А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 320
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 750
Девойки прекрасни, тъй като се забавих с поръчките, всички допълнително поръчали до тук (09.07. 13 часа  Simple Smile ) са включени в списъка. Можете да плащате на воля. От тук нататък ще обявявам свободни бройки ако има в темата.

# 751
и при мен вси4ко е наред около таблицата  и днес ве4е преведох парите Peace

# 752
Аз нямам търпение вече да си взема поръчките  Embarassed

# 753
Момичета,бях писала на Бръмбазела,че искам още една тениска,но не я виждам отразена.Към кого да се обърна?Объркала ли съм?  Embarassed

# 754
пиши на мен каква ти е цялата поръчка, ще проверя и коригирам ако трябва  Peace

# 755
И аз днес направих превод  Peace

# 756
Шаманката много се радвам,че се забави за да мога да поръчам и аз Simple Smile А сега тичам да превеждам паричките .

# 757
  • София/Търново
Шаманката, все така да ти върви. Явно си голяма душа. Организирала съм навремето подобни неща... та горе-долу си имам на идея що ти е.  Mr. Green

И а дано както валяха поръчките, така да валят и плащанията. Че май само половината са платени до сега.  Naughty

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 17:32 от 8Eos8

# 758
8Eos8 , благодаря  Grinning За пожеланието в червено също, вярвам, че всички ще са достатъчно коректни както са били до сега  Peace

# 759
И аз преведох паричките днес... ама успях в края на работния ден и може би ще са по сметката утре. Нали ще се вместя в крайния срок?!?! newsm78

Благодаря и за коригирания размер на блузката и потника. Hug

# 760
Момичета, практически няма краен срок за плащане! Който е поръчал, дори и да закъснее си плаща поръчаното. Аз се разплащам сега на първо време със събраните до тук пари и после с останалите  Peace

# 761
И аз преведох вчера паричките.

# 762
  • София
Аз ги пуснах онлайн парите и понеже сметката ми е в ОББ би трябвало вече да се виждат...И понеже не съм много в час с получаването, може ли за не разбрали като мен да обясните пак Rolling Eyes Благодаря предварително  bouquet

# 763
  • Велико Търново
Доника, за София се прави една обща среща и си ги взимате. Които останат се разпределят на отговорниците по квартали и те вече се оправят  Peace

# 764
  • София
Днес пратих паричките.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт