Go Jane - С нови обущенца на крачето, ще сме цяло лято на морето! - Тема 5

• 24 104
  • 518
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Някой имали тези да сподели дали са за тесен крак и дали си отговарят аз съм с крак 23,5см
...........
Благодаря предварително   bouquet
http://www.gojane.com/33732-shoes-metallic-woven-t-strap-heel.html
 тези не стават за тесен крак, взех ги за една приятелка и отстрани са й широки  Confused 

# 76
Днес си получх блузката.Страхотна е! Heart Eyes Не очаквах да е от толкова хубава материя.Със сигурност ако има пак поръчка ще се вкюча.
Много благодаря на kiva   bouquet  Hug

# 77
  • София
Цитат
Момичета, сутринта бързах да сложа кода в първия пост докато можех да пиша там, но след това като пробвах и не ми  го приема. Извинявайте,ако съм ви подвела нещо.   На някой ако се е хванал, моля да пише.
на мен кода ми се хваща, но на втора стъпка snimka.bg/album.php?album_id=352429&pid=12870659

# 78
  • сусурлево
и аз съм в депресия , този месец много разходи и немога да си поръчам нищо  Cry Cry Cry
Ох Джулси, какво ни остана освен да се утешаваме взаимно.   Cry
Не сме много за оплакване , но сега кви нови моделчета има . Още не съм набавила жълти, сини и зелени . Ще се пръсна от яд . Но този месец съм заработила добре в ДЗИ (страничен доход) та ще поръчам пак .... Simple Smile 
А ти пренесе ли обущетата ?

# 79
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3521 smile3521 smile3501 smile3508 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Ей най-накрая. Момичета обувчиците тръгват от митница Свиленград към Хасково днес следобяд. Утре до обяд или най-късно в понеделник ще трябва да ги взема от пощата.

Айде ще пусна и снимки.

coolcool

# 80
newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3521 smile3521 smile3501 smile3508 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Ей най-накрая. Момичета обувчиците тръгват от митница Свиленград към Хасково днес следобяд. Утре до обяд или най-късно в понеделник ще трябва да ги взема от пощата.

Айде ще пусна и снимки.

coolcool
Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug

# 81
  :bigdance2:Mного са ми хубави обувчиците,само където едните са ми малко големи.Олена благодаря ти мила за всичко.

# 82
Хиляди благодарности на Олена и от мен!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes   bouquet  Hug
Надявам се и друг път да ме приютиш!!!  Grinning
Чакам с нетърпение обувчиците!  Peace

# 83
Днес си получх блузката.Страхотна е! Heart Eyes Не очаквах да е от толкова хубава материя.Със сигурност ако има пак поръчка ще се вкюча.
Дай снимчица и линк, моля те, заинтригува ме.

# 84
  • Варна
Цитат
Момичета, сутринта бързах да сложа кода в първия пост докато можех да пиша там, но след това като пробвах и не ми  го приема. Извинявайте,ако съм ви подвела нещо.   На някой ако се е хванал, моля да пише.
на мен кода ми се хваща, но на втора стъпка snimka.bg/album.php?album_id=352429&pid=12870659
При мен не се хваща.  Cry

Джулси, не съм ги занесла, утре ще я свърша тази работа.  Mr. Green Elegra, не си само ти на този хал, я виж и аз какви ги върша.  ooooh!

# 85
И аз да се "цопна" в новата тема,че предишната я пропуснах.
Много хубави обувчици видях и пак ми се напълни уиш листата Simple Smile

# 86
Дай снимчица и линк, моля те, заинтригува ме.

Слагам снимките на kiva,че не ми се занимава да снимам. Моята блузка е първата черна,която е.  Grinning
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12812731

# 87
Привет момичета, първо да се отчета днес съм изпратила на всички обувки, освен delana Embarassed(писах ти на лични), надявам се че утре ще ги получите и че ще ви харесат и ще ви станат Hug
valmarie , препълнена ти кутията в момента, и за това не мога да ти пиша на лични Peace

# 88
  • София
Привет момичета, първо да се отчета днес съм изпратила на всички обувки, освен delana Embarassed(писах ти на лични), надявам се че утре ще ги получите и че ще ви харесат и ще ви станат Hug
valmarie , препълнена ти кутията в момента, и за това не мога да ти пиша на лични Peace

ОЛЕНА
, тук съм и вече не е препълнена.... Между другото от колко съобщения се препълва кутията?

# 89
  • София

ОЛЕНА
, тук съм и вече не е препълнена.... Между другото от колко съобщения се препълва кутията?
3-ри, за съжаление   Tired

Общи условия

Активация на акаунт