А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 373
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета!

Преди да поръчам, имам едно-две питания. Предварително се извинявам ако нещата са били вече дискутирани, но не мога да следя темата изкъсо  Blush.
1. Топката и пазарната чанта в крайна сметка само в син цвят ли ще се предлагат?
2. Уточниха ли се цветовете на чадърчетата и има ли вариант и за квадратни (а не кръгли) чадърчета?
3. Уточниха ли се цветовете на кърмаческата блуза? Дали е възможно да видя обмерни данни за нея (някъде из темата видях такива за потничетата), за да мога да избера правилния размер  Peace. А материята как е- евентуално  лесно ли се разпъва и отпуска при носене  или напротив- стои си стегната  newsm78 (това питам за да мога да се насоча към правилния размер ).

Предварително благодаря   bouquet

# 676
Поръчах си вече Heart Eyes, малко превиших лимита, ама като сте направили толкова красиви неща и като искам да се изфукам... Както и да е, имам малко тъп въпрос-какво символизира надписът 2+2=4 при ЛЛЛ Blush

# 677
Здравейте момичета!

Преди да поръчам, имам едно-две питания. Предварително се извинявам ако нещата са били вече дискутирани, но не мога да следя темата изкъсо  Blush.
1. Топката и пазарната чанта в крайна сметка само в син цвят ли ще се предлагат? Може да има и други цветове, но гаранция нямам още. След поръчката ще знам повече.
2. Уточниха ли се цветовете на чадърчетата и има ли вариант и за квадратни (а не кръгли) чадърчета? Същата работа като при топките и чантите, никой не гарантира цвета преди мигЪТ на поръчката. Но ще гледам да са неутрални, бежово, оранжево... И не, няма как да са квадратни.
3. Уточниха ли се цветовете на кърмаческата блуза? Дали е възможно да видя обмерни данни за нея (някъде из темата видях такива за потничетата), за да мога да избера правилния размер  Peace. А материята как е- евентуално  лесно ли се разпъва и отпуска при носене  или напротив- стои си стегната  newsm78 (това питам за да мога да се насоча към правилния размер ). Цветът, който намерих и харесах е едно ненаситено малиново (нещо подобно  http://www.generalbaileyfarm.com/images/Fiber/2110%20Mauve%20Hx.jpg) , хубав цвят. Материята е много еластична, но моделът не върви да е супер опънат. Можеш да се ориентираш или ако си поръчвала зимни блузи или по таблицата за тях тук: http://iv4e.multiply.com/photos/hi-res/5/28?xurl=http%3A%2F%2Fiv … lbum%2F5%2F5%2328

Предварително благодаря   bouquet

Както и да е, имам малко тъп въпрос-какво символизира надписът 2+2=4 при ЛЛЛ Blush
От една страна, простата математика и неоспорим факт (в повечето случаи), че две плюс две прави четири. Също толкова елементарин и прост като факта, че теленцата пият мляко от крава, а човешкото бебе има нужда от майчината кърма.
От друга страна показва, че аз, като член на ЛЛЛ мога да смятам, което иначе почти не успявам да изтъкна пред обществото  Mr. Green

# 678
момичета, не отвариам линкове, не виждам снимки, как да разбера кои размер тениска да порачам?

молиа да ме извините ако по-горе сте писали,

благодариа ви предварително!

Hug  bouquet

# 679
Публикувам обмерните данни за дамските потничета. Имайте предвид, че материала (рипс) се разтяга и за това са леко умалени малките размери. Можете да прецените дали сте избрали вашия размер като премерите ваша блузка или потник от същия материал след изпиране, преди да сте я носили. Ето табличката:

Ако имате корекции, моля нека да са на ЛС към mimsat

Martani , таблицата виждаш ли я? Ако не пробвай по - късно, може да има някакъв проблем.

Снимките са в първия пост, би трябвало и тях да можеш да видиш.

# 680
Шаманке, не виждам, писах ти на лични меила ми, ако е удобно да пратиш там. тук има цензура за много не6та от форума като снимки и линковеи т.н.

# 681
Шаманке, мерси, страхотни са....видиах и цените...

Мимсат, едва сега се оправих и в двете теми, редактирах си поръчките, надявам се че не е късно! Ти кога правиш последните записки? Вътре ли съм?

друго да питам, на основанието при превеждане на пари само об6то тениски и артикули ли пиша без да утпчниавам броики и видове за нито едното нали?

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 19:20 от Martani

# 682
Пишеш само "тениски + артикули" не описваш!

# 683
И аз нещо не мога да се открия в табличката  newsm78 Актуализирани ли са данните  newsm78
Сори, ако е обсъждано нещо и не съм прочела  Embarassed Гледам всичко да прегледам, но може и да съм пропуснала  Embarassed

# 684
От една страна, простата математика и неоспорим факт (в повечето случаи), че две плюс две прави четири. Също толкова елементарин и прост като факта, че теленцата пият мляко от крава, а човешкото бебе има нужда от майчината кърма.
От друга страна показва, че аз, като член на ЛЛЛ мога да смятам, което иначе почти не успявам да изтъкна пред обществото  Mr. Green
Благодаря, вече ще знам какво да отговарям като ме видат с потничето  Peace

# 685
  • Пазарджик
Ето и таблицата с артикулите, тениските и преведените суми. Ако има някъде грешки, необходими са корекции или друго, пишете ми на лични.

# 686
Е, не! Не ми казвайте, че съм изпуснала записването докато не бях в София  Cry! Последен влак ще има ли за отсъствали по уважителни причини??? Ходих при тати на шофЕрски курс! Вече съм шАфьорка  Mr. Green! Ама радостта ми току що бе помрачена като видях, че събирате парите вече  Cry Cry Cry!

# 687
  • София
Цитат
Срокът за записване е 10 дни (26.06 - 05. 07), след този срок ще направя поръчките и няма да мога да добавям нови![/size]
Срокът за плащане е две седмици (26.06 - 12.07) Ще ви помоля да бъдете коректни, защото точно с тези пари ще се разплащаме. Ако имате затруднения, можете да закъснеете малко, но моля нека е само в краен случай.

# 688
Ето и таблицата с артикулите, тениските и преведените суми. Ако има някъде грешки, необходими са корекции или друго, пишете ми на лични.
Много благодаря  Hug Тези дни ще преведа парички  Peace

# 689
На мен нещо табличката не ми се  отваря  Rolling Eyes Tired

Общи условия

Активация на акаунт