МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 76 268
  • 434
  •   1
Отговори
# 210
Теди, да си жива и здрава, и все така жизнерадостна! Бъди винаги щастлива и много обичана! Весел празник! Hug

Кабо, наистина си личи , чий син е Сашко! Обнадеждаващо ми действа, че младите хора не само пияндета и чалгаджийчета или рападжийчета. Peace

Тъщичке, и аз мисля , че е по-добре да поговорите първо, да й разясниш каквото я интересува.

Албенче, и аз настръхнах от случката ви. Дано бързо се оправи детенцето! Hug

Цоци, радвам се че Рая е по-добре! Пазете се! Hug

Моите пък малките от събота са с висока температура -39,5-40,0 градуса. Оказа се ангина и сега се лекуваме с антибиотик. Целите устенца са им с афти, не могат да ядат, плачат, че ги боли. Опитвам се да им мажа устата с мед със сода, ама ме съмнява, че има някакъв ефект.

# 211
Наденце,вируса е причина за афтите.Вземи "Дактарин" - с него бързо минават.Ще се измъчат децата с тази сода - няма смисъл!

Тъщичке ,не се карай на детето.Има нещо ,което е провокирало любопитството й .Поговори с нея.

# 212
Здравейте и от мен!
Аз като някоя клюкарка само ви чета без да се включвам много много! Опитвам се да ви опозная-да схвана коя мама колко сладури има,кой сладур на коя мама е и т.н.
По-точно да го кажа -държа ви под око!
Сега подред на номерата.

Честит Рожден ден ,Тедивас!
Всичко добро за което се сетиш -нека бъде за теб!

Албенче,успя да повишиш нивото на моя стрес с разказа за преживелиците ви! Дано бързо се оправи този див юнак!

Пепел, а ти за пореден път успя да ме просълзиш и веднага след това да ме разсмееш!
Хилих се като щура като си представях случката ти в болницата!  Joy Joy Joy

Цоци,b]къде се изгуби?! newsm12
Как е Райчето?!

Наде,някакъв нов вирус се вихри и създава неприятности ! За афтите само Дактарин!
Оздравявайте бързо!

Тъщичке,  и при нас имаше един такъв момент преди няколко години,но беше някаква моментна "заинтересованост" от тези сайтове! Имахме един по-остър и последващ по-кротък дебат по  темата и всичко приключи! Така че споко! newsm10    

Сега отивам да готвя,че групата ще иска да яде!
Лека вечер на всички!

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 18:52 от sisko77

# 213
  • София
Момичета, благодаря ви за милите пожелания и тук и на лични  Hug Hug Hug

Наде, ние преди години като имахме проблеми с температурния гърч на Анди се оказа, че имаме същия вирус с афтите.Препоръчаха ми да купя това зеленото лекарство (мисля, че беше Гранофурин).Правят го в една аптека в Люлин (малко далечко ти идва, но...).

Тъщичке, Софи ти е много будно и умно дете.Мисля, че като поговорите и ще стане ясно какво е търсила.Не се паникьосвай.

# 214
Теди, честит ти празник и от мен.Жива и здрава да си, дечицата и татито също.  bouquet  bouquet  bouquet

# 215
  • Не съм от тук и съм за малко
МИЛА ТЕДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ДА СИ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И БЛАГОСЛОВЕНА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Момичета, благодаря ви за съчувствието и утехата. Йоската, слава Богу е добре. Днес мина първата смяна на превръзка. Притеснявах се, че ще го боли, но мина много добре. Сега през два дни сме на смяна на превръзка, а след около 10 дни, за махане на конци.

Лека вечер на всички.  Hug

# 216
Тъщичке, колко е голяма "провинилата се" душица? Според мен всички минават през такъв период, купи и книжки по темата и ги остави някъде - тя ще се зачете. Има две три на Фют - едната е за момчета, другата за момичета и още една май имаше по-обобщена.
Оххх много скорострелно взеха да се развиват вече  ooooh!, но по-добре е според мен да се говори открито с тях за тези неща и да не им се вменяма чувство на вина в никой случай. Така първо може да им възбудиш още толкоз любопитството, после ще почнат да се крият, а това е по-опасно според мен.
Племенницата и големия бяха на 6 и 5 години, като се бяха оглеждали взаимно  Shocked Shocked Shocked луднахме със сестра ми да обясняваме, да говорим и т.н... от тогава не съм забелямала нездраво любопитство, ама ... знае ли човек.
Пък и в къщи и двамата са ни виждали по организъм, няма нещо дето да им е чак толкоз интересно.
Пиши непременно как се е развила случката.

Албенче добре, че сте се разминали с по-големи бели с Йосиф  Hug Heart Eyes, а какво стана със Стефан \ може и да си писала, ама аз тези дни само прелитам  Embarassed Blush\, пак да кажа заповядай при нас в 5-то класниците, много ще се радвам да те виждам и там  Hug

# 217
  • Не съм от тук и съм за малко
а какво стана със Стефан \ може и да си писала, ама аз тези дни само прелитам 
Лени, писах че Стефан се издъни на изпита, но все пак има надежда да го преместим. Той май се е метнал на мен - на важните изпити се дъни, аз бях такава. А колко хапчета п/в главобол и разстр. съм изпила през студентските си години, не е истина... дано все пак не е точно като мен.

# 218
Да се "похваля" само, че и ние сме болни, по-точно Денис, но той като свари крушите и на мен ми е криво.
Вдига Т човека, кисел е като краставичка от туршия, не мога да мръдна никъде вече трети ден и полудявам.
Писна ми, вкъщи всичко мирише на ракия и оцет.Снощи го мазах с ракия, аспирин и две три кубчета лед, защото изгаряше буквално и с нищо не успях да я сваля.Давах хладна вода на малки глътки, ако може още някой съвет за по-бързо сваляне на Т, че пак ме чака безсънна нощ.
Танчеее, звънях ти да те питам, що не вдигаш, а? Crossing Arms

# 219
Теди, честито "пълнолетие"! Все така млада, напета и обичана!   bouquet
Тъще, няма ли начин вашия доставчик да ги заключи такива сайтове. Изкушенията са твърде големи. Каквото и да приказваш или наказваш - няма да има особена полза.
Нашия доставчик ги спира централно и не се отварят въобще. Пробвала съм няколко пъти от чисто любопитство.
Днес ми е тройно критичен ден. Ще пиша друг път повече.  Crazy

# 220
Благодаря ви за съветите ...послушах ви .
Не съм се карала .Питах я , защо е ровила в такива сайтове , при положение че и е ЗАБРАНЕНО да ги отваря даже и когато случайно попадне на тях ? Питах я защо не е питала мен , като нещо я е интересувало?
Мълчание ...
За първи път си легна сама рано - рано ....
Не иска да говори с баща си ...срам я е
Наказах я - без компютър . По принцип се пазари винаги ...сега НЕ
Най- голямото наказание - разказах на баба и какви ги върш през деня

Уффф, почти на 8 г. е ...имаме косми под мишниците ,не просто мъх
Т. е. голяма е ..нормално е да и влизат такива идейки в главицата
Но снимките бяха потресаващо - ужасяващо вулгарни и гнусни . Видео не издържах да гледам....
Говорих с баща и , каза че е вкарал някаква програма - ключ ...но явно не действа

Албенка ,без инциденти повече  Praynig
пепел_от_рози , Наденце ,бързо оздравяване  Praynig
Лека на всички  Hug

# 221
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Тъкмо почнах да пиша и Ивка ми рестартира компа. Тъщичке, забранения плод е най-сладък и може би детенцето затова. Чисто любопитство. Естественно е да я е срам.  Пепел от рози, бързо оздравяване желая на детенцето ти! Лени, вие още две в едно ли сте? Има ли още много? При нас нищо ново. Днес каката ни има изпит и много съм притеснена. Да минат тези изпити направо ще ми олекне. И тя ще ми помага повече. Сега не смея с нищо да я ангажирам ,че да може да учи.Утре пак ще ходя да си пускам майчинството в Добрич. Още една разходка ми се очертава. А таткото как ще се оправя не знам.

# 222
Цитат
Танчеее, звънях ти да те питам, що не вдигаш, а?
Лелелел,бях на посещениe при пациент и в бързината не съм си взела телефона.Голяма съм шматка!

Тъщичка,и МАди има косми.Дори наскоро имаше зацапване по гащичките ,опт което аз се бях шашнала ,защото тя е дребничка и слабичка и хич не ми се вижда да е в пубертета.Но от къде беше това зацапване - не разбрах.Мислех да тръгна по изследвания с нея ,но пък реших ,че ще я травмирам излишно и се отказах.А космите по краката вече отстранихме с коломаска.С епилатор я боли.С коломаска - по-малко.Вече си я беше лепнала на крака и нямаше как да го предотвратя .Направих и на другия крак за симетричност.Научила съм я след баня да си слага стикче под мишниците ,защото започна и да понамирисва след като е потна.Постоянно й обяснавам ,че трябва да минава през банята поне по един път на ден.И отдолу в никакъв случай да не се мие с обикновен сапун.Използва гелчето на "Бюбхен".Моята майка никога нищо не ми е обяснявала ,всичко трябваше сама да научавам.Беше гадно като ми дойде цикъла ,сякаш е нещо срамно.Не искам да допускам същата грешка и с моите момичета.

Има програми ,които филтрират достъпа до подобни сайтове!

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 10:59 от Татянка-бърборанка(DIM)

# 223
  • софия
ТЪЩИЧКЕ ,посмях се малко като четох но какво да се прави децата са любопитни.Синовете ми съм ги научила да ме питат за такива неща които са много интересни за тях.Чакат да стане вечер и ме викат да ги приспя,и тогава се почва"какво е това ,какво значи онова" и повярвай ми всичко е чуто от приятели.Имам си правило,не им спестявам истината казвам я точно така както си е и да ви кажа според мен е по-добре.Когато знае какво точно значи израза си прави сметка .На компютъра също влизахме в такива сайтове,но добре че има още братя и те го издъниха какви ги върши.От тогава има забрана за тези сайтове.Ние също сме били любопитни макар и не в толкова бърз темп като сегашните деца.

# 224
Вчера са празнували Теди и Чатпатка, милички и сладки, честито ви порастване, много любов, здраве и късмет!
Днес празнуват Мариетка, Мирел Клементин И Вики - да са послушни, умни, пълни с енергия и щастие! Ваня, Вечерница и Ларива, да празнуват весело и да не забравят почерпката!

Общи условия

Активация на акаунт