А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 298
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета..едно въпросче...Мога ли на дадената банкова сметка,в темата за поръчки да платя  в евро newsm78
Много благодаря Hug

# 601
Здравейте момичета..едно въпросче...Мога ли на дадената банкова сметка,в темата за поръчки да платя  в евро newsm78
Много благодаря Hug

мисля че няма проблем  Peace

# 602
  • у нас
Шаманке, ориентировачни размери за дамските потници ще може ли да пуснеш?  Praynig Че да се ориентираме, да не направим някой гаф. Е, нали трябва да се кипри на ССК  Peace

# 603
  • София

Да, може, сумата ще се превалутира служебно  Peace

# 604
  • Пловдив
Момичета,..да се запиша и аз..
Изчетох повече от половината тема тук и никъде не срещнах начина за поръчка на тениски за таткото и мен и потници за кърменето?
Вече си поръчах от артикулите,..но много искам и от тениските и потниците..
Ако някой знае да пише Simple Smile    Hug

# 605
  • Пловдив
Изчетох повече от половината тема тук и никъде не срещнах начина за поръчка на тениски за таткото и мен и потници за кърменето?

Simple Smile) О-паа
Оправих се Simple Smile
Не съм видяла заглавието, защото е почти еднакво с другото за артикулите Simple Smile

# 606

Ксения, виж линковете в подписа на Шаманката Wink 2теми са  Peace

# 607
  • София
  Я вижте на какво попаднах, дали не може да изплагиатстваме още някой дизайн за зимни кърмачески блуз Heart Eyes Или може и да си вземем и такива  Simple Smile

# 608
  Я вижте на какво попаднах, дали не може да изплагиатстваме още някой дизайн за зимни кърмачески блуз Heart Eyes Или може и да си вземем и такива  Simple Smile

Аз не виждам нищо  newsm78

# 609
  • София
  Защото съм забравила да пусна линка  Simple Smile А сега вече не мога да го открия  Simple Smile

# 610
  • о`майна лунна нощ е
Айла, влез си в хисторито на посетените адреси. Все ще изкочи от там.

# 611
Шаманке, ориентировачни размери за дамските потници ще може ли да пуснеш?  Praynig Че да се ориентираме, да не направим някой гаф. Е, нали трябва да се кипри на ССК  Peace

Sinara , вече на няколко места писах, че за размера на потниците можете да се ориентирате от размерите на зимните блузи. Това са им обмерните данни. Гледай главно гръдната обиколка от таблицата, дължината на потника ще е по - голяма с 4 -5 см. от дължината на зимните блузи.

# 612
Та...Simple Smileне знам тук ли трябва да пиша обаче днес преведох парите.Сега чакам датата за раздаването Whistling

# 613
а къде можем да следим дали са ни преведени парите?

# 614
just_an_ODDalisque , скоро Мимсат ще качи документ в Гугъл Докс, където всеки ще може да провери поръчката си и ще се вижда преведената сума.

Общи условия

Активация на акаунт