А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 391
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 870
Искам да попитам, има ли вече отговорник за Варна? Все по-малко ми остава времето с интернет на разположение, та затова питам! Laughing

# 871
denitcheto , в моя списък те има (което е най важното), платила си, всичко е наред
Урааааааа!   bouquet Може би нямаме отговорник, макар да се бях разбрала с Nadejda.Ако е така-пишете да поемам аз отговорността. Simple Smile

# 872
  • Велико Търново
А, разбрали сме се с Шаманката, отговорник съм, споко Simple Smile

# 873
А, разбрали сме се с Шаманката, отговорник съм, споко Simple Smile
smile3525 smile3501

# 874
Момичета мили, нещата ще се позабавят. Поради непредвидени обстоятелства около 100 на брой. Ще пиша като наближат датите, а отговорниците ще се свържат на ЛС с тези, които не са много на линия. Напомням само на забравилите да платят, да го свършат това вече  Peace

# 875
Шамане скъп, всеки път така става. Предполагам колко ти е тягостно и тревожно, хабиш нерви и сили, но нещата не зависят от теб само, така че спокич!
И предлагам другия път да почнеш поне 2 седмици по рано, за да не се изнервяш и побъркваш в такива кратки срокове.
 Жено, ти направо правиш чудеса от героизъм!   bouquet  bouquet  bouquet

# 876
Мери, благодаря. Този път започнах по - рано, но уви, не помогна.
(ако положението излезе от контрол, ще започна да се оправдавам с една лееека бременност  Wink )

# 877
Шамане, знаем, знаем вече  Mr. Green
Ха честито, и да ти е леко и успешно всичко!
Оправдано е забавянето  Mr. Green

# 878
Много мило ми стана  Grinning. Бъди здрава, Шаманке, оправдавай се спокойно и не се кахъри за тениските  Hug.

# 879
(ако положението излезе от контрол, ще започна да се оправдавам с една лееека бременност  Wink )

Лека да ти е до края! И незабравимо-прекрасна...  Hug

# 880
Ех, че хубаво! Като разбрах новината, веднага забравих, че красотите ще позакъснеят.
Шаманче, честито  Hug . Лека, безпроблемна и с прекрасен пухкав завършек (по възможност розов)
 Wink .

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 19:21 от Пролетната Фея

# 881
  • у нас
О, че хубави новини  Grinning Шаманче, лека и безпроблемна бременност!  Hug

# 882
Благодаря, както виждате най - безсрамно се възползвам от горкото, още непръкнало се дете и се оправдавам с него  Mr. Green
Ама да свиква от рано.

# 883
Ееех, каква хубава новина  Hug
И аз ти пожелавам една безпроблемна и прекрасна бременност  bouquet

# 884
  • В чуден свят с четири Слънца
Благодаря, както виждате най - безсрамно се възползвам от горкото, още непръкнало се дете и се оправдавам с него  Mr. Green
Ама да свиква от рано.
Ей, че хубава новина, честито  Hug Лека и безпроблемна бременост  Hug

Общи условия

Активация на акаунт