А блузки и потничета за лятото няма ли да има?

• 55 213
  • 1 458
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте,
Първо поздравления за бременността на Шаманката,  нека е лека и безпроблемна и да завърши със зраво и пухкаво бебче!
Второ - имам леки притеснения дали ще успея да си получа продуктите, защото престоя ми в България е ограничен и ще трябва да се връщаме в Германия, а до там ще е доста по-сложно да се препращат ...  Rolling Eyes Имате ли някаква идея до кога ще се проточат нещата?
Благодаря.

# 931
Предвиждам, че първата седмица на август ще са готови, следващата, разпратени  Peace

# 932
Предвиждам, че първата седмица на август ще са готови, следващата, разпратени  Peace

Това звучи доста обещаващо. Чакаме с търпеливо нетърпение  Party

# 933
Ох, Шаманке, това са хубави новини! Да си призная от няколко дни ми се искаше да попитам знае ли се вече кога ще са готови, ама не посмях...  Blush

# 934
  • Германия
Здравейте,
Първо поздравления за бременността на Шаманката,  нека е лека и безпроблемна и да завърши със зраво и пухкаво бебче!
Второ - имам леки притеснения дали ще успея да си получа продуктите, защото престоя ми в България е ограничен и ще трябва да се връщаме в Германия, а до там ще е доста по-сложно да се препращат ...  Rolling Eyes Имате ли някаква идея до кога ще се проточат нещата?
Благодаря.
Катти, и аз съм в Германия, има още една от немските майки поръчвала тениски, тя ще си е през средата на август там (в БГ) Опциите са или тя да се нагърби и да донесе насам всичко и да разпрати или...Шаманката, ако има поща наблизо да изпрати един пакет  и ние тук да си го препратим една на друга....

# 935
Честито preggo , дано до 10ти да са готови да се фръцкаме на морето , а и мямаме топка за там Praynig

# 936
  • София
Може и да е коментирано, сега ще прочета, но хем да се запиша, хем за по-сигурно да си попитам  Blush

Коя ще е мама-разпределителка за "Надежда"?

# 937
Значи не съм единственната "германка" тук. Е тогава съм спокойна, все ще организираме нещо. Аз съм до средата на август също в Бг.

# 938
  • в шоки-land
Значи не съм единственната "германка" тук. Е тогава съм спокойна, все ще организираме нещо. Аз съм до средата на август също в Бг.

прибавете и една швейцарка кьм вас Praynig...ако нещата не са готови и раздадени до 4 август ще мисля и аз как да си ги взимам....идват ми на гости на 5 август и после почти няма никаква възможност да ги вземе някой....

# 939
  • София

Коя ще е мама-разпределителка за "Надежда"?

Май съм аз, ама Шаманчето да каже за по-сигурно.  Peace

# 940
Скоро ще направя списък на отговорниците, табличка ще сложа в Гугъл докс и всеки ще може да види отговорниците.

Ще помоля някоя от  девойките от германско и околията да ми направи списък кои сте, кога най късно ще имате човек в БГ и един адрес за пощ. пратка. Ще стигнат някак нещата до вас, ще го измислим  Peace

# 941
  • в шоки-land
Шаманич Hug Heart Eyes, аз съм само май от германската околия Grinning....на 5 август тръгва за насам приятелката на татко....до 4 може да вземе нещата, ако са готови...после трябва да ме присламчиш кьм съседките от север с пратката..или ако е много тежка ще ти дам адрес тук и ще си поема пощенските разходи...ти решаваш как ще ти е по - удобно Hug.....

# 942
На кого да си давам адреса,понеже само аз съм от Харманли?

# 943
На мен, аз май го имам ама дай на ЛС

# 944
Момичета и прилежащите им кърмачета, докато нещата се работят искам да ви приканя да се присъедините към инициативите за ССК, програмата е в подписа ми. Можете в темата да питате, ако имате въпроси. За София ще имаме интересни лекции, можете да поканите бременни приятелки да ги посетят (особено първата в Център съвременни родители), а втората в БЧК също ще е много полезна за всички. В другите градове също има много инициативи и интересни неща. Заповядайте!

Общи условия

Активация на акаунт