Шивашко ателие?

• 3 184
  • 7
  •   1
Отговори
Някой знае ли къде мога да си направя корекция на банския костюм? Praynig

Интересува ме шивач/ателие или както му викат, където правят такива поправки..
Трябва да имат машина за работа /обшиване/ с ликра, трико.. newsm78

# 1
Ако става дума за оверлог - машината за шевове , има такова ателие точно срещу Александровска болница, не мога да се ориентирам много добре, но мисля че се пада на гърба на Али Баба дюнерите. Там съм си правила корекции на няколко дрехи - рокля, пола и т.н и добре работят.

# 2
Да, точно за оверлог върху ликра става дума.. Hug

Александровска б-ца я знам, ама дюнери.. newsm78 Rolling Eyes

# 3
За корекция на бански трябва машина за шиене на трико.Не обикновен оверлог. И рядко ги има.Внимавайте някой ентусиаст да не ви съсипе банския.

# 4
E, да..
Никой ли не знае къде имат такава.. Rolling Eyes
 Praynig Praynig ooooh!

# 5
Едната ми пола, на  която си скъсявах дължината е точно от трико и много добре ми я направиха, въобще не си личи, че е преправяна Wink Предполагам, че и с банския ще се справят. А ателието е точно срещу Александровска б-ца. Нали знаеш, че има една сладкарница Лучано срещу болницата е, заставаш на входа на сладкарницата и тооочно отсреща е ателието... сигурно много зле обяснявам, съжалявам Embarassed. дано си ме разбрала...ако не, със сигурност има и други шивашки ателиета в София, но аз не ги знам, а и само в това съм си преправяла неща, така че за другите незнам как работят.

# 6
amra,

благодаря!    bouquet

# 7
Няма защо Simple Smile Намерих и още една, подобна на твоята тема в един друг форум http://forum.cosmeticsclub.org/forum/viewtopic.php?t=6614 Може да погледнеш, в случай че вече не си си свършила работа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт