и уважавам темата и автора й!!!!
НО,  не искам децата ми да се материализират от енергийни кълбета или от слънчевия ми сплит флуид  #Crazy искам да зачена, да износя детето си и да го родя, чисто материално, а не като фантасмагоричен герой от игра тип "Wоrld Of Warcraft "  Mr. Green  да въргалям енергийни кълбета, да правя заклинания и ПУФ! един облак, а от него излиза бебе  #Crazy
Относно пречистването, Дънов и неговите последователи, здравословния и природосъобразния начин на живот, не съм против, не усмивам никой и не критикувам никой.  Peace
Смятам, че всеки трябва да живее със себе си на 1-во място, със своите разбирания, без да ги натрапва на някой, да следва принципите си и да раздава любов, мъдрост и светлина. Ако никой не ги приема, той трябва да се примирява с това и да продължава без да се обезверява и озлобява.  Така е учел и Исус. Peace
Желя ви любов и смислен живот!   bouquet

# 191
  • Варна
Подобни теми ми харесват много. Вярвам в силата на емоциите, мисълта, вътрешната енергия на човек, заряда който носи или както искайте го наречете.
Не мога да си обесня защо така злобно се напада автора, все едно не е побликувал интересно четиво, ами закон, задължаващ децата от днес да се правят "енергийно", а не кой както намери за добре. Бъдете толеранти с различно мислещите.

С удоволствие бих прочела още нови твои табу-теми, Людмил!
Изглежда тези хора, които нападат тук са израснали и отгледани в неуважение КЪМ СЕБЕ си. Затова не умеят да уважават и мнението на другите.

Не сте прави и двамата. Stop Авторът не споделя просто някакво негово виждане или факт, той определя част от децата (тези , които не са заченати по определен начин)като обречени на нещастие.
Най-малкото, чувството е неприятно.  Confused

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 14:00 от Хексе

# 192
Ей, преди говорехте за страстен секс за зачеване на дете, сега и това не ви харесва- иска ви се нещо по-духовно...

Угодия няма.

# 193
..........(тези , които не са заченати по определен начин)като обречени на нещастие.
И мен точно това ме дразни в цялата тема.

# 194
..........(тези , които не са заченати по определен начин)като обречени на нещастие.
И мен точно това ме дразни в цялата тема.
като ви дразни, не влизайте в тази тема

Общи условия

Активация на акаунт