Go Jane - С нови обущенца на крачето, ще сме цяло лято на морето! - Тема 5

• 24 201
  • 518
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Мойта поръчка я пуснах, сега остава да чакаме  Party
нали и мойте сандалки са там  Blush
da  Peace

# 271
  • Горна Оряховица
Мойта поръчка я пуснах, сега остава да чакаме  Party
нали и мойте сандалки са там  Blush
da  Peace
леле нямам търпение Joy

# 272
  • Бургас
Jeini   да пуснеш снимки, а може и линк да ги видим  Simple Smile

# 273
  • Горна Оряховица
Jeini   да пуснеш снимки, а може и линк да ги видим  Simple Smile
oo непременно ще се изфукам как...

много исках розови, но нямаше моя номер и за това бели  Simple Smile

# 274
  • сусурлево
A нашата вече са я шипнали и си имаме тракинг номерче  newsm44

# 275
  • сусурлево
А аз започвам да се подготвям за зимата  Joy
Ето това си поръчах

# 276
  • Горна Оряховица
А аз започвам да се подготвям за зимата  Joy
Ето това си поръчах

aз мисля да си взема тези, но след като видя как съм с номерата точно Simple Smile

# 277
Като пристигнат лилавките, Джулияна моля те кажи от какъв материал са.Че искам подобни, но ме притеснява, дали няма да стават само за едно слагане. Вече изхвърлих едни аз след 2 обувания. Mr. Green

# 278
Здравейте момичета,

ще пускам поръчка...Желаещи? Имам място за около 80 долара.

Пишете на лични

# 279
  • сусурлево
Като пристигнат лилавките, Джулияна моля те кажи от какъв материал са.Че искам подобни, но ме притеснява, дали няма да стават само за едно слагане. Вече изхвърлих едни аз след 2 обувания. Mr. Green
Покажи какви си изхвърлила ако може Да знем какво да не взимаме . И какво точно им се е повредило
Това на  велур ми прилича и ще са само за сухо врме , но пък от ларедут поръчах лилаво палте от детските за 3 евро  Joy Joy Joy   и затова и лилави ботушки .
и Авче кой номер носиш ? от тези за мен поръчах 6.5 а за една позната 7 ,но май е за 7.5 та може едните да се продават

# 280
Авче, колко сантиметра е стелката на тези черничките, които продаваш? Аз си поръчах вече 8-ца де, ама все пак да се ориентирам дали ще са ми ок..

# 281
Изхвърлих едни, които вече ги няма. Mr. Green Свършиха бурзо, но  също бяха лилави, и така уж от велур, а всъщност е нещо съвсем друго, по-тънко. Отлепиха ми се подметките и на двете обувки отпред, все едно са гладни. hahaha Joy Обаче аз пък си настоявах за тях и ги залепих. Mr. Green После обаче им се скъсаха "велурените" връзки, които се увиваха около парче плат на глезена. Crazy Изоббщо не мога да обяснявамм.

Иначе нося между 37 и 38, и си поръчах 7ми номер. Тия лилавите ми "заспаха" точно, но тия дето продавам са ми малки, и от тях явно 8-цата ще ми е добре. Стелката на 7-цата е 24,2см.

И ако може линк за лилавото палтенце от Редута? Blush

# 282
Напълнихме и тази поръчка Hug. Чакам само момичетата да пуснат паричките в понеделник и да я пускаме, дано няма изчерпани номера дотогава  Praynig.

# 283
Имам въпрос към тези, които пазаруват отдавна. За сезон есен-зима в GoJane пускат ли обувки или боти с висока платформа (wedges)?

# 284
Здравейте моми4ета ,да са ви 4естити на вси4ки новите ви 4епи4ки и да си ги разхождате нон стоп ви желая! надявам се 4е скоро някоя от вас ще прави пора4ка искам да се вклю4а с поне три-4етири 4ифта-моля ви имайте ме в предвид(следя ви и само ще 4акам някой да напише 4е пуска за да се вклю4а-наближават разни рожденни дни искам да правя подаръци)
Много ви моля имайте ме в предвид!!!!!!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт