А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 295
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
И аз днес преведох паричките. Grinning
Обаче нещо не мога да вляза в "таблицата за проверки" на поръчките newsm78
Иска ми име и парола.

# 631
Пишеш:
tania821 + артикули + тениски
Не изброяваш, пишеш буквално горното изречение.

Аз си ги изброих, нали съм примерна Simple Smile Joy През e-pay можеш каквото искаш да си напишеш, без да те гледат накриво.

# 632
  • Германия
Една логистическа питанка от мен- колко е обемна хладилната чанта? Напр. в стандартните кашончета на пощите дали се побира?

# 633
  • До хладилника, който обичам
Една логистическа питанка от мен- колко е обемна хладилната чанта? Напр. в стандартните кашончета на пощите дали се побира?
Би трябвало, тя се сгъва, като е празна. Събира 6 кена бира  Mr. Green (или 6 бурканчета пюре, за по-примерните).

# 634
Платих през epay  Peace Дано правилно съм сметнала всичко  Simple Smile

# 635
  • София/Търново
Аз в понеделник ще преведа парите /след поредния изпит  Whistling/

Каква е тази табличка, в която да се провериш /като поръчки и т.н. предполагам/. За след време, знам, че се записах току-що...  Embarassed

# 636
Днес преведох парите за моята поръчка.

# 637
  • Хасково
Аз в понеделник ще преведа парите /след поредния изпит  Whistling/

Каква е тази табличка, в която да се провериш /като поръчки и т.н. предполагам/. За след време, знам, че се записах току-що...  Embarassed
Цитат
До тук са вписани, ето таблицата за проверка. Ако някъде съм допуснала грешка - пишете ми на ЛС!
  bouquet
Аз ще пратя паричките във понеделник. Simple Smile

# 638
Здравейте! Днес преведох паричките. Имам и аз един логистичен въпрос . Съжалявам ако се е обсъждало ( сигурно е така) , но нещо не намирам как става получаването?  Embarassed Има ли вариант да ми ги изпрати някой по пощата или по куриер за моя сметка разбира се , понеже живея в едно село . Писах , че ми е удобно в София , но ако става да ми ги изпрати някой ще стане много добре. Благодаря!

# 639
  • Карлово
Танитка, следи тази тема за получаването. Процедира се така. Когато нешата са готови, Шаманката свири сбор нейде из софийско. Който може - отива на срещата и си ги получава. Който не - назначават се отговорници по квартали и се получават от тях. За градовете извън София също се определят отговорници. За единични получатели - по куриер за сметка на получателя.

# 640
Танитка, следи тази тема за получаването. Процедира се така. Когато нешата са готови, Шаманката свири сбор нейде из софийско. Който може - отива на срещата и си ги получава. Който не - назначават се отговорници по квартали и се получават от тях. За градовете извън София също се определят отговорници. За единични получатели - по куриер за сметка на получателя.

Hug Много благодаря ! Ако успея ще дойда ,ако не - по куриер, защото в списъка не видях никой от Елин Пелин.

# 641
И аз днес преведох паричките - и за тениските, и за другите красоти.
Да се похваля - тениските ще ми бъдат подарък от свекървата.
Сега ги чакам с още по-голямо нетърпение.
  Grinning

# 642
Аз ще преведеа парички довечера, защото още не сме избрали какво да поръчаме от аксесоарите Crazy

# 643
сега съм спокойна вече,че парите ми са пристигнали успешно. Hug

# 644
  • София/Търново
didi_hs,  Hug Имало много мами от Студентски, а си мислех, че съм само аз  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт