Go Jane - С нови обущенца на крачето, ще сме цяло лято на морето! - Тема 5

• 24 190
  • 518
  •   1
Отговори
# 300
Момичета ако си поръчам чрез някоя мама от тук ето тези обувки http://www.gojane.com/27115-shoes-strappy-flower-canvas-wedge.html
Колко ще ми струват със всичко Confused  Peace Hug

Има същите обувки.Много са красиви, но платформата малко се смачка и сега едината е с 5мм по-ниска от другата.Не знам защо така стана Sad

На някой друг да му се е случвало?

# 301
# 302
Относно доставката: има ли някой от малко населено място да е правил поръчка и къде я е получил? Защото при мен се оказа такова положението - поръчката ми е минала митница София на 30.06. И аз седя и си я чакам. Днес започнах да я издирвам и се оказа, че е на митница Враца /това е най-близката/ и аз трябва лично да отида да си я взема. А Враца ми е на 80 км. А нямам никакво съобщение от бълг. пощи за получена пратка.
Моля да каже някой от по-малък град с липса на митница така ли е и при него. Защото ако трябва все така да ги получавам .....  #Cussing out

# 303
  • сусурлево
При мен ще е с липса на митница ,още обаче за моята е рано . Много се надявам да дойдат напрово у дома . В първия пост има телефон на ЕМС  пощи където пристигат нещата от Джейн обади се и попитай там , най -точна информация от там можеш само да получиш ,но след като не дължиш мито би трябвало да ти ги изпратят на адреса . С ларедутските пратки там където няма митница и са над 2 кг. се взимат от поща , няма логика с тези да не е така след като не си минала сумата в/у която не дължиш мито .

Нещо май се оплетох дано си ме разбрала tin2

# 304
Ако някои пуща обща поръчка нека пише на лични да се включа и аз  bouquet

# 305
http://www.gojane.com/36209-shoes-mesh-ankle-leatherette-maryjane-heel.html
и аз си харесах тези,ако имате мнение споделете

# 306
  • сусурлево
точно за тези няма как да има мнения пуснаха ги в петък .
Влезни в урбаног (май така беше) ги има на снимка как изглеждат на крак .
Но доста хора май г харесахме Wink

# 307
А си бях обещала да се спра за малко......искам гиииииии

# 308
  • сусурлево
А си бях обещала да се спра за малко......искам гиииииии
Това е болест ... не лечима , не е с фатален край (то край няма) , но определено има тежки финансови последствия
Няма спиране

# 309
Момичета, моля ако някой пуска поръчка да ми пише, искам да поръчам един чифт  Praynig, а ще ми излезе соленко доставкат, ако пусвна само моите обувки  Praynig

# 310
  • Стара Загора
Момичета този код  на заглавната страница в саита gjship50...не важи за нас така ли

# 311
  • сусурлево
Да се похваля , поръчката този път за 4 дни дойде в Бг

# 312
  • Варна
Момичета този код  на заглавната страница в саита gjship50...не важи за нас така ли
Не, само за Щатите е.  Peace

# 313
здравейте,някой ще пуска ли нова пора4ка !влизам поне с 6 4ифта!   bouquet    bouquet    bouquet
и имам още един въпрос 5.5 мойе ли да се носи на кра4е с наше-35???

# 314
  • София
Последната поръчка, която направих са я шипнали, но за първи път не ми пращат тракинг номер  Cry
Много кофти така  Rolling Eyes Забелязах, че не е пратена с USPS EXPRESS MAIL, а с METERED POSTAGE - тези незнам какви са!

Има ли някой който е пускал поръчка през месец или по-малко, че ме притеснява на митница София да не я пишат "регулярна"  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт