Лятото дойде и ТЪРГОВИЩЕнчето се стяга за море!!!

• 11 216
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Уф, аз понякога отварям нещо и се захващам друго да върша - та затова си вися горе Rolling Eyes

mimoletka, lina1313 никакви караници  Naughty - те младите да си се разбират  Mr. Green
Гале, какво ти сърдене  Joy Joy Joy

Като чета,чета и все по-сложно ми се вижда с тази аптека... На всичко отгоре ми стана криво, когато вчера забелязах един надпис по центъра - "Заложна къща - денонощно при повикване"...

В срещата можем пак по-късно да се присъединим  Peace. Днес рано заспа, ама се пробуди преди малко и пак висна да суче дремейки  Crazy

Аз докато се намоткам... в 18 е супер и за нас  Hug

# 106
Момичета, с поред мен за целта, която искате да постигне е по добре да се регистрира дружество с нестопанска цел.
Сдруженията с нестопанска цел са юридически лица с членствен състав (за разлика от фондациите), които преследват научни, изследователски, културни, образователни и т.н. нестопански цели. Техни членове могат да бъдат български и чуждестранни физически и юридически лица.
Има два вида сдружения с нестопанска цел: 1. Сдружения за осъществяване на общественополезна дейност и
2. Сдружения за осъществяване на дейност в частна полза.
Мисля, че за нас е подходящо първото.

Целите, които може да преследва юридическото лице за осъществяване на общественополезна дейност са определени  от закона, както следва:

1. развитието и утвърждаването на духовните ценности, гражданското общество, здравеопазването, образованието, науката, културата, техниката, технологиите или физическата култура;
2. подпомагането на социално слабите, на инвалидите или лицата, нуждаещи се от грижи;
3. подпомагането на социалната интеграция и личностната реализация;
4. защитата на човешките права или на околната среда;
5. други цели, определени със закон.

Юридическото лице с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност има колективен върховен орган (управителен или контролен съвет) и управителен орган (едноличен – управител / председател или колективен – управителен съвет).

Учредители. Сдружението се учредява от три или повече български или чуждестранни физически или юридически лица. Сдружение, което е определено за извършване на общественополезна дейност, се учредява от най-малко 7 дееспособни физически лица или 3 юридически лица.

Необходими документи за регистрация:
В съда трябва да се внесат следните документи:
1.Заявление за вписване.  Заявлението се подписва от всички членове на управителния съвет. Ако вместо управителен съвет, сдружението има едноличен управителен орган – управител, заявлението трябва да е подписано от управителя.
2. Устав
3. Протокол от учредително събрание;
4. Образци от подписите (спесимени) на лицата, които ще представляват сдружението – нотариално заверени;
5. Удостоверение за уникалност на наименованието;
6. Свидетелство за съдимост на членовете на управителния съвет;
7. Документ за платена държавна такса за вписване на сдружението.

Дружеството се издържа от членски внос. Може и от друга дейност, но тя трябва  да служи само за издържане на дружеството, а не с цел печалба.

Също така след вписването в Окръжния съд, се регистрира по БУЛСТАТ.

В общи линии е това, може би в най - най- кратък вариант!

За Дружество по ЗЗД, не мисля че е подходящо за целите, които искаме да постигнем.

# 107
Срещата утре в 18:00 ли ще се състои, може ли и аз да дойда?
И къде точно се събирате?

# 108
van4eto_02 срещата е утре в 18ч. пред ДСК.Поне за сега WinkКак може да питаш дали можеш да дойдеш?Всички ще се радваме да се запознаем с теб HugТова се отнася и за останалите майчета,които още на са идвали на срещите ни PeaceВсички са добре дошли Hug

# 109
Репортажът го има и на този адрес http://www.targo.org/media/video?video=692304378

# 110
 smile3501 smile3501 newsm44 newsm68 newsm10 newsm53 newsm51

БРАВО, БРАВО, БРАВО!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! НАЙ-СЕТНЕ СТРАСТИТЕ СЕ СЪБУДИХА!!!Което беше моята цел Simple Smile)

Благодаря ви, момичета, че сте активни, знаещи и имате идеи!!! И аз ще гледам утре да съм на срещата в 18ч.!

Добре дошли и една голяяяяма   Hug от мен на новите в нашия форум! Аз поканих volit, сметнах, че е умен и опитен човек, който може да ни е от полза, за съжаление не живее в Т-ще, но ще я информираме във форума за развитието!

Смятам, че можем да посрещнем тук с Добре дошли всички граждани на Търговище, независимо дали живеят тук или не, стига да имат желание да се включат в разискванията и дейностите!

Стефи, ти вече не си тук, предполагам и много съжалявам, защото си най-ценният човек в този форум, ТИ НИ СЪБРА   newsm51  Заради Стефи и всички, които не са в Т-ще, но са с нас, ще измислим начин да се допитваме за мнението ви и да ви информираме!!!

Ванчето, хиляди благодарности и на теб, че си толкова дейна с това малко детенце!!!   Hug
 Ох, много ме развълнувахте, наистина   Two Hearts
С нетърпение ще се запознаем с още хора утре, сега целувки на всички и чао!

# 111
Благодаря на всички ви за честитките.Май ви трябваше време и репортажче,че да се включите много се радвам за което.Тука в форума ми мирише на юрист. Ванче ти как мислиш а Joy?Дано утре се съберем  най накрая.Целувки от мен на бебоците  newsm03

# 112
# 113
MVK, добре дошла!  Hug  Представи се, де!  Всички нови попълнения са добре дошли   sohappy

# 114
Здравейте на всички мами посещаващи  този форум! мн сте деини всички и темите които дискотирате тук са мн интересни и искам да се присаединя към вас. ще помоля стефи да ми прати табличката с имената и номерата за 'МАМИНАТА АПТЕКА' за да се включа и аз.

# 115
 welcomeДобре дошла Криси! Как са твоите сладури!

# 116
за сега са ок. твоето бебче как е? расте ли?при кои доктор се записахте?

# 117
Расте със всеки изминал час и само щуротии прави, изкарва си крачетата през коша, обръща се по гръб, а днес я завари забита с главата надолу, обърнала се по корем мадамата, това го правят уж бебетата на два месеца, толкова е жилава, направо е за постоянно наблюдение!
Личния и лекар е д-р Матвеева!

# 118
Момичета, една молба, нека до 16 ч. да потвърдят тук във форума присъствието си на срещата в 18ч пред ДСК всички, които ще дойдат. Че ако не се съберем повечко няма да има смисъл, ще трябва да я отложим. За целта влезте към 16.30 във форума, ако ви е възможно, за да видите дали не е отложена и да не се разкарвате. Правя тези уточнения заради мамите с малките бебчета, на които и без това им е трудно да излязат в определен час. Благодаря!  Hug
Аз ще присъствам!   lalalala

# 119
И аз ще присъствам Peace

Общи условия

Активация на акаунт