Go Jane - С нови обущенца на крачето, ще сме цяло лято на морето! - Тема 5

• 24 124
  • 518
  •   1
Отговори
# 420
и мойте са тук страхотни са , но са ми големи  Tired Face Tired Face
ако някой има нтерес да ми пише номер 8 са

http://img232.imageshack.us/img232/8601/ssa48094.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/2199/ssa48093.jpg
Цена и на кой номер отговарят!

# 421
  • Горна Оряховица
и мойте са тук страхотни са , но са ми големи  Tired Face Tired Face
ако някой има нтерес да ми пише номер 8 са

http://img232.imageshack.us/img232/8601/ssa48094.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/2199/ssa48093.jpg
Цена и на кой номер отговарят!

мацко продадох ги вече иначе 8-ми номер са и по принцип по таблицата трябва да е 38 но ми бяха големи... за чехли и такива явно 1 номер по-малки трябва

# 422
Тези белите много ми харесват, видях че сега са намалени, някой няма ли да пуска поръчка за да се присъедения и аз   Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 19:32 от VIKI_I

# 423
  • Горна Оряховица
Тези белите много ми харесват, видях че сега са намалени, някой няма ли да пуска поръчка за да се присъедения и аз   Simple Smile

дааа на 8 долара са и аз с тебе чакам някой за поръчка хахах този път вече ще оцеля номера  Joy

# 424

дааа на 8 долара са и аз с тебе чакам някой за поръчка хахах този път вече ще оцеля номера  Joy
Това за въпросните сандалки които са продадени вече ли е? И ако цената е 8 $, то с доставката колко ще е долу-горе? искам и аз такива, пишете ако има обща поръчка Simple Smile   bouquet

# 425
Записвам се да следя за обща поръчка   bouquet

# 426
  • в града на атомното слънце :)
Тези белите много ми харесват, видях че сега са намалени, някой няма ли да пуска поръчка за да се присъедения и аз   Simple Smile

Премери ли стелката преди да ги продадеш?

# 427
Тези белите много ми харесват, видях че сега са намалени, някой няма ли да пуска поръчка за да се присъедения и аз   Simple Smile

Премери ли стелката преди да ги продадеш?
да излязоха 25 см или по-точно 24,9

jabka_28  когато бяха на 12.30 долара без еконт доставката ми излязоха за 22 лева - при общата поръчка а сега като са осем долара можеш сама да прецениш доло-горе колко ще са, определено си струва защото са СТРАХОТНИ :)a

# 428
Айде няма ли обща поръчка, моля вииии Sad Сега още повече се навих!
Jeinii дали ако си поръчам 8-ми номер ще ми станат, аз нося 38 по БГ стандарта, на Бг производител, стелка 24,5 има на ЛаРедутски сандалетки, но пък имам и с 25 см. стелка обувки, но тези като са затворени отзад, кое е по-добре за мен?  newsm78

благодаря ти   bouquet

# 429
Ама сега гледах, че са ги дигнали на 8,50 $ Rolling Eyes Усетиха се най и се напрайха на разсеяни  Whistling ама сега за 50 цента няма се правим на луди я!
Айде мамчета и секси дами, дайде да правим поръчка, че ще свършат номерата вече ...

# 430
  • Горна Оряховица
Айде няма ли обща поръчка, моля вииии Sad Сега още повече се навих!
Jeinii дали ако си поръчам 8-ми номер ще ми станат, аз нося 38 по БГ стандарта, на Бг производител, стелка 24,5 има на ЛаРедутски сандалетки, но пък имам и с 25 см. стелка обувки, но тези като са затворени отзад, кое е по-добре за мен?  newsm78

благодаря ти   bouquet
ами по принцип аз нося 38 номер, в таблицата на 38 отговарят 7.5 и 8, аз поръчах 8 но са м големи и мисля че и 7.5 пак ще ми хлопат за това сега ще поръчам 7 номер тоест си мисля че с един номер на доло трябва да си вземеш... но незнам може и 7.5 да е добре

# 431
Така ме е яд че ги продаде, че сме и от един град и можеше да ги меря Sad
Ако има обща поръчка поне двете може да си спестим разходите, да ни ги доставят на едно... и после ще си разпределим!

# 432
  • Горна Оряховица
Така ме е яд че ги продаде, че сме и от един град и можеше да ги меря Sad
Ако има обща поръчка поне двете може да си спестим разходите, да ни ги доставят на едно... и после ще си разпределим!
нямаш грижи Simple Smile

# 433
Аз ако нямах проблеми с картата щях да поръчам, като гледам много бързо свършват номератта и едва ли ще се вредим  Sad дано някои се навие да пусне обща поръчка . Гледам има и вече малко зимни ботички  Embarassed

# 434
  • Варна
Поръчката, която пусна lilluu пристигна вчера. Утре ще ви пусна нещата момичета. Може и снимки да направя, но не знам дали ще сте съгласни.

Общи условия

Активация на акаунт