МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 76 270
  • 434
  •   1
Отговори
# 195
Дано се възстанови нормално. Бог да пази децата ни!  PraynigДианче, дано се оправи Райчето скоро.  Hug
Амин! Praynig
Леле, Албенче, тръпки ме полазиха по гърба, докато те четях.Добре че е било по-малкото зло. Hug
Ееех, тези деца.не можем да ги опазим, колкото и усилия да полагаме за това.И като се случи нещо такова, си даваме сметка колко сме безсилни, въпреки голямата любов, с която ги даряваме.Можем само да се молим, да целуваме раните, да бършем сълзите и да им помагаме по-леко да минават през болката.Защото тя е част от живота и няма как да им я спестим.
Миличка, силно те прегръщам:hug: Кураж и търпение...не знам какво друго да ти кажа...

# 196
  • София
Кабо, признавам си, че не съм гледала още филма на сина ти, но много ми хареса интервюто в "24 часа".  Peace Много хубаво, че са оставили отговорите на момчетата без редакция /не че има нужда от такава, но има журналисти, които смятат, че всички интервюта трябва да звучат по един определен начин/. Допада ми колко по младежки са категорични и имат собствено мнение.  Simple Smile Дано запазят дружбата си и занапред и да продължат да правят заедно неща, които им харесват! Peace

Цоци, стискам палци за Рая- да са добри резултатите и да се оправи скоро детето! Praynig

Албенче, голяма беля ви се е разминала! ooooh! Ужасно е как незначителни наглед неща може да имат ужасни последици! Слава богу, че само се е порязал! Praynig Дано раните заздравеят бързо и успешно! Hug

Пепелче, с доста голямо закъснение предавам снимков материал от рождения ден на сина ми. Blush Този път се провалих като фотограф- не можах да подбера нито сполучливи кадри, нито да ги заснема като хората ooooh!.... но нищо....важното е, че рожденикът беше много доволен и всички се забавляваха. Simple Smile

# 197
Здравейте момичета!
Отдавна не съм се появявала, но се надявам, че вече ще имам повече време за писане и четене / нали все пак сме във ваканция/. От сутринта чета старите теми и сега ще продължа с четенето.
Желая на всички хубав, слънчев и усмихнат ден!

# 198
  • Варна
Мамо Ц., почини си добре, това е най-важното в момента. Щом Рая се чувства по-добре, значи е на оправяне. Може и да си оздравее, без да успеят да й сложат диагноза, важното е да е добре. Понякога резултатите реагират с малко закъснение, а след изкарана ангина, до 2 седмици след това може да има промени в урината.
Стискам палци всичко да се размине добре и да излезете от тази преживелица още по-свързани и близки една с друга!  Hug

Албенче, понякога Господ ни ги пази в такива моменти. Не се плаши от такива докторски изказвания, що за удоволствие намират в допълнителното уплашване на родителите постфактум?  Hug

Кабо Алма, браво и пак браво на Сашко! Умно дете, доказано и в цифри.  Mr. Green Добре дошъл в Менса, младежо! Успех във всяко начинание!   bouquet Радвам се заедно с гордата ти майка! Отивам да чета интервюто.

П.П. Прочетох интервюто. Много разумни и зрели отговори на всички, но Сашко се откроява. Тъй като те познавам на живо, определено си повлияла силно на сина си. Това е чудесно! Свалям ти шапка и взимам пример!   bouquet Моля за линк към филма, къде може да го гледам?

Ние вчера открихме плажния сезон. Имаше много големи вълни, та си останахме на брега. Но самата гледка на морската шир, небето, слънцето, полупразния плаж, обрасъл с бодливи треви действаше  целебно на стресираната ми градска душа. Закъде сме без природата?

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 11:12 от Lilibon

# 199
привет мамчета.поизчетох малко по диагонал всички ви  Embarassed постреснах се за Цоци,запетайчо и Рая- да се оправяте мнооого бързо милички  Hug
Албенка-Бог пази малките деца-може би затова минават всичко по-леко -ако беше ти/то нямаше и да се качиш на мивката де/щеше да е .... ooooh!
ДИП-нещо не ми се пуска клипчето  newsm78но го познах твоя тати-има многодетно излъчване   Joy Joy Joyт.е-нашо лошо няма
днес ми върнаха малката принцеса от Ямбол.свекъра трябваше да остане няколко дни  да се види и с другите деца....... ама...... не. бях до Пловдив и се прибирам  и насреща ми само Мимка......девера дошъл и си взел племенницата-те бяха двете в Ямбол,свекъра го няма... newsm78а то познайте-свекървата от събота е на един семинар от работата и ввръщайки се в неделя към обяд у становява,че си е забравила всиииички ключове в къщиииииии. а свекърае у нааааас.и съответно се въртът теблефони и таман пристигнал- свекъра си заминава обратнооооо.баткото ни е разбит-много си се тачат с дядо.тръгнал си той ама си забравил дрехите тук  Joy Joy-просто ден за забравяне  smile3532но не се върна де-щеше да е.....таа голям смях падна с това забравяне
 Поздравления за момчето на Кабо Алма-четох статията в 24часа-още не съм гледала филма- сега ще хвана сина да го намерим  и гледаме.
на всички други неспоменати мами една голяяяяяяма  Hug
за сега ви оставям приятна вечер на всички и успешна седмица

# 200
Албена, изправи ми се косата, докато четох. Направо е бил малкия дявол! Peace
Кабо, страхотно развитие покрай твоето голямо момче. Четох с възхита интервюто и твоя разказ.

Аз борих въшки по косата на щерката. Мислех, че това зло ще ни подмине.Милата издържа стоически на часовете ровене, скубане, дърпане и ресане.
Малкия вече се изправя и стана опасен за околността на ниво една ръка разстояние и ръст бебешки. Joy
Още се кърмим, но му минаха всичките болежки - покрай изникването на горните резци беше пипнал вирус с кашлица и хрема, но отзвучаха вече и го налегнала гъби в устата. Беше му спаднал жестоко апетита, караше само на кърма. Сега и апетита му се възстанови.
Баткото е пушка! Кефи ме отвсякъде как се кротна това дете. Страхотна детегледачка е. Heart Eyes

# 201
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Два дена не съм писала и чела и страшно ми липсвахте! Леле, ама вие големи премеждия сте имали! Какво става не знам? Сърцето ми се свива като чета за болнички и пострадали дечица! Дано бързо оздравяват всички! Аз вчера ходих да ми четат чистата молитва за 40 ден. Малко късно ,но попа ни го нямаше преди това. Гошко се държа героиски не плака милият въобще. Искам да ви попитам има ли мами които сами си гледат дечицата? Без татко? И как се справяте? На мен ми се въртят едни еретични мисли в главата...  Днес ще идват приятуелки да си поприказваме. Малко ще се разсея поне. Желая ви лек и много усмихнат ден!

# 202
  • софия
Здравейте мамчета,отдавна не съм писала ,но това не е от нежелание а от нямане на време.Мама Цоцоланка дано детенцето ти се оправи по-скоро няма нищо по-тревожно от това детето ти да е болно.Здравейте на новите мамчета,тук ще намерите приятелско рамо за радост и неволя.Алекс,най-малкият ми син е настинал и сега се лекуваме,батковците го удариха ваканционно и мързелуват.Толкоз от мен ,че ме гонят задачи.Лек и успешен ден  bouquet.

# 203
  • София
Мамо Цоци, големи прегръдки за теб и детенцето - бързо да се оправя и то , и къщата, и да станете по-силни и по-издръжливи след това изпитание!  Hug Hug Hug
Албенче, и за теб и ранения юнак прегръдки и бързо оправяне.....и да не му минават други подобни геройски мисли през главицата!  Hug Hug Hug
Кабо Алма, страхотни деца имаш ти! Момчето ти е супер - талантлив и добър. И аз, като Лилибон, взимам пример!  Peace  bouquet
Пеши, не знам кой е "твоя човек",т. е. "нашият"  Grinning,  но хубави работи са запланували да правят, ама нали съм Тома неверни, само за подоходното облагане може да намерят подкрепа после в парламента, другите работи са твърде хубави - до сега не са се осъществили или са такива, че трябва повече време за осъществяване.....но пък за децата на нашите деца може и да станат. Mr. Green
Пепел от рози, имаш да разказваш.....за един черешов сладкиш...не се стискай - аудиторията има нужда от доза смях, а ти умееш да забъркваш хубави "сладкиши" Laughing Laughing Laughing
Мозила, що така "без татко" си ги гледаш, заради работата му ли сте сами? Не знам дали съм разбрала правилно, но в единствения път, когато ми се наложи да прекарам няколко нощи без мъжа ми, не успявах да заспя и му писах любовни стихотворения  Embarassed Embarassed Embarassed....ужасно ми липсваше и това ми беше спасението....През деня е друго - като ми дотежи грижата за децата има кой да обвинявам и на кой да се сърдя...и на кой да звъня по телефона с цел оплакване, после, извиняване, после пак.....разни любовни работи. Mr. Green

Ние мръднахме в неделята до село....да, определено ще се заСЕЛЯ някой ден някъде....[все едно бях на друга планета...

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 14:15 от maminkavania

# 204
  • През девет земи в десета
Момичета,минавам само за малко да ви видя Heart Eyes

На всички болни дечица пожелавам бързо поздравяване,на майките им кураж Hug

Джулка при нас изпитите са малко повече от двата задължителни и вече да ти кажа свикнах да не се притеснявам,вярвам,че детето ще се справи по възможно най-добрият начин.А той пък е великото спокойствие,няма нещо,което да успее да го изкара от релси Wink

ДИП,пиши и моят тийн в списъка на непохватните,не изпуска чинии,обаче е толкова несръчен,една филия хляб не може да отреже като хората ooooh!

Мамо Ц,това,че Рая се чувства по-добре е чудесно,а урината след толкова много лекарства няма как е да е с нормални резултати,докторите да не търсят под вола теле.

Ние си  бяхме на Бяла за три дни,вчера вечерта се прибрахме още имам да оправям багажи.След десетина дни ще ходя на контролен преглед за крака и тогава ще ми кажат дали ще го сгъват под упойка или ще направят артроскопска операция да отстранят срастванията.
Албенче,съчувствам ти,ужасно преживяване,много прегръдки за Йосиф,дано да не го боли много миличкия. Hug Hug Hug

# 205
  • София
Мили ми мами на страдащи дечица  Hug Hug Hug Дано по-бързо се възстановят децата, та да се поуспокоите и вие  Praynig Praynig Praynig

Тони, къде си?

Кабо Алма,много разумно говори твоя пораснал млад мъж.Браво! Защо не писа по-рано, та да гледаме детето и при Росен?  Sad На коя дата беше предаването?

А аз да се похваля, че днес ставам на 38г. Ех,пораснах си   bigdance2

# 206
Честит Празник Приятелко  тедивас ! Да си жива и здрава и мнооооооого обичана!
 Hug Hug Hug

# 207
Теди,голям съм заплес   ooooh! ,хем одеве като седнах на компа видях,че имаш РД,да си жива и здрава,все така добра и усмихната  bouquet  bouquet  bouquet

# 208
  bouquetЧестит Рожден ден на Тедивас и от мен !!!
Да си жива и здрава , миличка !
И цялото ти семейство !!!

Щях да пиша...но случаен поглед в най - посещаваи (за деня в компятъра ) ,ме накара да не знам къде се намирам ...
София ,цяла сутрин е питала чичо Гугъл  за Голи мъже и жени , еротика игри , жени правят секс и подобни .... newsm61 smile3514
Събирам мнения за наказания ..... smile3511

# 209
Тъще,според мен караници и скандали едва ли ще оправят нещата,най-много още повече да изострят любопитството ѝ.Седни и поговори спокойно с нея,че не е редно на нейната възраст да разглежда подобни сайтове.Предполагам,че идеята е подхвърлило някое по-голямо детенце.Що се отнася до наказанието,може да е примерно известно време без компютър,за колко дълго ти ще си решиш.И без това лятото е по-добре да играят навън вместо да се застояват пред монитора.

Общи условия

Активация на акаунт