Лятото дойде и ТЪРГОВИЩЕнчето се стяга за море!!!

• 11 212
  • 278
  •   1
Отговори
# 135
предлагам името на клуба да бъде КЛУБ НА РАЗЯРЕНИТЕ МАМИ Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 136
Да допълня още нещо от срещата - клубът ще бъде с обществено полезна насоченост, така че името трябва да не е свързано само с майки и бебета.

Криси, може да си запазим РАЗЯРЕНИТЕ МАЙКИ ако решим да си правим футболен отбор   newsm44 smile3514 smile3512 smile3534

# 137
Пу да съм тренер на отбора. JoyАми може именцето да е просто и ясно Търговищенче,ама имам друга идея и сега я навързах.Днес една жена ни позна с Марипоса от интервюто в един бебешки магазин и твардо застана зад нас след кратък разговор, майка на две момичета вече пораснали тинейжърки , но едната е малко болна и е ясно за мамешките трудности.Та си мисля като назрее момента с подписките ще я агитирам там да го направим хем е на центъра.А другото е, че момчетата който държат мултимедията на центъра са ми приятелчета мога да се пробвам да ги агитирам и тях да направят клип за мястото на подписката и да го въртят и на Ванчето мъжо като удари едно рамо работата е на 6.Айде сега сте вие какво мислите да се хващам ли за агитатор в клуб х. Blush

# 138
Хрумна ми тука едно име ,докато чета какво сте писали днес...."Провокация". Simple Smile..но утре мога да ви дам още...защото сега гледам филм и не мога да се съсредоточа много много Grinning...лека о т мен

# 139
Еййй, супер си, Исанке, точно такава може да ти е ролята, че и познаваш доста хора... Агитацията и популяризациета, демек рекламата, е важно нещо!!!

Така, така, продължавайте с имената, като се понасъберат ще си кажем мнението за всяко едно и ще го гласуваме   newsm10 newsm11 newsm51

Хайде лека и сладка  Heart Eyes

# 140
e te tuka az ni6to ne shvanah kakav sarvar ,kade na centara............... mai se omotah #Crazy newsm78

# 141
Ама Анке какъв сървър -мултимедията пред гум.

# 142
Ама Анке какъв сървър -мултимедията пред гум.

offffffffffffffffff dnes sam po rusa ot vsqkoga #2gunfire

# 143
Ей русата изтрии малко от пощата hahaha

# 144
eeeeeee az da imam 10 pisma i da triq egati limita newsm78

# 145
И на мен ми дойде идея за име КЛУБ ТАРАЛЕЖ, да сме таралеж в гащите на всеки, дето се мисли за голяма работа!   Laughing smile3534

Кратко, бодливо, няма отношение към определена социална група...
Хайде размърдайте си мозъците....Чакай, да ви пусна аз малко кафенце за разсънване

newsm68 http://www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4   newsm68

# 146
  • София
Браво момичета   bouquet
Аз ви предлагам " Майки за Търговище". Една майка винаги си е майка. независимо, колко големи са децата и.  Асоциацията няма да затрудни никой, а същевременно е ясно, че ще има борба  #2gunfire
Ние ще връщаме в началото на другата седмица и ще се радвам да се запозная и аз с вас.
А защо не и да помогна с нещо. Стига да е по силите ми.

# 147
Таралежчетата ми харесват много аз съм за тях!!!Честита месечинка на малката другарка Григорова да е весело и здраво детенце.

# 148
А сега да ви почерпя за моята 7-месечна хулиганка!!!

ХАЙДЕ НАЗДРАВЕ!!!

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 10:16 от LaMariposa

# 149
Ето едно подараче за малката Мимка от приятелката Сиана

Общи условия

Активация на акаунт