А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 55 205
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 60
Записвам се и аз Laughing
Чакам с нетърпение новата лятна колекция Heart Eyes

# 61
Татковците вече са трайно зарибени, моя мъж само с такава тениска ходи  Mr. Green

Ще дам на моя мъж да прочете темата и да види, че има и други като него, които си носят тениските.  Mr. Green

# 62
  • Карлово
То и моят си я носи с кеф, заради надписа, ама все с претенции  Mr. Green - ако можело да е с якичка, тип Лакост ли, как ги водят не знам. Пък и надписа - да било в множествено число, че две били кърмачетата, макар и едното бивше. Шамане, на нас угодия нЕма  Mr. Green

# 63
И ние и ние на линия!!!Кърмим се още и чакаме потничета да си ги показваме!!! Hug Hug Hug

# 64
Ти ме уби Grinning Когато миналата година питах моя иска ли тениска с надпис, че е татко на кърмаче, той веднага попита с каква яка е  Joy

# 65
и аз се записвам...като бъдеща кърмачка(дай Боже)

# 66
Видях наскоро един татко с надпис: ТАТИ НА КЪРМАЧЕ! Направо се разнежих....

и нашият си има такава тениска и редовно си я носи,даже и днес е с нея на работа  Heart Eyes

и аз ще чакам блузки.

# 67
и аз тук на опашката  Hug

# 68
  • София
Мога ли само да вметна, и да апелирам, каквито и да са блузките, да бъдат с по-големи надписи, които да се виждат и да привличат вниманието върху тениската и посланието, което носи. (дано Шаманката да не запрати по мен някой шамански нож  Whistling)

# 69
  • Германия
Един глас отдалеч: искам и аз. Sunglasses

# 70
Чакам и аз с нетърпение лятната колекция  Grinning

# 71
Ааааа не, не давам. Мъжете да си знаят гьола, в къщи кърмя само аз  Mr. Green

Подкрепям, няма да ни отнемат удоволствието я  #Cussing out Heart Eyes

Иначе и аз искам от блузките, от доста време дебна кога ще ги пуснете пак. Дано не изпусна и този път като предния.  Praynig

# 72
Присъединяваме се към групата с моето 5-месечно кърмаче за пръв път в очакване на летни кърмачески одежди Hug

# 73
Идеи, давайте идеи дЮвойки  Grinning
Вижте темата за тазгодишната ССК  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404814.0 и помислете как можеме да вържем тениските. Влезте ми в положението, мозъкът ми бавно но сигурно се изпарява  Mr. Green

# 74
Записвам се и аз Laughing
Чакам с нетърпение новата лятна колекция Heart Eyes
и аз да се наредя на опашката  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт