Лятото дойде и ТЪРГОВИЩЕнчето се стяга за море!!!

• 11 215
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
 ако мой те мъже отидат на басейн аз и малката ще дойдем!

# 121
За сега и аз съм ЗА , стига дребната да не обърка нещо режима   Mr. Green  .  Но тогава най-вероятно ще позакъснеем  Peace  .

# 122
И аз смятам да дойда, стига малката да успее да се нахрани, че я храня към 6 часа, но ще се опитам да я нахраня малко по рано, стига да позволи, че е голям каприз от сега!

# 123
За мен смятам знаете каде без мене.Ще дойда.Най после бе Крисе и ти се записа  bouquet

# 124
  • София
И ние с Любчо сме там Peace

# 125
Мамите, които може да закъснеят, заради бебоците да не се притесняват да изберат някой от телефоните в табличката и да попитат къде сме, няма да пишем закъснения  Naughty 

# 126
Странна работа  newsm78  , тъкмо влизам да гледам сега телефоните в табличката и.......... моя липсва  Shocked  , що ли е станало така ?  Сега пак ще го напиша.    Thinking

# 127
момичета, аз и този път май ще пропусна защото днес съм сама и няма на кого да оставя каката, а тя на луда ще ме направи ако излезем трябва да я гоня с количката. Откакто дойде бебето тя стана абсолютно непредсказуема, върл инат, фен на непокорността. мислех си че ще се укроти за десетина дена но не става. Пожелавам ви приятна и весела среща и мнооого целувки на всички бебоци

# 128
Ами така като гледам, СРЕЩА ЩЕ ИМА !!!   lalalala moresmile dancing

# 129
Аз може и да съм от закъснеелите мами, защото днес се храним по часовник (като, никой друг път, може би защото мама иска да излезе, в определен час Grinning) и нашето ядене се пада в 6:00 часа, а имате ли идея къде ще се пренесете след като се съберете? Абе то сигурно, че няма да ви сбъркам, като видя много мами и бебоци на куп, значи и аз съм за там.

# 130
И аз ще съм от тези, които ще позакъснеят.  Трябва да я храня в 18.30 - 19 ч. , просто така се получи днес , но ще я нахраня малко по-рано. Ще звъня да питам къде ще сте.

# 131
Хайде , кажете как е минала срещата

# 132
Добро утро на всички мами и техните бебчета, как мина на срещата пунете някоя друга снимчица. гледам че сте си написали рождените дати , да взема и аз да напиша моите 19.06 krisi_bebeto 25.05 Andea i 20.10 Niki, stefinka ли ги публикува?

# 133
krisi_bebeto, а годините?
 Wink
Аре бе никой ли няма да се появи да каже как мина срещата - не въй срам  ooooh!
Бахти, операция "шок и ужас" е да чистиш след мъж който е бил близо цял месец сам.  Crazy
Мамоуууууууууууууууу, вече амнайста пералня пускам и 1983692486 пъти прахосмукачки и парцали и пак не мога да сколасам.

# 134
Ни съ притесняяй, душа, аз съм чистила след мъж дето 2 години е бил сам!  Напълно те разбирам и ти съчувствам, даже и ароматите мога да си представя...  smile3511  лошото е, че не мога да ти помогна  newsm12 много си далече.

На срещата забравихме да направим снимки този път и ме е яд, защото бяхме повече хора, но нищо, надявам се да не е последна!
В общи линии:
1. Реши се да не се регистрираме (засега), защото не сме достатъчно хора, а регистрациите са свързани с разходи и отчетност.
2. Да бъдем КЛУБ (засега)
3. Да предлагаме име на клуба и да го гласуваме във форума, за да участват всички.
4. Мама Ванчето, като юрист, (когато има време) да нахвърля една примерна организационна и управленска структура, по която да предложим и да гласуваме кой какъв ще е и за какво ще отговаря.
5. Като свършим всичко това, тогава да се заемаме с конкретна задача.
И още нещо от мен, ако сте съгласни, междувременно всеки да агитира хора за идеята, но по възможност сериозни.

Това е! Рапорт даден   yes Хайде започвайте свободните съчинения по избора на име на клуба, докато чакаме Ванчето.
Аз отивам да ям, че от хайманосване ще умра от глад!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт