БУРГАС ...

• 21 885
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • България
Да се разпиша и аз
Много щастие и любов на MuMka   bouquet
Какво стана бееее, имаше ли срещичка? Как ме е яд че чак сега виждам. Ако случайно не е имало, да организираме за утре?

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 16:24 от Reny27

# 121
  • Бургас
Супер е гащеризона  Peace Казвай от кой магазин е ,имаше ли цветове и дълги надолу,трикотажен ли е  Crazy Търся си ама все шарени виждам ,може и цената да кажеш ако е удобно  Simple Smile

Малкия се опъпи днес ,на мен взеха да ми се привиждат пъпки и по мен и да ме сърби ,а пък съм карала всички шарки  Rolling Eyes

# 122
  • Burgas, Bulgaria
4етстито Варицела
боли ме зъб и ми е тъпо-някой от Изгрев за по кафе
и корем ме боли и съм гладна и такаааа

# 123
  • Бургас
Миме ,да не те е страх от зъболекар  Mr. Green

# 124
  • Burgas, Bulgaria
не бе това ми е слабост-зъболекарите  Crazy.Фреш4е душоооооо и ти ли си самотна ................ и 4ешеща  hahaha извинявай и аз съм паранои4ка

# 125
  • Бургас
Че съм чещеща, чещеща съм - не знам какво става ,но навсякъде ме присърбява ,а малкия забрави вече,че го сърби  Simple Smile Днес трябваше да заминаваме за Приморско ,а сега ще бъдем затворници  Cry

Самотна съм ,ела у нас на кафе ,тъкмо и армаган може да получиш  Mr. Green

# 126
  • Burgas, Bulgaria
ооо мерси ,нашият ред е по-нататък
и аз съм самотна,майка ми ме дразни ама нищо .......
ти сигурна ли си 4е си карала шарките 4е то нищо не се знае дори и да си

# 127
  • Бургас
Уж всичко съм карала ,ама тя била повтаряла вече ...То ще се разбере ,че поне ако има да минаваме двамата наведнъж .

# 128
  • Бургас
М A R I Q чак сега видях че си искала компания за кафе ooooh!
А аз цял ден се нервя в къщи с 1/2-ката и бебата.
Другия път ще влизам по-начесто и дано се целнем за по кафе Peace

# 129
От Мола, Calliope, нямаше други цветове, нямаше дълги, не е трикотажен,а е ... и аз не знам какво нещо твърдо  Joy  и е на супер смешна цена - 20лв. От целия МОЛ само това си взех, те не са зареждали  нови дрехи от втората седмица след откриването, гарантирам ви, аз знам магазините наизуст вече там.  Peace Затова се чудя скоро къде да се пласирам Варна,София, че да си взема нещо. За обувки няма да говорим, един свестен магазин няма в цялата Плаза.

Благодаря ви за комплиментите   bouquet   Нямаше с презрамки, аз ще ходя на шивачка да ми слага, че милото ме гледа малко изпитателно  Mr. Green най-вече като се протегна или слизам от колата.  Адски е неудобен и много пада, аз го нося и без сутиен  hahaha та ме помолиха да му сложа презрамки.

# 130
Уж всичко съм карала ,ама тя била повтаряла вече ...То ще се разбере ,че поне ако има да минаваме двамата наведнъж .
То и аз уж бях карала варицела, ама преди 2 години така ме повтори  ooooh! Нямаше място където да нямам пъпка. Дано ти се размине  Praynig

# 131
  • Burgas
Ужас,сега пък това,не бях чувала варицелата да повтаря ooooh!
Ах не и аз затова търся със презрамки,миналата година си бях харесала от този тип,но рокличка и като я мерих в магазина милото мърмори ми ти по добре гола тръгни и по ефтино ще ни излезе тъкмо,и аз се отказах.

# 132
аХ`Не, много е хубав и добре ти стои и да отбележа, че точно липсата на презрамки го прави по-елегантен  Wink...хареса ми... 20лв.  Shocked

# 133
  • Burgas, Bulgaria
в Калиопето има доста такива цени-приемливи
е ма къде сте бре,Фреш4е нали беше самотна,май ве4е не си  Mr. Green

# 134
  • Бургас
аХ`Не, много е хубав и добре ти стои и да отбележа, че точно липсата на презрамки го прави по-елегантен  Wink...хареса ми... 20лв.  Shocked

И аз съм на това  мнение . Ако сте гледали Вип Брадър Ивайла Бакалова носеше много такива цели гащеризони ,много ми се иска нещо такова ,сигурно е супер удобно .

в Калиопето има доста такива цени-приемливи
е ма къде сте бре,Фреш4е нали беше самотна,май ве4е не си  Mr. Green

Не знам как ще издържа тая седмица  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт