БУРГАС ...

• 21 839
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Е какво толкова, ми объркала е темите, най вероятно е смятала че пише в отчетната Юнска тема, а те там сега имат малки рожденници. Да са им живи и здрави.   bouquet

А за стоенето с бебе, аз така и не свикнах с Ивчо да ходя по разходки и бебешкия режим - резултата едвам изтраях 11-тия му месец и се метнах на работа пак.

Уф аз я мятам че винаги като имам да пиша курсови работи и все тогава ме зариват с работа, че да ми е весело  Crazy

# 211
ама не се сдържах hahaha hahaha hahaha за това с рождения ден, та се върнах назад да поразгледам профила на ivelina80 ,явно малко не е в час момичето майчинството сигурно и се отразява зле
На мен това ми се струва малко грубичко...

Аз и без да съм в майчинство съм в хаоса.
Да благодарим на Ивелина, че създаде съспенс Wink

Пека черешов пай. Ако не стане ще ви повикам да го изядем Mr. Green

# 212
  • На морето!
ама не се сдържах hahaha hahaha hahaha за това с рождения ден, та се върнах назад да поразгледам профила на ivelina80 ,явно малко не е в час момичето майчинството сигурно и се отразява зле
На мен това ми се струва малко грубичко...

Аз и без да съм в майчинство съм в хаоса.
Да благодарим на Ивелина, че създаде съспенс Wink

Пека черешов пай. Ако не стане ще ви повикам да го изядем Mr. Green

На мен ми се стори доста грубичко. Прати ми малко пай, а аз ще занеса и на колежката от 3тия етаж  Mr. Green
Аз пък изкарах страхотно първата година на Симеон, дори сега ужасно ми липсват дългите дни по кафетата с Маги, Валя, Мимито и бебоците в количките. Ако ги нямаше тях сигурно и аз щях да изперкам  Rolling Eyes

# 213
  • Бургас
А, и мен ме спасяваше обикалянето по кафета с майчетата от махалата. Само дето моите чуднички само чакаха да седнем на кафе и се събуждаха с рев. Просто да ти стане неудобно от другите. Пък и преповтарянето на рецепти за кашички и оплакването на кого му расте ужасен зъб и не се е спало пак, ми втръсваха.
 Спасяваше ме Удхаус,тогава изчетох всичките излезли до момента негови книги.

# 214
  • На морето!
Ние с "моите майки" рядко и накратко обсъждахме бебешките неволи. Наистина в тяхно лице намерих невероятни мадами и приятелки. За съжаление вече майчинството ни свърши и се виждаме значително по-рядко. Миналото лято ходихме и заедно на почивка- без мъже на Рибарица, ех, наиситина ми липсва онова време.  Confused

# 215
В интерес на истината и аз си прекарвам в добра компания майчинството. Simple Smile
И "моите майки", като на Райна, обсъждат бебешките въпроси бързо, кратко и ясно! Simple Smile
Иначе съм присъствала на 20-минутна реч от една майка на тема "как точно измивам шишето с четката преди стерилизатора!"  Sick
Към края на речта вече се чудех как да подтисна сълзите си!

И изобщо не се чувствам затъпяла!  Crossing Arms
Знам в колко часа коя градинка в морската поливат, знам в кой сезон какви китки се садят, знам на кои капани какви са цените и къде картофите и цацата не са с грънясало олио, знам кога и как се подрязват храстите (не съм и предполагала, че има значение дали отдолу на горе или обратно), да не говорим, че намерих общ език с 2,3 и даже 4 - годишни деца от площадките, което си е направо като нов език за мен, понеже преди изобщо не знаех какво се прави с тези човечета!

# 216
  • Burgas
На мен даже вече ми се иска пак да съ в майчинство,беше ми много добре,по разходки,кафета и ние не сме говорили само за децата,покрай детето с толкова много момичета се запознах и ми беше много приятно.

# 217
  • На морето!
Ми остава сега да забременеем всички по едно и също време с втори/трети- те деца и пак да превземаме кафетата. Гледам, че на никой не му е било скучно, представям си какъв купон ще е  Crazy Само трябва да ме изчакате 4-5 години  Rolling Eyes
Майтапа на страна, но взех да се притеснявам за нашата тема- много падна раждаемостта, колко са ни бъдещите майки? Аз само за една се сещам и то под прикритие Wink

# 218
  • Burgas
4-5 години много време,аз нямам толкова Laughing
Колко май4ета са с по едно.

# 219
и к'во сега ? няма РД  Rolling Eyes пак ще си ходя гладна и жадна до довечера ...

а с Чадъра/Океана не разбрах к'во се случва?

Menina къде ще чакаш пък ти 4-5г... и не разбрах от къде чакаме бебе  Laughing щото аз за никой не се сещам...
Аз съм голяма шматка  Tired върнах се на работа като навърши малката 6м., още ме е яд  #Cussing out  

# 220
  • Burgas
Мисля че МиМка е бременна или аз бъркам newsm78

# 221
Аз само за една се сещам и то под прикритие Wink
Хайде сега, нова мистика...  Joy

# 222
  • На морето!

Menina къде ще чакаш пък ти 4-5г... и не разбрах от къде чакаме бебе  Laughing щото аз за никой не се сещам...
Аз, бе, аз си бременея като слониците, че и повече- по 4-5 години откарвам  Laughing

# 223
е стига де извиних се предварително ,може би защото я познавате лично и затова неисках да обиждам никого ( само да вметна че е изритана в една от темите за монотонни или нещо подобно беше постове)

# 224
Вери , Ренито не издава - виж к'ви ги пише тук и не казва Mr. Green

Ама Рени, аз викам да побързаш, че да не сменят социалната политика   Wink

Общи условия

Активация на акаунт