А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 249
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 180
от всичко най мн торбата защото съм я виждала и мн искам такава чакам с нетърпение да си взема поне 3-4бр

# 181
  • До хладилника, който обичам
Гледам чантите са тъмносини, такива ли ще са тази година? А на чадърчетата това ли ще е реалния цвят?
Хм, това май е под въпрос (за цвета на чантата) и само Шаманката знае отговора.
Чадърчетата - са чадърчета Чиполино или Бертони и вероятно ще могат да са в стандартните им цветове (не ги знам кои са, не съм ползвала чадърче скоро Laughing), т.е. сигурно ще може да се поръчва даден цвят (ако го има наличен).

# 182
Аз си харесах пазарската чанта,и без туй ми трябва една нова Grinning

# 183
  • София
Хайде и аз запис за чанта... а от потниците и тениските по два броя на мен и на детенце... че миналата година събрах очите на всички в работата... супер бяха!

# 184
Записвам се да следя темата. От предложените неща в анкетата май само чадърче не бих си взела.

# 185
Много благодаря за прехвърлянето ми в тази тема. Гласувах за летните арикули
Тениски и потничета ще си поръчам с кеф.

От известно време си мисля да си направя тениска с надпис FRESH MAMA'S JUICE, .....

Toва е малко двузначно  Embarassed  hahaha

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 09:55 от shoshi84

# 186
  • София
Топка и чанта бих си поръчала
И тениски/потничета - също  Grinning

# 187
Ух,за малко да изпусна.
Добре,че и във фейсбук сте известни  Laughing

# 188
Ей, аз докато се усетя че има тема, и вие сте стигнали до 13-та страница! Похвална инициатива, ще популяризираме и ние идеята:)

# 189
...
От известно време си мисля да си направя тениска с надпис FRESH MAMA'S JUICE, .....

Toва е малко двузначно  Embarassed  hahaha

Хахахахаа! Ти печелиш потниче КЪРМАЧКА-МРЪСНИЦА Simple Smile newsm51 newsm51
А относно надписа.... Добре де, на български ще си я направя... НАЙ-ОБИЧАМ СОК ОТ МАМА (вместо прословутото ''сок от крава" Simple Smile)

# 190
  • София
Благодаря, Бу, за линка в другата тема, та да видя и тази!  bouquet

Искам плажна топка, чанта за пазаруване, престилка за готвене и стикер за колата.
Къде и кога става записването? Признавам си, че не изчетох темата. Embarassed

# 191
А има ли шанс за детски чадърчета, които не са за колички, а за ръчички?  Rolling Eyes
Съжалявам, но никой не предлага такива изчистени  Sad
Здраве да е, ще грабим от другите артикули тогава.  Peace
Малката хладилна чанта колко е малка, какво събира?  Thinking

# 192
  • До хладилника, който обичам
Къде и кога става записването? Признавам си, че не изчетох темата. Embarassed
Олив, сега е предварително проучване кое ще се хареса - ама то всичко се хареса Crazy
И после ще има отделна тема за заявки вече - тип искам едиколкоси бройки от едикоиси неща, съответно с парични преводи, и ще може да се пусне поръчка и т.н. Grinning
Тук в темата ще има обява и линк към следващата.

# 193
Загледах ги тези престилки на Шаманката и ми хрумна да попитам: Вместо престилки не може ли да се поръчат по едни наметки за кърмене на открито. Ушиването им едва ли е сложно - квадрат с презрамка през главата. А ако е и с надпис - съвсем готино ще стане. Така хем ще си кърмим спокойно и няма да ни гледат мръсно, хем на всички ще им е ясно от километри, че не се срамуваме изобщо!  Laughing
http://plexyo.com/3-165797011-B0018N5UIA-Simple_by_Bebe_Au_Lait_ … Cover_Willow.html

Точно заради комфорта да кърмиме на открито и дискретно смятам да предложа специални блузи с подходящи за кърмене отвори. Скоро ще сложа тук снимка или скица. Тези покривала ще са ми по лесни за ушиване, но честно казано не ги харесвам. Някак са ми много ... като капаци за кон  Mr. Green Предпочитам блуза, а ако имате различно мнение, казвайте  Grinning

# 194
  • Перник
И аз искам почти от всичко - топка, пазарска чанта, химикалки, престилка (по принцип не ползвам, но с такава бих готвила с кеф  Mr. Green). И, естествено потник/блузка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт