Go Jane - С нови обущенца на крачето, ще сме цяло лято на морето! - Тема 5

• 24 200
  • 518
  •   1
Отговори
# 285
Имам въпрос към тези, които пазаруват отдавна. За сезон есен-зима в GoJane пускат ли обувки или боти с висока платформа (wedges)?

По-скоро не с платформа,ниски и на ток -доста модели пускат! Laughing

# 286
  • Хасково
Момичета ако си поръчам чрез някоя мама от тук ето тези обувки http://www.gojane.com/27115-shoes-strappy-flower-canvas-wedge.html
Колко ще ми струват със всичко Confused  Peace Hug

# 287
Имам въпрос към тези, които пазаруват отдавна. За сезон есен-зима в GoJane пускат ли обувки или боти с висока платформа (wedges)?

По-скоро не с платформа,ниски и на ток -доста модели пускат! Laughing
:

ooooh: Пак ще трябва да поръчвам от amazon.com!

# 288
  • София
Момичета ако си поръчам чрез някоя мама от тук ето тези обувки http://www.gojane.com/27115-shoes-strappy-flower-canvas-wedge.html
Мисля, че вече ти го бях разяснявала на лични, но може и да бъркам  Thinking
цитат от първия пост:
 Доставката се дели на сумата на поръчката. Пример: поръчани артикули до 150$, доставката е 40$/150$=0.27 $, това е цена на доставката за всеки 1 $, следователно ако обувките ви са на стойност 20.20 $*0.27=5.45 $ е доставката им и общата сума, която ще дължите е 25.65 $.
следва математика:
13*0,27 =3,51(доставка) + 13 (цена на сандалите)=16,51 $ * 1,39 (приблизителен курс на долара към лева) = 22,95 лева.  Peace

# 289
  • сусурлево
Eто го кужухчето маха се качулката . Лилавото малко е по-различно, но като дойдат ще преценя, за 3 евро въобще не го мисля, незнам дали съм уцелила и номера, номерацията  е детската.
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-imitation-mouton-retourne. … &numberpage=2

# 290
Мерси мила. Hug
Даже още сега ще помоля някой да ми пусне и на мен такова, че картата я държа празна. Mr. Green
Ако не, в понеделник ще поръчам сама. Много е хубавко, а парите са смешни. Аз от детските съм за 162. Laughing

# 291
  • Хасково
Мисля, че вече ти го бях разяснявала на лични, но може и да бъркам  Thinking
цитат от първия пост:
 Доставката се дели на сумата на поръчката. Пример: поръчани артикули до 150$, доставката е 40$/150$=0.27 $, това е цена на доставката за всеки 1 $, следователно ако обувките ви са на стойност 20.20 $*0.27=5.45 $ е доставката им и общата сума, която ще дължите е 25.65 $.
следва математика:
13*0,27 =3,51(доставка) + 13 (цена на сандалите)=16,51 $ * 1,39 (приблизителен курс на долара към лева) = 22,95 лева.  Peace

Благодаря ви !
d_nicolova   - ми показа кодът който е -20долара , доставката става или 10 или 20 долара Simple Smile
Ако някой иска можем да направим обща поръчка  Hug

# 292
  • сусурлево
Мерси мила. Hug
Даже още сега ще помоля някой да ми пусне и на мен такова, че картата я държа празна. Mr. Green
Ако не, в понеделник ще поръчам сама. Много е хубавко, а парите са смешни. Аз от детските съм за 162. Laughing
Аз също поръчах 162 , поради  липса на 158. Дано ми стане 160 см съм висока

# 293
  • Варна
Този код на мен не ми действа, пак съм прецакана. (не, че ще пускам поръчка)

# 294
  • Хасково
На мен ми се хвана на сума от 74 долара само обувки , но аз искам само 17 долара и затова искам да се комбинираме с още някой  Peace

# 295
  • Хасково
Търся още едно две момичета за поръчка - и доставката ще е 10 долара ! Simple Smile  Peace

# 296
  • Горна Оряховица
На мен ми се хвана на сума от 74 долара само обувки , но аз искам само 17 долара и затова искам да се комбинираме с още някой  Peace
аз Simple Smile
още някой?

# 297
и аз се вклю4вам веднага.

# 298
кОда се задейства над 60  долара. имам набелязани обувки, моля пишете ми, ако искате да ме включит. Като гледам датата, кода е валиден до днешната дата- има още няколко часа само  Confused
чакам ЛС, ако някой се реши да ме включи  Praynig

# 299
Мерси мила. Hug
Аз също поръчах 162 , поради  липса на 158. Дано ми стане 160 см съм висока

Мисля, че ще ти стане. Аз съм 158см висока и 162 ми става.

Общи условия

Активация на акаунт