Go Jane - С нови обущенца на крачето, ще сме цяло лято на морето! - Тема 5

• 24 119
  • 518
  •   1
Отговори
# 435
Искаме новииии поръчкииии, моля ви!  Praynig Tired Cry Cry Cry

# 436
Pepsilight, супееер, аз съм една от чакащите тази поръчка  Heart Eyes Heart Eyes от моя страна няма проблем за снимките   bouquet  bouquet

# 437
  • сусурлево
Поръчката, която пусна lilluu пристигна вчера. Утре ще ви пусна нещата момичета. Може и снимки да направя, но не знам дали ще сте съгласни.
снимай

# 438
# 439
# 440
и аз чакам за обща поръчка

# 441
и аз чакам за обща поръчка

Помислих те juliana_p  Laughing Добре де никой ли не се навива да свърши тая услуга да пусне поръчка, сега ме хваща яд с тая моя тъпа карта  Tired и смойта мания за пазауване  Rolling Eyes

# 442
Да попитам пускалите поръчки. Пратиха ми тракинг номер в петък през нощта, но на двата сайта от първия пост на темата не мога да видя какво става с пратките  newsm78 Нормално ли е това?

# 443
Да попитам пускалите поръчки. Пратиха ми тракинг номер в петък през нощта, но на двата сайта от първия пост на темата не мога да видя какво става с пратките  newsm78 Нормално ли е това?

Как така не можеш да видиш?Нищо не ти излиза ли? Понеже аз пазарувам най вече от американски сайтове и понякога като въведа тракинг номера ми излиза че няма такава пратка , появява ми се чак след 3-4 дена.. Така че, ако е това не се притеснявай..

# 444
И при мен проверката на тракинг номера излиза след 2-3 дни Peace
Това което излиза при пратки на Go Jane е:Онтарио-Лос Анджелис-България Grinning

# 445
  • Варна
Мацкииии, нашата поръчка е вече в София, утре ще я взема от митницата и в четвъртък пращам нещата.  newsm44

# 446
аз ще направя поръчка-така,че даваите.
някои ако знае и кодове за намаление да напише.
като се съберем достатъчно-но мисля,че около 100долара,за да я получа по пощата
и ще си изчислим по колко да се плаща за доставката.
Искам да се разберем и как ще стане плащането предварително или след това.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 10:55 от gansa

# 447
  • Малка къщичка - близо до морето!
   Искам да попитам, възможно ли е поръчка от 09.07. още да се бави, ако всичко е наред или да очаквам проблеми, защото съм на границата до 150Е? Да уточня, става дума да Несебър!

# 448
  • Варна
   Искам да попитам, възможно ли е поръчка от 09.07. още да се бави, ако всичко е наред или да очаквам проблеми, защото съм на границата до 150Е? Да уточня, става дума да Несебър!
Нямаш ли тракинг номер, за да я проследиш?

# 449
аз ще направя поръчка-така,че даваите
някои ако знае и кодове за намаление да напише

Party Party gansa от кой град си пиша ти на лични

edit: няма от моя номер вече в черно Sad

Общи условия

Активация на акаунт