Go Jane - С нови обущенца на крачето, ще сме цяло лято на морето! - Тема 5

• 24 084
  • 518
  •   1
Отговори
# 60
Привет момичета  bouquet, пристигна  и моята поръчка Grinning, в нея нямаше за мен нищо Embarassed, но пак имаше за две приятелки обувчици(те са много щастливи), и на мен много ми харесали Embarassed, за това вече сериозно си замислям да направя още една поръчка , ако ще има желаещи да участват , ще чакам да ми пишете на лични Hug

# 61
@nni честито, страхотни обувки. Особено последните черни с тока  Crazy Дано са и удобни!!!
VIKI_I, твойте не можах да ги видя - не ми се отваря линка  Confused

sisa2222 сега e момента да пишеш на Олена и да спреш да се молиш  Peace

# 62
ПиПеЛолита   
Трябва да се виждат вече Simple Smile

# 63
  • Варна
ПиПеЛолита   
Трябва да се виждат вече Simple Smile
И аз откога им се точа на тези, но ми се струваха неудобни. А сега вече прекалих с покупките и не мога да си износя обувките за няколко години напред.

Момичета, сутринта бързах да сложа кода в първия пост докато можех да пиша там, но след това като пробвах и не ми  го приема. Извинявайте,ако съм ви подвела нещо.  Praynig На някой ако се е хванал, моля да пише.

# 64
Искам да благодаря на Олена!   bouquet

С нетърпение вече си чакам обувчиците  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 09:22 от maimunche

# 65
ХИЛЯДА ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ОЛЕНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hug АКО НЕ  БЕШЕ ТЯ КРА4ЕТАТА МИ ЩЯХА ДА СА В ДЕПРЕСИЯ  Grinning  ОЛЕ НАИСТИНА СЪМ ТИ МНОГО ПРИЗНАТЕЛНА   bouquet   bouquet   bouquet

# 66
Хиляди благодарноси на Оленка smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 09:17 от Aneliana

# 67
  • сусурлево
и аз съм в депресия , този месец много разходи и немога да си поръчам нищо  Cry Cry Cry

# 68
Привет момичета  bouquet, пристигна  и моята поръчка
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Писах ЛС  Hug

# 69
Ето актуално инфо за нашата поръчка  Hug
ITEM n° EM308263862US NEW SEARCH
Local Date and Time Country Location Event Type Extra Information
10.6.2009 г. 16:32:00 UNITED STATES 91761 Receive item from customer (Otb) 
11.6.2009 г. 18:20:00 UNITED STATES ISC LOS ANGELES CA (USPS) Insert item into bag (Otb

# 70
 newsm53 Белла, благодарности за информацията! newsm51 newsm10 newsm17

# 71
# 72
  • Варна
и аз съм в депресия , този месец много разходи и немога да си поръчам нищо  Cry Cry Cry
Ох Джулси, какво ни остана освен да се утешаваме взаимно.   Cry

# 73
Здравейте момичета, взехте ми ума с тази тема. Още малко ще си помисля и ще се поколебая и ще се възползвам от услугите ви. Тези обувки са страхотни. Поздравявам всички, които са се престрашили и сега се радват на новите си обувки и сандалки. Страхотни са. Харесала съм си доста модели-сандали, затворени обувки, с висок ток и равни ........
Само да не ме изхвърлят от къщи.  Laughing
Радвам се, че ви открих!  bouquet

# 74
Привет момичета  bouquet, пристигна  и моята поръчка Grinning, в нея нямаше за мен нищо Embarassed, но пак имаше за две приятелки обувчици(те са много щастливи), и на мен много ми харесали Embarassed, за това вече сериозно си замислям да направя още една поръчка , ако ще има желаещи да участват , ще чакам да ми пишете на лични Hug

Olena, изчисти кутията, моля те! Трябва да се включа с това http://www.gojane.com/35539-shoes-cut-out-buckle-trim-bootie.html

Момичета, направо ме заразихте, от една седмица правя всеки ден поръчки,така че да благодаря и аз на Pepsilight за темата и да предупредя всички новобранки като мен- Опасно е, вече крия пари от мъжа ми...!

Общи условия

Активация на акаунт