МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 76 321
  • 434
  •   1
Отговори
# 105
Аааааааааа........Вечернице....При Пепел(яшка) ще ходиш, при мен - не, така ли? А? Тя с какво те подкупи,че аз да дам повече? Не е честно, да знаете...и двете.......

Да се оплача на бързо.....Не знаех,че вече всеки доктор си имал лаборатория, с която работи....Едно време - където ходя сега на доктор, имаха собствена лаборатория. Да, ама моя доктор решил да не ме прати там, а в някаква друга. Слава на Бога, не съм ходила по изследвания, и не съм наясно къде какво има. И докато я намерим - 3 лаборатории обиколихме, къответно и целия град. Най-накрая я намеихме, дадох каквото имам за даване и ...тръгнахме......Но.....моя мъж се изнерви нещо, забрави за  знака Стоп на едно кръстовище и се досещате какво стана - бутнахме едно такси. Не стигнахме до полиция, човека се съгласи да му платим изчукването на калника и това е. Обаче повече поражения има по нашата кола - радиатора и бронята отидоха.

В същото време в къщи Рая чака да идем да я вземем и да я водим на лекар, че милата от 3 дни е с Т - стигнахме 40гр., сутринта бе само 37,7, повръща, гърло я боли, въобще екстрите са на лице. Миналата седмица аз, шафетата отиде сега за съжаление при нея. Милата няколко пъти се обади,че и е лошо.....Мен ме оставиха на работа, Лъчо бяга да оправя таксиметровия шофьор за майстор(че имал някакъв по-дълъг курс, а предната врата трудно се отваряше, добре,че и майстора се съгласи да поправи, защото днес работел само вечерта, въобще.....), Рая звъни по телефона... - въобще лудница. На работата ток няма и картинката е пълна.

Вили завърши най-накрая....Да се похваля гордо - пълно 6, вкл. и по рисуване, тя се бе заканила да му остави 4, но класната на Вили каза - ако тя му пише 4-ка, аз ще му пиша 6-ца, пък после с мен да се разправя тази по рисуване. Няма да му разваля успеха на детето,я!

Тази седмица разчитам ремонта да продължи, че лоша работа всичко като ти е с главата надолу.......

Оставям ви.....че да свърша нещо в къщи работа.......А и дано Рая да се прибере бързо от доктор, че както и е лошо, само тя ми е в главата....Милата тръгна с малко легенче,че я бе страх да не върне нещо...Не че има какво да връща, ама я е страх.......Сега се обадиха......Рая е директно на инжекции и на АБ......До сега дете не ми е закъсвало така.......Дано се оправи бързо!

Поздрави и прегръдки на всички - свекърви, тъщи и смесени! Hug

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 12:34 от Мама Цоцоланка

# 106
  • София
Леле, Цоци, много лошо го закъса ти. Вместо сега да си спокойна- децата не са на училище, няма ставане и учене, а то...вируси някакви. Милата Рая, дано се възстанови бързо и други болни да нямате  Praynig Praynig Praynig

Феникс, вие къде живеете? Май не сте в София, щом детето е на ясла без проблем  Wink Тук е нещо страшно.Ако нямаш един куп привилегии, за които да ти пишат точки, няма ясла и градина.

Лили, не страдай, мила.То ще им дойде акъла на юнаците, ама след време  Laughing А за скайпа, то и аз имам скайп, но не ме търсят много  Sad Е, не че аз съм все пред компа, та да ме открие човек, но може да пробва. А и да прегърнеш баба ти като се видите, много сладко беше това с телефона  Joy

Танче, сега да ти направи един шкаф само с чекмеджета, та да компенсира разсеяността си  Wink

Маминкаваня, това май си е вярно за всички наши половинки. И нашия тати се занимава със строителство, но питай го дали му остава време и сили за у дома  ooooh! - не.Като се прибере и малките му се качват на главата, все го дърпат за нещо.Той им угажда и си го търсят за всичко.Същото беше и когато големите бяха на тази възраст. Та така, поздрави го тати и не се притеснявай, по-натам и нова кухня ще имате.

Албенче, как е пианото, свири ли? Съжалявам за проблемите, които си имала.  Hug

А това е специално за кърмещите http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2227711

# 107
Теди ,интересна статия !Моя Ицо сигурно за това е толкова умен ,че е кърмен до 2г.и половина.А мен само до 8-9 месеца са ме кърмили.Сега вече си обяснявам защо хич не ми върви математиката  newsm78

Цоции,Цоциии.....милото Райче  ooooh!

# 108
 Маминка Ваня,и на мен ми е мъчно,че толкова бързо ми пораснаха децата,а толкова обичам бебета.Но да са живи и здрави.И аз миналата седмица покрай рождените дни,викам на Деян:"Мале колко сте големи,искаш ли едно бебе?" и той веднага съгласен.Обяснявам,че ще чакам каките и той като порасне да ми родят,а той - значи три бебета.Викам защо три,не може ли по три от всеки и той започва да пресмята и след малко казва,значи 12.Питам защо 12,а той-3 на Ани,3 на Рая,3 мои и ние тримата общо 12 деца ще имаш.

# 109
Не знам защо преди малко не можех да вляза с потребителското си име.

# 110
  • Sofia, Bulgaria
Прегръдки и от мен  Hug Hug Hug Първо да се запиша , а после ще чета ако имам време преди Габчо да стане и да се гушкаме (кой свиква на ръце е така Simple Smile) . Честито на всички който са празнували по някакъв повод .  bouquet Много щастие и късмет на цялото семейство ! Heart Eyes Исках да ви кажа , за мойто бебе пътешественик  Wink Мисля , че докато стане на 6 месеца , ще е навъртяла между 5 и 6 хиляди километра (ако продължим с това темпо  Laughing ). В събота вечерта дойдоха баба ми и вуйчо ми с майка  да ни видят и най вече да се порадват на Габи и съвсем спонтанно решихме да се поразходим в неделя извън София . Речено - сторено ! В 8 сутринта потеглихме към сборния пункт и в 8.30 вече 2 коли се гонехме по пътя  към Белоградчишките скали .  Whistling Тук е момента да ви се похваля , че моя бонбон спа непробудно почти 5 часа  #Crazy Когато изклезнахме от крепоста ни се видя малко и поехме към Видин да мернем Дунава  Mr. Green  Naughty ......и още има ....... Wink прибрахме се през Враца за да се види Зори с нейни приятели от скайпа  Peace Не вярвах , че ще успее бяхме там в 21.30 но все пак ги пуснаха дечицата тинейджъри и за час се видяха . Прибрахме се в 1 през ноща , защото на връщане Габи реши да спираме и за на отиването .......... ма оправихме се  Wink Сега съм като пребита и адски уморена , но си заслужаваше .Иначе все в къщи вече ми идваше в повече . Сега да минат изпитите на Джони и вече ще излизаме по честичко . Другата седмица сме планували да посетим Велико търново и от там пак до русе за една нощ , но за сега е само проект . Габчо по подлагаме на издържливост да видим дали ще понесе пътя до гръцко , макар да ни е по близо  newsm78 От вкъщи до Кавала е 315 километра , а вчера минахме 700 в 2-те посоки ............ За здравословните ни проблеми .............Джони се пребори с грипа дет го беше навестил , а  Зори има още бая да си пие илачите и след това на новите изследвания ще видим какъв е резултата . За сега сме на диета и всичко правим по флегматично , без резки движения , дано има ефект и всичко е наред  Praynig Praynig Praynig..............ох габи ме вика , а исках още неща да ви кажа , но няма как , напоследък спи по 30 минути не сме ли на вън. Прегръдки за всички  Hug Hug Hug ето и малко снимчици от разходката ни  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=367647&pid=12930995

# 111
  • Sofia, Bulgaria
 ох....забравих  ooooh! днес ставаме на 2 месеца  Wink почерпка :

# 112

Здравейте, момичета!  Hug

Lennyh, имам приятелка, много е готина, от консултативният кабинет Simple Smile
Мога да ви направя лична среща, ако искаш  Hug
Кърмила е 3 години едничкото (засега) човече, което има...

Или просто да ти даде повече инфо - телефони, кога са там, може ли всяка от тях да дойде, когато бебче се роси (защото мисля е въпрос на добра воля...)...

Пиши ми, може и на ЛС  Hug

bouquet  bouquet  bouquet  за всички мами Simple Smile
Ще пиша по-късно пак..

# 113
Еми,разплаках се като видях снимките на Дунава и "Баба Вида".От три години не съм си ходила .... Cry

# 114
Мамо Цоци, ти предлагай с какво ще ме подкупваш, та да дойда до Благоевград, че ми иде бая далеч от центъръ на прусветата  Joy

Маминка, коя е мацката от консултативния кабинет, че май я познавам? Laughing

# 115
  • София
  В момента в КК са три мами, които работят основно - Хедра(Христина), Асето и Снежана. Надявам се скоро и аз да се присъединя, ако издържа изпита края на месеца, от който определено се притеснявам  Mr. Green
  Отделно мисля, че Мери и още няколко мами бяха завършили, но не съм сигурна кои още...

# 116
Тедивас,в София сме си,явно имам голям късмет да приемат Яско;
макар че аз отдавна подадох документите и тогава май ги нямаше тези точки и предимства,дето са ги въвели сега Rolling Eyes

# 117
  • София
 Феникс, ако сте в чиста ясла, те не са в тази система. Иначе като многодетна мама и майка на деца с малка разлика, имаш известно предимство и това може да е помогнала до го приемат.
  Моите пък ще си останат вкъщи до септември когато тръгват на ясла и сега откачам с трите. Но пък Ваня почна малко повече да ми боледува последния месец и искам да се закрепи, въпреки че ми е трудно, по-важно е за мен тя да е здрава. И без това ходеха на яслата само до обяд..

# 118
Айла,в чиста ясла сме(нали имаш предвид самостоятелна ясла,а не детска градина+ясла=ОДЗ Simple Smile)

# 119
  • София
  Да, затова и там сте приети. Те са си на стария принцип, подаваш си молба и после класират. Водят се още към здравеопазването мисля, а не към министерството на образованието, както са останалите ЦГ и ОДЗ и съответно не са включени в системата, която е през интернет.

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 21:51 от Aila

Общи условия

Активация на акаунт