А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 54 313
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 780
  • София
А моите пари не се ли видяха вече, вчера следобяд преведох?

# 781
  • Бургас
Аз също преведох днес, но ОББ имат някаква странна за мен система с едни пликове и няма място за основание.Така, че ника съвпада с името ми Мадлена и дъжа 19 лв.  Дано не съм оъркала нещо с тези пликове Rolling Eyes В таблицата съм ок. За Бургас мога да раздавам ако има нужда Peace

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 17:13 от madlena

# 782
Здравейте и аз днес направих превода,а за помощ за Пловдив можете да разчитате  Hug  Heart Eyes

Пиша те отговорник за Пловдив тогава  Hug

# 783
Вече със сигурност знам, че на 26 юли пътуваме за Варна. Може ли ако до това време не са станали поръчките, да си ги получа там? Ще съм във Варна до 13 август. Всъщност, за да не занимавам целия форум, към кого да се обърна?!

# 784
  • у нас
Аз също преведох днес, но ОББ имат някаква странна за мен система с едни пликове и няма място за основание.Така, че ника съвпада с името ми Мадлена и дъжа 19 лв.  Дано не съм оъркала нещо с тези пликове Rolling Eyes В таблицата съм ок. За Бургас мога да раздавам ако има нужда Peace

Момичето си попълва стандартната бланка. Какви са тия пликове?  Rolling Eyes

# 785
Вече със сигурност знам, че на 26 юли пътуваме за Варна. Може ли ако до това време не са станали поръчките, да си ги получа там? Ще съм във Варна до 13 август. Всъщност, за да не занимавам целия форум, към кого да се обърна?!

към мен  Peace

# 786
  • Пловдив

Момичето си попълва стандартната бланка. Какви са тия пликове?  Rolling Eyes

За да попълнете бланка с основание не трябва да се попълват тези пликове, а бланките са зелени на цвят. За следващият път да знаете. И аз така миналият път се обърках, ама вече си знам Simple Smile

# 787
обръщам се, тогава! newsm17 Praynig

# 788
Мога ли да преведа паричките в понеделник, че се замотах страшно, а утре и в неделя не работят банките.
Ако не е възможно моля да ми анулирате поръчката, за да не бавя останалите поръчки  Embarassed

# 789
  • Пазарджик
Както Шаманката вече каза, дори и да не успеете до 12-ти да платите, не е болка за умиране - платете по-късно, но възможно най-скоро. При всички положения поръчките вече са предвижени и е по-сложно за анулиране, отколкото да изчакаме 2-3-5 дена.

Така че, дори и да ви се наложи да се забавите с плащането, направете го по-късно.

# 790
Благодаря
Още в понеделник съм в банката  bouquet

# 791
  • Варна
Днес трябваше да преведа парите,но малката е с температура Sad и не успях да отида до банката. Веднага щом мога ще ги преведа  Peace

# 792
  • Бургас
Вчера след обяд и аз пуснах паричките Peace

# 793
  • Пловдив
ОФ, аз направо незнам как ще си взема тениските Thinking На моренце ще сме от 20-ти юли, ама не се знае колко време. Няма да е повече от 2 седмици сигурно, ама..... Ако нещата ще станат август месец, пишете ме отговорник за Пловдив-примерно Тракия, ако ще са повече отговорниците. Иначе ще помоля отговорника за Пловдив да ми задържи тениските и да се чуем допълнително или да ми пиши на лични, за да му напиша телефона си. Но пък ако са сигурни нещата, че до края на месец юли ще са готови блузките, тогава ще искам със сигурност в Бургас да ми се изпратят. Или май ще е по-добре пак по куриер да ми се изпратят. Ех, много въпросителни има и незнам какво да правя newsm12

# 794
desi-g , за Пловдив отговорник ще е tania821 . Едва ли ще е проблем да ти ги задържи. Но ако станат по рано, ще разбереш и ще ми пишеш какво предпочиташ. Още нямам яснота.

Общи условия

Активация на акаунт