БУРГАС ...

• 21 864
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • Burgas, Bulgaria
жената е способна да оцелява във всякакви ситуации за разлика от "силния" пол
ако мога да помогна с нещо раз4итай  Hug

# 136
Къде стИ бЬе?
Чак сега ви хващам! Ми обаждайте се Crossing Arms

# 137
 Днес съм в почивка, истинска, денят е пред мен, сама съм си вкъщи, направо не мога да повярвам. LaughingЧе и топлата вода дойде...По-късно смятам да отскоча до мола да посетя Триумф-а, че преди време си закупих много удобни танга бикини от там, та смятам да си взема още. Laughing Желаещи за компания?
 Ооо, Кат Laughing

# 138
  • Burgas, Bulgaria
ОООо Каки вяснахте се ...... как сте ........сетихте се кога да наминете,то аз ще си хода ве4е  Blush

# 139
  Ти пък къде си се разбързала. Crossing Arms Споко, няма да презреят черешите. Laughing

# 140
  • Burgas, Bulgaria
нема доматите кой да полее,после салата ще искате да ядете  Laughing
Дон-хан е за риба и си идвал-русалка ми носел

# 141

Е щом ви влече. Wink

# 142
Днес съм в почивка, истинска, денят е пред мен, сама съм си вкъщи, направо не мога да повярвам. LaughingЧе и топлата вода дойде...По-късно смятам да отскоча до мола да посетя Триумф-а, че преди време си закупих много удобни танга бикини от там, та смятам да си взема още. Laughing Желаещи за компания?
 Ооо, Кат Laughing
УррррАААААА! Завинаги ли? Mr. Green
 Не че системата "кофа-канче" не работи, виждали сме 2 и 200, ама друго си е...

Джи, бих се присъединила към теб, обаче обещах на семейството да ги придружа на плаж...

# 143
 Ауу, на плаж, а?Аз пък съм адски бяла, та ме е срам.След малко ще се бронзирам, че една къса пола не моа да облека с тия бели крака.

# 144
  • Бургас
Здравейте момичета ,как сте? Аз от днеска вече съм сгодена жена  smile3521 блазе ви момичета за плажа ние сме в ремонт и всеки ден има многоо работа .приятен ден ви желая Hug

# 145
  • Burgas
Мимка честито,много да обичате и да живеете много години заедно.
нема доматите кой да полее,после салата ще искате да ядете  Laughing
Еми русалката Laughingще полее,ще направи салата и ще сервира.

# 146
  • Бургас
Честито на сгодената!
Много щастие и приятни емоции по подготовката на сватбата, а и след нея-цял живот ти пожелавам!

Каква беше сега тази данна за топлата вода? Сериозно ли,че моя предвидлив съпруг е врътнал кранчето да не се бъркаме и да пускаме на топла...

# 147
 Топлата я пуснаха вече, преждевременно. Laughing

# 148
От снощи са пуснали топлата вода  Crazy

# 149
  А честита ви топла вода  smile3501Все едно гледам филма "Топло"
  Малко помощ-търся пояси с дупки за крачетата.Гледах едни,с покривче,ама 30 лева.Та 60 за пояс нема дам no

Общи условия

Активация на акаунт