А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 382
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 660
ще чакам!   smile3516 newsm10

# 661
  • София
Може ли да се "замрази" антетката на таблицата, че за нещастниците по-надолу в списъка ориентацията е особено неудобна  Embarassed Embarassed Embarassed

Относно разноските на ОББ, положението е недопустимо - ами ако се плаща наем, примерно?
Предлагам собственикът на сметката да пусне жалба по мейл: http://ubb.bg/ComplaintsForm.aspx

# 662
ОББ ми е неудобна за ходене и превземане, за това пращам парите чрез запис, пиша всички данни на листа, но касиерката ме пита де е банката?
София 1000 ли да пиша?

# 663
  • София
ОББ ми е неудобна за ходене и превземане, за това пращам парите чрез запис, пиша всички данни на листа, но касиерката ме пита де е банката?
София 1000 ли да пиша?

За запис ти трябват данните на този, който ще получи в крайна сметка парите, не на банката!!!

Самата банка е посредник, пощенска кутия между теб и получателя на парите.
Ако пратиш пари на банката със запис, тя няма да знае на кого да ги даде, образно казано!

# 664
  • До хладилника, който обичам
София 1000 ли да пиша?

За запис ти трябват данните на този, който ще получи в крайна сметка парите, не на банката!!!

Самата банка е посредник, пощенска кутия между теб и получателя на парите.
Ако пратиш пари на банката със запис, тя няма да знае на кого да ги даде, образно казано!
Тя превежда чрез запис по сметка Peace Тогава се изписват имената на титуляра, както и IBAN-a му. Явно затова трябва адреса на банката, проформа.

# 665
Пращала съм и преди по сметка чрез запис, няма проблем, само дето за мен има такса.
Просто трябва да напиша клона на банката в София ли е.

# 666
  • Пазарджик
Принципно е в Пазарджик (4400), но мисл, че в който и клон да се пуснат (изпратят), няма разлика.

# 667
  • Пазарджик
Направили превод на 2 юли 2009:

bubabo - 30,00 лв. (тениски)
bobito2 - 37,00 лв. (тениски)
Cherymoya - 40,00 лв. (тениски)
chevroleta - 75,00 лв. (артикули + тениски)
Katinche - 60,00 лв. (артикули + тениски)
Астарта - 44,00 лв. (артикули + тениски)

Направили превод на 3 юли 2009:

Нели Simple Smile - 111,60 лв. (артикули + тениски)
Linofrina - 16,00 лв. (артикули + тениски)
valeria.k (Валерия) - 47,00 лв. (тениски)
kallii - 30,00 лв. (тениски)
Teara - 30,00 лв. (артикули + тениски)
kim - 38,00 лв. (тениски)
Пролетната Фея - 57,50 лв. (артикули + тениски)
tanitka - 20,00 лв. (тениски)
dix6 - 15,00 лв. (артикули + тениски)
titi1981 - 15,00 лв. (артикули + тениски)
desi_sunshine - 30,50 лв. (артикули + тениски)
kokonut - 35,00 лв. (артикули + тениски)
ani_d - 37,00 лв. (артикули + тениски)
julie.k - 60,00 лв. (артикули + тениски)
maMatea - 41,00 лв. (артикули + тениски)
Djoneto - 86,00 лв. (артикули +тениски)
mother-of-pearlS - 100,00 лв. (артикули + тениски)
MarinaZh - 30,00 лв. (тениски)
J.U_L.Y - 27,10 лв. (артикули + тениски)
lanvinka - 30,00 лв. (тениски)

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 20:45 от mimsat

# 668
Пращала съм и преди по сметка чрез запис, няма проблем, само дето за мен има такса.
Просто трябва да напиша клона на банката в София ли е.

Мери, ако ти е по лесно може и като пощ. запис на мен да ми ги пратиш  Peace Пиши ЛС, ако искаш и ако ми нямаш адреса.

# 669
Момичета не се видях в таблицата имам поръчка за една кърмаческа блуза К1, вчера преведох и паричките по сметката и там не се виждам, може би защото ги пуснах през Райфайзен до ОББ и още не е стигнал превода  newsm78. А за таблицата за поръчките към кой да се обърна сигурно са ме изпуснали?

# 670
Момичета не се видях в таблицата имам поръчка за една кърмаческа блуза К1, вчера преведох и паричките по сметката и там не се виждам, може би защото ги пуснах през Райфайзен до ОББ и още не е стигнал превода  newsm78. А за таблицата за поръчките към кой да се обърна сигурно са ме изпуснали?
и за двете към Мимсат. Може би още не е актуализирана таблицата и затова те няма, но можеш да я питаш.

# 671
Публикувам обмерните данни за дамските потничета. Имайте предвид, че материала (рипс) се разтяга и за това са леко умалени малките размери. Можете да прецените дали сте избрали вашия размер като премерите ваша блузка или потник от същия материал след изпиране, преди да сте я носили. Ето табличката:

Ако имате корекции, моля нека да са на ЛС към mimsat

# 672
  • Пазарджик
Tzveti, за парите - вероятно в понеделник ще ги отчетат. За табличката - поръчката ти е въведена, но не е актуализиран файла в google. Утре вероятно и това ще направя.

# 673
видях се и в табличката   Grinning  и видях,  че и паричките са получени  Peace
вече съм спокойна  Grinning

# 674
И аз да се запиша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт