МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 76 322
  • 434
  •   1
Отговори
# 120
Ахааа,ясно.
Е,догодина ще започнат мъките по прием в детска градина ooooh!

# 121
И ние ,за съжаление ,обсъждахме варианта за моето връщане на работа ,а децата по градини.Догодина явно и аз ще подавам молба ...... Sad А ми е мъчно да ги пусна и нямам никакво желание да се върна на работа ,ама никакво и как ще се разделя с децата,като знам как ще плачат...незнам... Cry

# 122
 Hug Hug Hug
На всички!
Цоци  Shocked големи приключения при теб  ooooh! - бързо да се приключва с отрицателните емоции и да остане само ремонта, не че той е положителна де!
При нас официално дори не е започнал големия ремонт сигурно до две - три седмици ще стартира. Това значи че трябва да подготвя всичко предварително, защото участие няма да мога да взема очевидно  ooooh! Tired
Като си помисля за майстори и  Rolling Eyes Shocked Twisted Evil Tired, но няма как .....
Момичета много ви благодаря за съветите и координатите на КК за кърменето. Много искам да успея този път. Специално   bouquet на Aila поне успя да внесе известна доза оптимизъм у мен днес. Иначе аз познавам и Хедра, което стана ясно при известни трагикомични и за двете ни обстоятелства, но съм сигурна че и тя ще ми помогне, когато настъпи момента.
Така че сега чакам с доста повече спокойствие и оптимизъм срещата с мъничето или поне частта и свързана с изхранването му.
Цоци - страх ме е и още как  Embarassed - със сигурност никой не би предположил гледайки ме отстрани, но ....
Добре че вчера ме подсети, че не  е зле да постегна багажеца за бойната готовност, та днес сложих някои неща в раничката.
Хубава вечер на всички и големи и мънички  Hug  bouquet

# 123

Третата ще е най-умна Mr. Green.А аз се замислях скоро да я отбивам Naughty

Цоци, много гаден ден, с много неприятности.Повече дано не се повтаря и малката да оздравее много бързо Hug

Мадлен също е приета в ясла(по социален критерий), но аз нямам намерение да я давам от есента-много ми е мъничка още.Ще я дам от април месец.

Закарахме каките на село и вече ми липсват.У нас е празно и тихо-не съм свикнала.Но другата седмица ще ходим да ги видим и ще взема и Мадлен.За първи път се разделих с нея за две нощи-не я взех с нас на село.Много ми беше мъчно, но пък се наспах добре.Само гърдите ми напращяха като дини(Андрея пасти да яде Mr. Green) и като си я взех първата работа беше да ме освободи от напрежението.
emiliarie, страхотна разходчица Mr. Green е била.А този 30 минутен сън и аз го разбрах с третото.Сега като по-голямо вече спи повече 2-3ч.,но само по веднъж,много рядко по два пъти на ден

# 124
Ехо, помните ли ме още?
Съвсем зачезнах нахоследък...
Попрочетох на две-на три последните страници, но бързам да се разпиша, докато не ми е минал ентусиазма.
Първо да честитя на Рени - да ви е жива и здрава и малката Лора, да се радва на весело и щастливо семейство! Тя се е родила на рождения ден на моята най-голяма кака Гергана (много благодарности за поздравите по случая), така че отсега нататък ще празнуват на една дата!
Пожелавам и на Лора и на Гери да си отбелязват рождения ден по начина по който го направихме тази година - на морето, независимо дали на нашето, или на гръцкото!
Бяхме за една седмица на Ситония (средния ръкав на Халкидики) в един разкошен къмпинг - Ставрос. Имаше много деца (български) много баби (германски), не липсваше слънце и жега. Тяхното море се оказа особено красиво, макар и доста солено, а за къмпинга просто нямам какво да отбележа - всичко е перфектно. Абсолютна чистота, удобства (хладилник, пералня, магазин), спокойствие и красота. Пълно беше с цъфнали зокуми, мушкато и разни други цветя. Ох, много беше кратко, ама и ние откога сме запланували ремонт...
ЗА малко да забравя - снимките от морето:
http://picasaweb.google.bg/Snowlandscape/Camping_stavros#

Кампанията по детските градини не ни подмина и нас. Билянка, милата бебка е класирана първа по социални критерии и вече я записах с уговорката, че ще тръгне малко по-късно. И на мен много ми е мъчно, искаше ми се да не я давам изобщо на ясла, но по-добре когато имам работа да е в яслата, отколкото да седи до мен и да ме търси, а аз да я отпращам. Единственото ми успокоение е, че в нашата ясла лелките (сестрите де) са много мили с децата, гушкат ги и ги успокояват. В много случаи предпочитам яслата пред баба им (свекърва ми). Иска ми се да мога да я водя само когато имам спешни проекти, а в другото време да сме си заедно. Дано да стане

# 125
Здравейте момичета...сладки...поспаланки,работливки...мислителки...емоционални сладурани...отпочинали...и не толкова...чакащи...обнадеждени...с други думи колорит! Hug
Момичета чета ви и се радвам че мога и аз да се впиша сред вас...преди време когато се регистрирах във форума се лутах от тема в тема...тогава се присламчих" тук"/по терлички/ и не успях да се откача...за което и не съжалявам...но това беше малкооо...лирично отклонение в стил Лили... Mr. GreenДосега ви четох...не сте напреднали много...грижите ли са ви в повече... newsm78...готиното време ли "саботира " темата... Thinking...но все пак като видях че и аз от две три страници/а може и повече/ не съм се разписвала... Embarassed
Та както си му е реда...почвам.... smile3508
Мама Цоцоланка....незнам какво да ти кажа...освен бързо оправяне на Рая...и вече...повече спокойствие за теб и малкото човече.... Hug
Пешеходке...изчезна...нали знаеш какво ти пращам...  bouquet...за хербария...Пеши прочетох за вашето ходене до зоопарка....и срещата с децата със шарката...направо ужас...тези хора мозък нямат ...аз да ти кажа нямаше да се сдържа...направо без микрофон всички щяха да ме чуят Twisted Evil...Аз затова от известно време първо питам "Как сте?"...и тогава пускам децата да играят ...особенно като видя дете което попринцип ходи на градина...но сега не е ...ми то си е съмнително. Thinking..а то просто не е добре...и баба го извела...какво сега в къщи ли да го държи... ooooh!....Дано ви се размине..... Praynig Praynig Praynig
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИБОН!да си жива и здрава!Желая ти много усмивки и много весели моменти през този ден...и да ги запечаташ на лента...че тука има любопитни.... Whistling
Честит Рожден Ден на Константин на Суит!Да ти е живо и здраво порасналото момче!Много да те радва и да те кара да се гордееш с него...на Галинка... HugВесел празник!  bouquet
Танче.... ooooh!...то да ти кажа и без чекмеджета може... Laughing...ама ще ги направи човека...айде сега не търси кусури...каня те у нас ...да видиш майстор как прави ...идеалния ми проект отиде по дяволите...от кофти изпълнение...  Close...така че сега и у нас тати прави всичко...ама предпочита да рисува по стените... Laughing...а шкафовете и гардеробите стоят незглобени... Mr. Green..Ама все пак нещо правят...че има и други едни... TiredПоканата...остава в сила когато искаш...ако искаш...аз вече си каня,че то иначе Лилето обира всички...  Grinning..А как са принцеските....оправихте ли се... newsm78
Като казах оправихте...Как си Пиги...ти каза ,че вече караш,че ходиш на купони и фитнес ...и изчезна...Дано си все по-добре. Hug Hug Hug..Какво стана с ученика....и документите.... newsm78
Сега ми изниква в съзнанието една прекрасна персона...която маа гащи напред -назад...и бере ядове от време на време...но това не и пречи да е все ухилена...Юле...как си душичко. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes..място в езиковата паралелка...при теб...нали ...да ти е близичко...Щом ще се чувствате добре и двамата... PeaceЮле...аз за снимки говорих...ама не ги пуснах...ама на теб ли да ти казвам... Wink...но затова пък доста други мами са пуснали...така че утре като гледаш,да не се прехласнеш и да забравиш чак и поста ми да прочетеш...с кафето...може и с биричка...а може и на по уиски...ама то с уиски върви...по скоро  кекс..... Heart EyesБързо приключване с бюрократщините..... Hug
Като казах снимки...Феникс...страхотни снимки...завиждам ти малко за свободното време оползотворено във взимане на вана...но само малко...знаеш ли колко по-интересно е ...като има три глави нетърпеливи да те изместят от ваната... Laughing...Радвай се на спокойствието сега...но те момичетата ти казаха...ще е кратко това време...но все пак уползотвори го... Peace
Покрай това си мисля за Мозила...Как е Георги...и аз много въртях кака номер едно ту на ляво, ту на дясно...номер две се въртеше постоянно...а номер три спи предимно по корем...така че върти го ...и правилно са те посъветвали мамите не се отказвай от кърменето...може постепенно да "възродиш" процеса...но майката му е -на често и на поискване... Laughing
Рени...как е малката мишка...как е Лора ...а каките...радват ли се...Прекрасни снимки от изписването...и се радвам че така весело и оптимистично звучиш... Hug
Айла...тебе все на снимки те вдиждаме...ако се появиш...винаги в кратце...явно сега ти е по-тежко...каките са ти все на главата...разбирам те...Поуправиха ли се отношенията с тати ви...сигурна съм че сте си се отсърдили взаимно...като гледам снимките изкарали сте страхотно... Hug...Да нагушкаш Елена.... Hug
Наде ти как си...полянките са страхотни...наистина едно събиране на многодетни би ги оцветило в най-веселите краски... WinkНе се притеснявай за каката и аз на мойте гледам всичко да им купувам/е не всичко/...но никога не им стига...не са нахални...но си искат...ако може...просто и аз мисля че в ръцете на другото детенце и е изглеждала по-хубава и недостижима...поговорете... Heart Eyes
Наслуки...страхотно сте си изкарали в Гърция...и ние пътуваме в събота и се надявам и аз да имам снимки с усмивки за показване.... Peace
Еми...Дриймче/така свикнах с този ник... newsm78/...Как е Габи...а този тати...толкова млад...а толкова отговорен. Wink..Страхотно е че всичко отминава при вас...имам в предвид здравословно се закрепяте...дано по-бързо да отшуми и при каката ... Peace
Лени...ти си притеснителна...ма не ти е първо...спокойно...като родиш всичко ще ти се проясни...с други думи вслушвай се в себе си ...правилния отговор е у теб... PeaceБатковците сигурно очакват с нетърпение... WinkКога ти е термина.... newsm78
Вечернице...звездичке...и ти ли душко с подкупи....е не. Naughty..тази Лилето...видя ли Маме/аз да се оплача/...всички обира ...ама ще види тя после за снахи... Crossing ArmsВеч...как са ангелчетата ...приключиха ли с училище...а ти как си...Каква е тази инфекция гъбична...за първи път чувам.... newsm78   Сигурно е много упорита... Confused
Тъщичке...честито на твоето момиче.  bouquet..поетесата на мама и тати...пък и парички...да почувства и тя ....не че наградата не е достатъчна... Hug...Тъще ,ти не ми отговори...каква е връзката ти с пеенето и ...или нещо пак съм пропуснала... ooooh!
Маминка...как са сладурите...добре ли са...къде изкарахте уикенда...починахте ли...надявам се да... Heart Eyes
И за цялото ти прекрасно голямо семейство... Hug...за теб още няколко... Hug Hug Hug
Ще се "видим" по наше си време....вече не по оново необичайното....че хората почнаха да се объркват дали не сме в друг часови пояс.... Laughing Joy Joy Joy
Лиле...девойко мари убава...да си смениш снимката на твоя милост в преспектива...и да сложиш актуална...аз нали ти обясних като се появи тук...АКТУАЛНА......Къдрокоса мадоно...чакам те с отворени обятия да ми дойдеш на гости, са се "трите ремаркета"...и мъжо....и не се плашим лесно да знайш.... Heart EyesСамо да не е другата седмица ,че ме няма... Joy...Не бе просто отивам да си пека задника на морето... Laughing...Рожденния ден е минал по динозавърски шеметно...много се радвам за теб и за малкия/голям/Деникс...все така да празнува...Видях снимките...видях и тати... Mr. Green...Аз снимки ще пусна след морето...Поста ти е страхотен...така че сега като мързелуваш може да се постараеш да спретваш и други такива...ще го отчетем...на по високо ниво...Лиле...  love001
Марги...и твоето момче видях...много е чаровен...а каките големи... Wink
Маминка Ваня...давай още едно ...щом мъжо иска...аз да ти кажа....вече се уговорих след три -четири години...щото сега са ми три малки девойки...и тати се е постреснал ...ама обеща  Crazy... така че след три години...ще ми замирише на бебе...дай боже....Това е като семките...и като карането на колело...голема краста...а ти защо не можеш да спиш... newsm78...Не се притеснявай за момчетата ,ще се нагодят...нормално е баткото е искал поне на морето да не е с по-малкия си брат ...така че след ден два ще ги чуеш и всичко ще е ОК. вече.....Смях ме напуши само като си те представих как тичаш от рейс на рейс и раздаваш въздушни целувки...и махаш...ама дупе да ми е яко...че при мен ще е по три.... ooooh!
Ларива...изчезна...почина ли си след проверката...как сте при вас как са батковците...а малката принцеса...да не забравям и Вики.... Hug
Дил...изчезна градинското охлювче... Sad....Дано всичко е наред...
Къде е мъжката майка...Меги мей..... newsm78
Габи... Praynig Praynig Praynig
Пролетна....как сте...как е Поли...сложи ли и новите обички.... Hug
Ох,мечти за бебета...близнаци/и аз искам две момиченца/.....за кърмене...за пълни къщи...за добра работа...дано не останат само мечти... Peace
Дез...и тя се губи и Олимпия.... Thinking
Ще ги тормозя аз ,докото не се разпишат поне със снимки... Rolling Eyes
Грета...и ти малодетна го раздаваш...и кърми,кърми...нали прочете статията...само че аз като не съм кърмена въобще... Thinking...сигурно има процент отклонения...и от тези дето са хранени изкуствено и те да са умнички после... Blush..не аз де... Whistling
Сега вече мисля да ви напускам мили момичета...ааааааа
Диде...успех на изпита..... fingerscrossed
Тони...как си...как са децата...мъжа ти "опомни "ли се... Crossing Arms
Теди...  bouquet
Албенче...прочетох за неволите ти с магазин Джъмбо...скоро и аз мислех да пиша за този /търся дума/ магазин...но после се отказах...да ти кажа замислих се колко качествени и смислени покупки съм направила от там...и не са много...ходя предимно заради Барбитата...но покрай тях и чорапи и бельо на децата взимам...но все след второ изпиране и се разшиват от някъде... Close...а си имам една любима касиерка...дето с тези торбички...ще ми скъса нервите...не и оставам длъжна...ама все на нерви...отиде кефа от пазаруването...та мисля да ти кажа повече да не ходя...нещо ми писна...напълно те разбирам ...и аз от теб разбрах ,че рекламации се правят в точен ден и час...тъпо....Важното е че все пак си успяла да оправиш нещата и да зарадваш рожденника.... Hug
Момичета за всички които съм пропуснала волно и неволно... Hug Hug Hug
Отивам да спяяяяяя....не ,не гледам Онур....като някой други.... Mr. Green....
Тази седмица ще стягам багаж...само като си помисля колко неща трябва да взема и ... ooooh!...в събота сутринта заминаваме рано-рано/е за нас рано/....и ще ни липсва една седмица...и вие ще ми липсвате... Heart Eyes...но после ще гледам да драсна веднага....
Лека седмица момичета.... newsm51

# 126
Честит рожден ден на Константин!  bdbaloniСуити ,  newsm51  да ти е здрав и щастлив отличника, да те кара непрекъснато да се гордееш с него!Много късмет за него и цялото ви семейство, а мъничкото сладко Галче специално го нагушкай и намачкай от мен!Весело празнуване и нали знаеш, снимковият материал е задължителен! Mr. Green

Лилибонче, честито ти помъдряване! newsm51 smile3525 newsm51
Пожелавам ти дните ти да са  изпълнени с радост, вечерите с топлина и уют, сърцето да прелива от обич,  годините да са пълни с младост, а  очите със сълзи от щастие!

# 127
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Как сте днес? Искам да честитя рождения ден на Константин! Да е жив и здрав! Пикасо колко си писала браво! къде така забягваш ако не е тайна? Ще липсваш!Наслуки, драго ми е да се запознаем!Лени, желая ти успех мила! Мамо Цоци, как сте днес? Притеснявам се. Дано вече да сте много по- добре! PraynigМилата, какво ти е на главата! Татянка, пожелавам ти да мине по- добре раздялата ви! За мен какво да кажа няма нищо за хвалене.Но поне няма и за оплакване. Вече се стягам и се мъча да я гоня тази гадна депресия. И да ви се оплача малко Ивка вече от 3 дни като спинка и и се схваща крачето.Като знам как боли и плаче милото.Смятам да я заведа при педи. Според мен не е нормално при толкова малко детенце.Някой има ли идея от какво може да е? Сега умувам кога да направя погачата на Гошко. То е силно казано погача, но ще поканя приятелки да ги почерпя за здравето му. Щях да забравя честита месечинка на бебето на Айла! желая ви лек и много весел ден!

# 128
Малката ми рестартира компа и сега наново пиша-редовно го прави Confused
Честит рожден ден Лилибонче!Много здраве, любов и повече усмивки  bouquet
Честит рожден ден на Константин. Да е здрав и щастлив newsm59

Наслуки, страхотна природа, като гледам супер сте си изкарали.До колкото разбрах сте били на палатки.Браво на вас!И на мен ми се ходи някъде на палатка,но моята принцеса(мъжа ми) не ще-не може без удобства Rolling Eyes, като легло, топла вода и т.н....като споменах топла вода, в момента нямаме и така ще е до понеделник(ако може да им се вярва).Та затова утре отивам при майка, но там няма нет.
picaso, къде заминавате?И вие ли в Гърция?Я разкажи за касиерката в Джъмбо, пликчетата ли й се свидят?Аз от там два пъти съм пазарувала и досега проблеми не съм имала.
mozila, защо я боли крачето?Паднала ли е?А щом плаче и виждаш, че я боли отивай на доктор да го видят.След родилна депресия ли те мъчи?
Ох, едвам пиша с т'ва малкото, вредно до мен Rolling Eyes

# 129
  • Кьолн
Грета, и Ивка постоянно ми рестартира компа. затова пиша докато спи. Да боря се с тази депресия. по принцип съм позитивен човек и не си слагам много на сърцето ,но сега... Ами тя все пада и не знам дали е от падане. Но нещо става с крачето.Май се схваща и много жално плаче. А тя рядко плаче, повече вика.

# 130
Честит Рожден Ден на Константин! Здрав, умен, силен и добър помощник на мама да расте! Много радост да носи на семейството! Много  подаръци да получи днес!

Ели, честит рожден ден! Здраве и много осъществени мечти да има около теб ти желая! Бъди все така добра приятелка! Вълнуващ празник ти желая!

Пикасо мила, къде ще ходиш? За къде ще стягаш багаж? А мен да ме вземеш? Хихихихи.....още една Онур-ка........

Лени, вие що така на финалната права с ремонта? Като си помисля и ние така бяхме с третото. В деня на термина ми свърши ремонта, ама за съжаление аз 16 дни преносих......

Съжалявам за всички, на които ще им се наложи да се върнат на работа и не искат да дават толкова рано дечицата си на ясла.....За съжаление не винаги това, което искаме се реализира. Но пък трябва да вярваме, че правим най-доброто в създалата се ситуация и да не съжаляваме за избора, който сме направили. Все пак имаме избор.

Наслуки, дразнител мой.........Мен защо не ме взе в някоя палатка? Много слушам и проблеми не създавам!!!Искам и аз на море.......

Мозила, чакаме добри новини за Ивка, когато отидете на лекар и снимки от погачата.....

Лил, как си днес, мила?

Рая мъжки понесе инжекциите, дори ме успокоява, явно на лицето ми е изписано голямо притеснение. Сутринта тръгват с баща си и тя ми вика - Мамо, не ме мисли, всичко ще мине добре. Когато се върна установи,че е днес въобще не я е боляло, защото се била отпуснала и не си е стягала крака. Значително е по-добре, вече и хапва, движи се из къщи.......Дано вече наистина мисля само за ремонта, който към края на седмицата очаквам да се засили......

На всички, които не са се разписали в последно време, една Hug

Момичета, не ми се сърдете, ама въобще не ми се сърдете....но моля, когато е възможно използвайте добрите функции на форума - ЛС и бутона редактирай. Благодаря ви!

# 131
Цитат
Пикасо мила, къде ще ходиш? За къде ще стягаш багаж? А мен да ме вземеш? Хихихихи.....още една Онур-ка........
Ще си признаете вие ,всичко ще си кажете ..... hahaha Пикасо да не заминаваш на екскурзия в Турция ,да видиш Онур? Blush

За ремонти в последния момент може да питате Пешеходката и мен . Mr. Green Не си ли спомняте миналата година колко нерви "брах" с това.....аз не искам да си спомням....но Пшеходката ми оказа подкрепа и ме успокои - мъжа й в ноща преди изписването е латексирал до 3 ч.през нощта...Лени,душа ,това някаква традиция ..... Laughing

Цоци,обещавам - днес няма да спамя  Outta Joint

Малките не ми дават да пиша  Crazy

# 132
Здравейте красавици  Hug
допълзяха и аз до тук  Simple Smile
Тайничко надничах и четях за радостните новини - бебенца  Heart Eyes, ембриончета  Hug,  нови попълнения в редиците, абитуриенти ..... ЧЕСТИТО! Да са здрави и щастливи!  bouquet
Честито и на всички празнували именни и рожденни дни!   bouquet
Специално за Лилибон   bouquet  bouquet  bouquet Честит празник!   bouquet
А сега кратък отчет: Децата са добре/да не чуе рогатия/ Иван завърши с 5.50 - голям успех на фона на "лекия" пубертет, който ни е затресъл всички. Митака беше "абитуриент" ... сега е на лятна горска занималня, а на есен с песен първолак. Гого поне си ходи на ясла  Simple Smile Кучката продължава да ме отсвирва.... Градинките все още цъфтят, но нямам много време за тях, защото бях заета с организирането, обзавеждането, оборудването и зареждането на моята книжарница. Тя вече е факт  Simple Smile Вчера беше първият ни работен ден  Simple Smile
Канима, мила, прости ми за закъснението с отговора  Embarassed
Пикасо Hug Обичам да  се зареждам с постовете ти  Heart Eyes
Вечернице, ах това боровинково сладко..... пристрастих се..... поне няма от него да хвана диабет
Дидка, кога ще месим питка??? Обади се като се прибираш към Варна  Hug
Прегръщам и целувам всички ви   bouquet
отпълзявам, че клиентите не чакат ... Laughing

# 133
  • Варна
Честит рожден ден на Константин! С него заедно си вървим по празниците - и на имен, и на рожден ден.  Laughing Да е здраво и щастливо момчето!  А който си мисли, че помъдрявам ... да помисли пак.  Mr. Green Мерси за всички поздравления и хубави пожелания!   bouquet

dil, нека е успешна новата книжарница, да сте доволни от клиентите, от доходите, всичко да е така, както сте си го мечтали! Браво на баткото-отличник!

Мамо Ц.
, какво става с Рая? Сега ще се върна да прочета. Милата! Дано инжекциите скоро свършат, че е много неприятно и тя отново да е здрава и да се радва на ваканцията!

mozila, на дъщеря ми крачето й изтръпваше от това, че беше играла с мокро дупе на пода и беше понастинала. Сигурно има и други възможни причини, дано скоро се ориентирате какво причинява проблем и да се оправи детето.

Отивам да гледам снимките на Наслуки, че описанието звучи страхотно!
П.П. Ех, страхотни снимки, страхотно лято, личи си, че си почивате и ви е добре! Наслуки, единият остров прилича на костенурка, нали!?

# 134
Честит рожден ден на Константин - да е здрав и палав и винаги усмихнат!!!  newsm59 newsm59  party023

Лилибон,
честит празник и на теб!!!
Слънце и любов да те обграждат
  Hug

Иначе с ремонта нямаше друг начин, защото това е дългоочакваното жилище направо с главно Ж трябва да е  Crazy, което се реализира чак сега - та всъщност тепърва се започва  #Crazy цялата одисея. Бебо при всички случаи ще се роди и ще пребивава първите месеци на стария адрес  Mr. Green, където сътресения и екстремни преживелици не се очакват, така че ще се наложи аз да се въоръжа със сили и търпение защото има да припкам с количката между двете места - добре че се близо. Осигурила съм си фитнеса за лятото  ooooh! Heart Eyes Crazy Flutter

Общи условия

Активация на акаунт