Лятото дойде и ТЪРГОВИЩЕнчето се стяга за море!!!

• 11 194
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
Предлагам, ако някой има желание да пусне отделна тема, обслужваща клуба и там да влиза само който се интересува, не може да не се пише по въпроса и тук, защото много от участниците не са от Търговище и няма друг начин да ги включим. Така че един линк към клубна тема, може би ще рзтовари "тона" тук!
Лека нощ от нас сега, че имаме да се къпем всичките, да се храним и евентуално да поспим, ако малката шефка ни остави  kyllmg

# 181
LaMariposa много ми допадна идеята ти за отделна тема smile3501
Как реагира малката на морето?Ами снимки?
Ванче и аз си мислех че звучи името като политическа партия PeaceТвоето предложение звучи добре Hug

# 182
добро утро!леле  колко мен съм изпуснала за  два дена. ако ще се събираме за да решаваме кой каква длъжност ще заема в клуба или партията( не знам как да го нарека) хаиде да се задействаме  да не спим а да направим нещо за нашите деца. Ако ние на предприемем нещо никои няма да го направи, всеки може на готово!

# 183
Ванче, харесва ми много структурата за управления която си дала и мисля, че за нашата цел върши идеална работа.
Мерси!!!
  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета незнам как може да се направи отделна тема, защото тук в този раздел не е позволено, а тогава незнам къде другаде.
Ако някой знае нека сподели.

# 184
  • София
Защо не си направите един чат в скайп  newsm78
Така ще можете по-лесно и удобно да обсъждате важните неща,
но задължително един PR да минава и насам  Joy
Аз не съм запозната с политическите групировки в областта.
Неволно е било припокриването на имената.
В такъв случай предлагам "Майките на Търговище" като не държа изобщо да го одобрите,
но пък почти длъжна се чувствам да участвам дейно Wink
Ванче, поздравления за търпението и положения труд   bouquet

# 185
Добро утро!
Черпя ви,момата ми стана на 9 месеца Heart Eyes

# 186
Честити месечинки от мен:) Живи и здрави:) Междудругото във форума на targo.org Иван направи тема специално за майките:) Ако искате може там да пишем:)

# 187
Честита ви месечинка!Да е здравичка, силна и весела бонбона Далия!

Весел празник!!!

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 17:34 от LaMariposa

# 188
Мами, престраших се и пуснах тема за клуба във форума на ТАРГО.ОРГ

http://www.targo.org/forum/viewtopic.php?t=12477

ХАЙДЕ СЕГА, РАЗВИХРЯЙТЕ СЕ ТАМ, АКО ИСКАТЕ!!!

Не знам дали звучи добре описанието,но това ми дойде на момента, ако някой има други идеи, пишете там, достатъчно обширна е темата! Честито!!!
Да не товарим тука нещата...

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 18:19 от LaMariposa

# 189
mimoletka, chestita mesechinka   bouquet

# 190
честита месечинка на малката принцеса Далия а за мама   bouquet

# 191
Очакваме и останалите активисти в клубния форум!
Нещо и от тук изчезнахте всички  newsm78, извинете ако сме ви досадили с оргнизационни въпроси  Praynig, няма повече, ОБЕЩАВАМ !!!   Peace Че ако прекаля още малко ще ми забраните достъпа до тази тема  Joy Joy Joy
Мама Дега, намери ли си фризьор, сподели кой и дали си доволна, че да имаме и ние едно наум!  Naughty

# 192
  • до една звездичка
Мама Дега, намери ли си фризьор, сподели кой и дали си доволна, че да имаме и ние едно наум!  Naughty
Ами, аз си имам един, от който съм доволна, но за връхчетата. За друго не съм "я пробвала". Grinning
А ми се иска да си сменя прическата по-драстично - т.е., да си направя пластове.
И не ми се иска да ме е яд, ако попадна на някоя, завършила едномесечен курс, подстригала майка си, сестра си и две комшийки и нарекла себе си "фризьорка".
Затова ще поумувам още малко.... Wink

# 193
Знам, че фризьорката, която се намира в новите адвокатски палати отзад била много добра, ама я забравих как се казва.
Аз другия път като си дойда ще я пробвам, че в Габрово тия услуги отиват към 3 цифрена сума.  Tired

# 194
Аз имах големи затруднения докато си намеря фризьор в Търговище, от години ходех при една фризьорка в Шумен, но съпруга ми каза, че като живея в Търговище трябва да си намеря фризьор в Търговище и така попаднах на една която ме накълча в буквалния смисъл, просто не можах да се позная в огледалото. Бях свикнала, когато отида на фризьор да излизам със самочувствие, но уви излязох със сълзи, така след неуспешния опит разпитах и ми препоръчаха една фризьорка, която се намира в кооперацията над магазина (мисля, че е на Чиполино), в пресечката от Христо Ботев посока Контесата! Много съм доволна от нея, прави и много добри прически и бих казала уникални, на мен тя ми прави прическата за сватбата.  

Общи условия

Активация на акаунт