А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 55 215
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 495
Темата за записване за артикулитеhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408641.0

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 12:08 от Шаманката

# 496
Шаманке, супер си!  Hug
Аз вече се записах и имам питане- пазарските чанти два вида ли са? Или от едната страна е логото на ЛЛЛ, а от другата "Щастливи майки- кърмени бебета?"

# 497
lubopitko , ще има печат и от двете страни просто  Peace

# 498
Ясно, благодаря!  Hug

# 499
  • София
Аз пак - разбрала-недоразбрала  Embarassed, ми всичко ми стана ясно,ама къде са тениските-имам предвид в темата за записване няма такива,а тази не съм я чела. Та-тениски няма ли да има?

# 500
а на стикерите няма ли как да пише "кърмя в колата" ?

# 501
  • До хладилника, който обичам
а на стикерите няма ли как да пише "кърмя в колата" ?

А майките, които не кърмят, но подкрепят кърменето? Grinning

# 502
Аз пак - разбрала-недоразбрала  Embarassed, ми всичко ми стана ясно,ама къде са тениските-имам предвид в темата за записване няма такива,а тази не съм я чела. Та-тениски няма ли да има?

И аз това питам , че нещо не разбах . Друга тема ли ще има или ...  Embarassed

# 503
Темата за тениските я подготвям в момета, тя ще включва и кърмаческите блузи  Peace

# 504
Темата за тениските я подготвям в момета, тя ще включва и кърмаческите блузи  Peace

Благодаря   bouquet

# 505
а кога ще си ги получаваме?Ако е преди 25ти,ще съм на море и няма кой да ми ги вземе.

# 506
  • при палмите и алигаторите,FL
Нали няма да е късно,ако изчакам и темата за дрешките, аз искам само стикер и химикал.Предполагам, че всичко /артикули+дрешки/ ще разпращате заедно или бъркам.

# 507
а кога ще си ги получаваме?Ако е преди 25ти,ще съм на море и няма кой да ми ги вземе.
Ще гледам получаването да е до края на юли. Но който има други желания, за по късно, ще ми пише по нататък  Peace
Нали няма да е късно,ако изчакам и темата за дрешките, аз искам само стикер и химикал.Предполагам, че всичко /артикули+дрешки/ ще разпращате заедно или бъркам.
Темата за блузките ще я пусна до края на деня  Peace

# 508
Шаманката, разкошна си, иде ми да те разцелувам Heart Eyes

# 509

Общи условия

Активация на акаунт